Op zoek naar koop van de dag?

 
 
koop van de dag
Koop niets! Zaterdag 30 november 2013 Internationale Niet-Winkeldag.
Koop het zo vaak u kunt! Een nieuw product verovert de markt het product Niets! Er is veel vraag naar Niets. Miljoenen mensen hebben Niets nodig! Het nieuwe product is nu verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs je krijgt Niets voor niets! De toepassingsmogelijkheden zijn legio. Niets geeft ruimte in huis vraagt geen onderhoud hoeft niet verzekerd te worden en verbruikt geen energie. Het geeft zelfs energie want voor Niets gaat de zon op! Niets is beter! Het uitgelezen moment om Niets aan te schaffen is op de laatste zaterdag van november Internationale Niet-Winkeldag Buy Nothing Day. Die dag is immers de protestdag bij uitstek van iedereen die zich verzet tegen het consumentisme het najagen van economische groei de macht van de grote bedrijven de 24-uur-stressmaatschappij de zevendaagse koopweek en een leven in dienst van de economie.
Dagaanbieding.net Alle aanbiedingen in 1 overzicht!
24 uur per dag, 365 dagen per jaar vind je hier alle actuele dagaanbiedingen verzameld in 1 overzicht. Bekijk dagaanbiedingen van dagshops als iBood, 1DayFly, Groupon, Dealdonkey, iChica en ClickToBuy in een up-to-date dagaanbiedingen overzicht. 1 nieuwsbrief, de beste dagaanbiedingen.
Niet-Winkeldag Wikipedia.
vijftien landen waar hij jaarlijks op een bepaalde dag wordt gehouden tot op heden vooral een symbolisch karakter: de hoofddoelstelling is om de Westerse consumenten bewust te maken van de gevolgen van hun consumptiepatroon. De Canadees Ted Dave riep in 1992 de eerste Buy" Nothing Day" Koop Niets Dag uit.
Koop eens een dag niets Nick Meynen.
Een reis langs de achterkant van de wereldeconomie. CETA geeft verwoestende Canadese mijnbouw in Griekenland nog flinke duw in de rug. 1 jaar na de aardbeving krabbelt Nepal recht. Koop eens een dag niets. De onofficiële versie van de officiële noodhulp aan Nepal.
Dag van de Belgische mode: waar koop je dat eigenlijk? Style Nina HLN.
Vorig jaar lanceerde het Flanders Fashion Institute voor het eerst de Ik koop Belgisch campagne om de consument te stimuleren meer mode van bij ons te kopen. En vandaag volgt de Dag van de Belgische mode. Het is tijd om mode uit eigen land wat meer in de kijker zetten, vinden ze bij FFI.
Stunt van de dag bij Neckermann: elke dag de beste promotie voor een last minute vakantie.
Iedereen wil wel eens op adem komen en ontsnappen aan de drukte van elke dag. Dankzij onze aanbiedingen van de dag kan je er op een budgetvriendelijke manier even tussenuit knijpen. Elke dag selecteert Neckermann voor jou immers een aantal topvakanties tegen een erg aantrekkelijke prijs.
Krakers hebben Gentse woning na een dag verlaten binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Krakers hebben Gentse woning na een dag verlaten. 13-11-17, 16.21u EP Bron: VTM Nieuws. 1 Het gaat om een woning die al enkele maanden te koop staat in Palinghuizen. De krakers die een woning in Gent sinds deze ochtend kraakten, hebben het huis in Palinghuizen in de vooravond verlaten. De eigenaars zijn van plan nieuwe sloten te laten plaatsen.
Koop een Rode Neus in je Belfius-kantoor en maak kans op een overnachting in de Ardennen Rode Neuzen Dag.
Spurt dan zo snel mogelijk naar een kantoor in je buurt, koop er een Rode Neus en stel de vraag Hoeveel" soorten Neuzen zijn er dit jaar?" Iedere dag verkiest één onschuldige hand namelijk één kantoor tot uitverkoren Belfius-kantoor. En de eerste bezoeker die de Belfius-medewerker in het juiste kantoor op de juiste manier aanspreekt, wint een overnachting voor twee personen in Hotel Corbillon in de Ardennen. Met ontbijt uiteraard! Voorwaarden Rode Neuzen Dag. Blijf op de hoogte. Rode Neuzen Dag VTM Qmusic Belfius Red Nose Day is gebaseerd op het internationale format van Comic Relief.
Dagaanbieding België tot 90% voordeel Promo24.be.
U wordt dan doorverwezen naar de website van de aanbieder. Hier kunt u vervolgens uw aankoop doen. Dit zijn onze winkels. 1dagactie, 1dayfly, 1dayfly Extreme, 1dayfly Home Living, 1dayfly Lifestyle, 1dayfly Outdoor, 1dayfly Sale, 1dayfly Tech, 1dayfly Travel, 24dealstore, Actievandedag, Alternate, Avantisport, Befit2day, Bonodora, Buythistoday, Cheap, Check die Deal, Click to buy, Dealbanana, Dealdonkey, Deals for men, Deals for Woman, Doebie, Elke dag iets leuks, Euroknaller, ffshoppen, Fotogeschenk, Gadgethouse, Gadgetknaller, Gadgetsgifts, Gave Actie, Goedkoper, Gogetaway, Groupactie, Groupdeal, HelloSpecial, Homestylingshop, Hotelspecials, iBood, iChica, Ikukoo, Koop het gratis, Koop dit vandaag, Lifestyledeal, Megagadgets, Mooiesneakers, Multismart, onedayfashiondeals, Onedayonly, Outspot, Plattetvdiscounter, Plutosport, PriceAttack, Selectdeals, Suitableshop, Superwinkel, Tiptopdeal, Travelbird, Uitbieden, Vakantieveilingen, VidaXL, Voordeelvanger, Watch2day en Woonexpress.
Dagaanbiedingen.nl actie van de dag, aanbiedingen, koopjes dagaanbieding.
Relaxstoel Chill grijs 156x91x99 cm. SodaStream Spirit Inclusief 4 Flessen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Blijf continue op de hoogte van de nieuwste en meest populaire Dagaanbiedingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke dag, rond het middaguur, ons overzicht in jouw mailbox.
Secretaressedag VDAB.
Ze verdient het. Meestal koop ik pralines bij gebrek aan inspiratie, maar vorig jaar heb ik haar een bon gegeven van haar favoriete kledingwinkel. De mening van Steven 48 staat haaks op die van Carine en Jean. Hij neemt niet deel aan Secretaressedag, net omdát hij die dag geacht wordt iets te geven.

Contacteer ons