Op zoek naar woord van de dag?

 
 
woord van de dag
Woord van de dag Espace personnel CLL Language Centres.
FR NL EN. Changement de mot de passe. CLL Espace personnel Woord van de dag. In welke taals die u wilt om het woord van de dag te ontvangen. Wanneer wilt u graag de woorden van de dag te ontvangen Elke dag.
Woord van de dag Taalbank.
door Ton den Boon geplaatst in: Woord van de dag 0. Willem Holleeder, die gisteren in de rechtbank zijn zestigste verjaardag vierde, reageerde tijdens de zitting smalend op het optreden van zijn zus Astrid bij het beluisteren van geheime opnames van oude gesprekken: Ze speelt Jordaancabaret, met af en toe een Lees verder.
Woord van de Dag Van Dale.
01-06-2018 Woord van de Dag Van Dale Uitgevers. De Volkskrant schrijft vandaag dat de mens veel te danken heeft aan een halfdood stukje DNA: Het is een van de belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van de mensheid. Een toevallige genetische mutatie, diep in de prehistorie, moet ervoor hebben Lees verder.
woord-van-de-dag kalender Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van woord-van-de-dag" kalender" in Frans. Zoek woord-van-de-dag kalender in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. woord van de dag.
Woord van de dag Het Nieuwsblad.
Mail naar midilibre@radio1.be uw woord van de dag, suggereer een nieuw woord voor een nieuw fenomeen of vind het meest spraakmakende woord van de dag in de krant of in het radionieuws. De origineelste inzending maakt kans op een krantenabonnement van Het Nieuwsblad.
Het Vlaams woordenboek Vlaams woord van de dag.
5 reacties oudere versies Toegevoegd door fansy en laatst gewijzigd door de Bon 15 apr 2018 1124: Dit woord was woord van de dag op 06 jan 2014 Dit woord was woord van de dag op 06 jan 2018. 10 29 december 2017: pompthermos.
Elke dag 1 woord patati@fedpatati@fed.
Een nieuw woord gehoord, gelezen, geleerd in de les? Oefen het heel de dag door: herhaal het, schrijf het op, zing het. Probeer het te gebruiken in een gesprek, schrijf het in een mail. Test jezelf met een programma dat je overhoort. Houd je vooruitgang bij in je taal-logboek. Varieer en combineer. Kies elke ochtend samen een vakterm. Gebruik het onder de teamleden: tijdens de koffiepauze, bij de lunch, tijdens een vergadering., Werk met maandthemas: vergaderwoorden, de dingen in huis, de dingen van het bureau.
Woord van de dag: spiraaltjesjuweel Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Woord van de dag: spiraaltjesjuweel. 10/07/2008 om 0000: Print Corrigeer. Het Radio 1-programma Midi Libre gaat elke dag, samen met Het Nieuwsblad, op zoek naar het Woord van de Dag en zoekt een verklaring. Vandaag koos de redactie voor: Spiraaltjesjuweel, zelfstandig naamwoord; het; spiraaltjesjuwelen.
Taalbank Weblog over taalverandering.
door Ton den Boon geplaatst in: Woord van de dag 0. De Volkskrant schrijft vandaag over hoe de plannen van het nieuwe stadsbestuur van Amsterdam uitpakken voor huurders. De coalitiepartijen in de hoofdstad zijn het onder meer eens geworden over de verhouding tussen de sociale huurwoningen en de middelhuur in de Lees verder.

Contacteer ons