Zoeken naar woord van de dag

 
 
woord van de dag
Elke dag 1 woord patati@fedpatati@fed.
Een nieuw woord gehoord, gelezen, geleerd in de les? Oefen het heel de dag door: herhaal het, schrijf het op, zing het. Probeer het te gebruiken in een gesprek, schrijf het in een mail. Test jezelf met een programma dat je overhoort. Houd je vooruitgang bij in je taal-logboek. Varieer en combineer. Kies elke ochtend samen een vakterm. Gebruik het onder de teamleden: tijdens de koffiepauze, bij de lunch, tijdens een vergadering., Werk met maandthemas: vergaderwoorden, de dingen in huis, de dingen van het bureau.
Dagelijks een nieuw woord Leren iPhone/Mail.
Vroeger had je kriq.nl voor een Woord van de dag, maar blijkbaar bestaan dergelijke websites niet echt meer. Er is ook nog MILES GROUP Taaldrop, waar je elke dag een zin krijgt waarin je de fout moet aanduiden. Contrariwise, if it was so, it might be; and if it were so, it would be; but as it isn't, it ain't.
Woord van de Maand Van Dale.
Volg ons op Facebook of Twitter en je ontvangt iedere werkdag het Woord van de Dag! Woord van de Maand en Woord van de Dag worden mede mogelijk gemaakt door Taalbank. woord van de dag. Woord van de Dag. Woord van de Maand.
Woord van de Dag Van Dale.
20-02-2018 Woord van de Dag Van Dale Uitgevers. Psycholoog Wijnberg schreef gisteren in De Telegraaf dat hij heeft besloten te ontwillen, al was het alleen maar voor de energiebesparing. Wat hij precies wil of dus niet wil, daar komen we zo over te spreken, maar ontwillen maakt in Lees verder.
Woord van de dag.
De volledige predikingen zijn beschikbaar onder de menu Prediking. Woord van de dag 23 februari dag 54. wie de HEERE verwachten, zullen hun kracht vernieuwen, zij zullen hun vleugels uitslaan als arenden, zij zullen snel lopen en niet afgemat worden, zij zullen lopen en niet moe worden.
Het Vlaams woordenboek Vlaams woord van de dag.
1 reacties oudere versies Toegevoegd door Georges Grootjans en laatst gewijzigd door de Bon 11 dec 2017 1308: Dit woord was woord van de dag op 06 nov 2017. Wil je graag meebouwen aan de taalatlas van de Nederlandse taal?
Taalbank Weblog over taalverandering.
door Ton den Boon geplaatst in: Woord van de dag 0. Afgelopen zaterdag konden we geen krant openslaan of we troffen het woord participizza aan. De Volkskrant, De Leeuwarder Courant, Trouw, De Stentor allemaal schreven ze over het onderwijs en refereerden daarbij aan de tv-serie De luizenmoeder.
Woord van de dag Espace personnel CLL Language Centres.
FR NL EN. Changement de mot de passe. CLL Espace personnel Woord van de dag. In welke taals die u wilt om het woord van de dag te ontvangen. Wanneer wilt u graag de woorden van de dag te ontvangen Elke dag.
Dagelijks Woord De Bijbel via e-mail en smartphone.
Maar Christus is werkelijk uit de dood opgewekt, als de eerste van de gestorvenen. Zoals de dood er is gekomen door een mens, zo is ook de opstanding uit de dood er gekomen door een mens. Zoals wij door Adam allen sterven, zo zullen wij door Christus allen levend worden gemaakt. 1 Korintiers 1520-22.: Met DagelijksWoord.nl begint iedere dag goed. Een bijbeltekst voor de dag, het juiste geestelijk voedsel om iedere dag mee te openen. Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox. Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling. Bijbel in Gewone Taal. Helpt u Stichting Dagelijks Woord met een kleine bijdrage?
Woord van de dag Taalbank.
31 jan 2018. door Ton den Boon geplaatst in: Woord van de dag 0. De Amsterdamse woningmarkt is overspannen, mede doordat huisjesmelkers, al dan niet van koninklijken bloede, woningen in Amsterdam opkopen om die vervolgens voor torenhoge huurprijzen te gaan verhuren.

Contacteer ons