Resultaten voor woord van de dag

 
 
woord van de dag
woord-van-de-dag kalender Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van woord-van-de-dag" kalender" in Frans. Zoek woord-van-de-dag kalender in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. woord van de dag.
Woord van de dag Taalbank.
door Ton den Boon geplaatst in: Woord van de dag 0. De Brief van de dag in De Telegraaf begint vandaag als volgt: Er zou een verbijsterend gebrek zijn aan kennis bij anti-vaxxers, mensen die er voor kiezen hun kinderen niet te laten vaccineren.
Woord van de Dag Van Dale.
1 van computers niet verbonden met een netwerk 2 figuurlijk, van personen tijdelijk niet bereikbaar via smartphone of internet. 13-07-2018 Woord van de Dag Van Dale Uitgevers. Het WK 2018 loopt op zijn laatste benen: na dit weekend is het gepiept.
woord van de dag Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Is dat uw nieuwe woord van de dag? C'est' votre nouveau mot du jour?" Woord van de dag: Afreageren. Le mot du jour: √Čvacuer." Woord van de dag wow! Le mot du jour wow! Het nieuwe woord van de dag.
Woord van de dag: spiraaltjesjuweel Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Woord van de dag: spiraaltjesjuweel. 10/07/2008 om 0000: Print Corrigeer. Het Radio 1-programma Midi Libre gaat elke dag, samen met Het Nieuwsblad, op zoek naar het Woord van de Dag en zoekt een verklaring. Vandaag koos de redactie voor: Spiraaltjesjuweel, zelfstandig naamwoord; het; spiraaltjesjuwelen.
Woord van de dag Het Nieuwsblad.
Mail naar midilibre@radio1.be uw woord van de dag, suggereer een nieuw woord voor een nieuw fenomeen of vind het meest spraakmakende woord van de dag in de krant of in het radionieuws. De origineelste inzending maakt kans op een krantenabonnement van Het Nieuwsblad.
Woord van de dag: benaarstigen Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Woord van de dag: benaarstigen. 21 juni 2012. Met dank aan minister Crevits die in De Ochtend uitlegde dat ze de files gaat verkorten door de geplande werkzaamheden te benaarstigen. Wij waren beseffeloos betreffende dat woord, al zijn we vurige minnaars van retrologismen.
Elke dag 1 woord patati@fedpatati@fed.
Een nieuw woord gehoord, gelezen, geleerd in de les? Oefen het heel de dag door: herhaal het, schrijf het op, zing het. Probeer het te gebruiken in een gesprek, schrijf het in een mail. Test jezelf met een programma dat je overhoort. Houd je vooruitgang bij in je taal-logboek. Varieer en combineer. Kies elke ochtend samen een vakterm. Gebruik het onder de teamleden: tijdens de koffiepauze, bij de lunch, tijdens een vergadering., Werk met maandthemas: vergaderwoorden, de dingen in huis, de dingen van het bureau.
Het Vlaams woordenboek Vlaams woord van de dag.
De 18-jarige sjotter van Standard Luik sjotte sjotten de bal in de hoek van het kader. 0 reacties oudere versies Toegevoegd door fansy en laatst gewijzigd door Marcus 04 nov 2014 1656: Dit woord was woord van de dag op 24 jun 2018.

Contacteer ons