Meer resultaten voor woord van de dag

 
 
woord van de dag
Woord van de dag Espace personnel CLL Language Centres.
FR NL EN. Changement de mot de passe. CLL Espace personnel Woord van de dag. In welke taals die u wilt om het woord van de dag te ontvangen. Wanneer wilt u graag de woorden van de dag te ontvangen Elke dag.
Woord van de dag: benaarstigen Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Woord van de dag: benaarstigen. 21 juni 2012. Met dank aan minister Crevits die in De Ochtend uitlegde dat ze de files gaat verkorten door de geplande werkzaamheden te benaarstigen. Wij waren beseffeloos betreffende dat woord, al zijn we vurige minnaars van retrologismen.
Woord van de Maand Van Dale.
Volg ons op Facebook of Twitter en je ontvangt iedere werkdag het Woord van de Dag! Woord van de Maand en Woord van de Dag worden mede mogelijk gemaakt door Taalbank. woord van de dag. Woord van de Dag. Woord van de Maand.
Woord van de Dag Van Dale.
30-04-2018 Woord van de Dag Van Dale Uitgevers. Afgelopen zaterdag maakten De Volkskrant en Trouw melding van de verschijning van een nieuw boek van Eva Rovers: Practivisme. In Trouw stond tevens een interview met de auteur, waaruit duidelijk wordt wat practivisme betekent.
Woord van de dag: Crapuul Ikzegookmaarwat.nl.
We spraken over de krochten van de journalistiek, en kwamen al snel terecht bij één specifiek persoon: een musicalliefhebber die bijna elke dag present is bij RTL Boulevard. Crapuul, zo noemde de kleine, bebrilde cabaretier de beste man. Waar komt dat woord vandaan?
Elke dag 1 woord patati@fedpatati@fed.
Een nieuw woord gehoord, gelezen, geleerd in de les? Oefen het heel de dag door: herhaal het, schrijf het op, zing het. Probeer het te gebruiken in een gesprek, schrijf het in een mail. Test jezelf met een programma dat je overhoort. Houd je vooruitgang bij in je taal-logboek. Varieer en combineer. Kies elke ochtend samen een vakterm. Gebruik het onder de teamleden: tijdens de koffiepauze, bij de lunch, tijdens een vergadering., Werk met maandthemas: vergaderwoorden, de dingen in huis, de dingen van het bureau.
Het Vlaams woordenboek Vlaams woord van de dag.
5 reacties oudere versies Toegevoegd door la_rog en laatst gewijzigd door de Bon 16 jan 2017 1221: Dit woord was woord van de dag op 09 jan 2012 Dit woord was woord van de dag op 08 jan 2018. 8 06 januari 2018: driekoningentaart.
Woord van de dag: paroxysme Michel Vuijlsteke's' weblog.
En toen naderde de hectiek op mijn vorig werk haar paroxysme. Ik vind dat er veel te weinig moeilijke woorden gebruikt worden in de dagelijkse omgang. Vandaar: het Woord Van De Dag. Tot ik het beu ben, elke dag één.
Dagelijks Woord De Bijbel via e-mail en smartphone.
Hoewel wij Joden van geboorte zijn en geen zondaars uit andere volken, weten we dat niemand als rechtvaardige wordt aangenomen door de wet na te leven, maar door het geloof in Jezus Christus. Ook wij zijn tot geloof in Christus Jezus gekomen om daardoor, en niet door de wet, rechtvaardig te worden, want niemand wordt rechtvaardig door de wet na te leven. Met DagelijksWoord.nl begint iedere dag goed. Een bijbeltekst voor de dag, het juiste geestelijk voedsel om iedere dag mee te openen. Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox. Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling. Bijbel in Gewone Taal. Helpt u Stichting Dagelijks Woord met een kleine bijdrage?
Woord van de dag Taalbank.
25 apr 2018. door Ton den Boon geplaatst in: Woord van de dag 0. Vandaag voert de Tweede Kamer een debat met premier Rutte over de niet-bestaande of niet-herinnerde, maar later toch geopenbaarde ambtelijke memos over de afschaffing van de dividendbelasting die een rol hebben gespeeld bij de kabinetsformatie.

Contacteer ons