Resultaten voor dag van de architect

 
 
dag van de architect
De Vlaamse Renovatiedag zo 28 mei 2017.
en ontdek het verhaal van architect en bewoners. De Vlaamse Renovatiedag is de gelegenheid om meerdere gerealiseerde renovaties te bezoeken. Op één namiddag kan u zich als toekomstige verbouwer laten inspireren, informeren en in contact komen met de architect en bewoners.
Mijn Huis Mijn Architect Openhuizenweekend zaterdag 23 en zondag 24 september 2017.
Maak kennis met vakbekwame architecten en ontdek het verhaal van de bewoners. De editie 2017 is achter de rug. Onder de button Projecten 2017 zijn alle inspiratieprojecten nog virtueel te bezoeken. Bij iedere projectomschrijving vindt u de contactgegevens van de architect.
Dag van de Architect in bio-boerderij t Uilenbos Moerbeke-Waas Het Nieuwsblad.
Bio-Boerderij t Uilenbos op de Eksaardsedam was gisteren zondag het decor voor De Dag van de Architect. Burgemeester Robby De Caluwé open-VLD, mocht de gasten verwelkomen. In zijn verwelkoming had hij het over de belangrijkheid van landbouw in Moerbeke en het integreren van agrarische gebouwen in het Moerbeeks landschap, waarna hij het woord gaf aan gedeputeerde voor landbouw Alexander Vercamer CDV.
Festival van de architectuur 2017 VAi Vlaams Architectuurinstituut.
productie Dag van de architectuur: i.s.m. met de financiële en/of logistieke steun van de Vlaamse Overheid en deSingel Internationale Kunstcampus. met de promotionele steun van De Standaard, Klara, A, Architectura ArchiNed. mede mogelijk gemaakt door Reynaers Aluminium, Gyproc, Modular Niko.
Projecten De Architectengroep.
de watermolen van Oosterlo. materiaal technisch onderzoek in uitvoering. wonen in de groene rand. maatwerk voor een bestaande woonwijk. kinderopvang en jeugdlokalen. wijdbosch, 61 woningen. Wonen aan het park. gebouw met 6 appartementen. woon en werkgebouw. stadsfeestzaal De Waai. atelier in de tuin. brouwerij De Roode Leeuw. de markt in 6 kleuren. de meester en het vak architect Dolf Nivelle.
Homepagina Orde van Architecten. bullet. Clock icon. Shape. iconmonstr-linkedin-2. iconmonstr-twitter-2 1.
bouw reno de bouw en renovatiebeurs. 13 tot 21 januari. Deze Website maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Voor meer informatie, bekijk onze privacyverklaring. Juridisch Infoportaal Pers. Vind een architect. Uw architect Veelgestelde vragen Infoportaal De Orde voor u.
Dag van de architectuur 2017: selectie gebouwen bekend architectura.be.
architectuur beurzen/evenementen exterieur interieur materialen technieken typologie varia. ARCHITECT STUDIEBUREAU OPDRACHTGEVER LEVERANCIERS EN FABRIKANTEN ORGANISATIE. Doorzoek volledige site. Dag van de architectuur 2017: selectie gebouwen bekend. 09 augustus 2017. Dag van de architectuur 2017: selectie gebouwen bekend. Kantoor Areal Architecten Illustratie Areal Architecten.
Dag van de architectuur D/a Festival van de architectuur.
Omdat hedendaagse architectuur en monumentaal erfgoed dikwijls hand in hand gaan, ontdek je op een 20-tal plekken in Vlaanderen de geslaagde combinatie tussen oude en nieuwe architectuur. De locaties die tijdens de Dag van de architectuur én Open Monumentendag hun deuren openen zijn bekend.:

Contacteer ons