Op zoek naar actie van de dag betrouwbaar?

 
 
actie van de dag betrouwbaar
ActievandeDag Nederland reviews Lees klantreviews over actievandedag.nl.
De spullen komen altijd goed aan, maar een nadeel is dat je veelal 5 tot 9 dagen moet wachten alvorens de bestelde goederen worden afgeleverd. Er moet wel vooruit betaald worden maar de levering duurt erg lang terwijl Actie van de Dag al wel over het geld beschikt.
Reviews over actievandedag.nl Opiness Spreekt uit ervaring.
13 augustus 2014. Betrouwbaar en betaalbaar. Snel, betaalbaar, goede acties waar ook beoordelingen van zoover mee worden genomen. Reageer op deze review bron: Preferenso. Cathy Van der Stappen. 17 juni 2014. IK HEB VIA ACTIE VAN DE DAG 3 JURKEN VAN SWIMMART BESTELD.
Actievandedag.nl Ervaringen met Actievandedag reviews betrouwbaar.
Na boeking van de vouchers via ACTIE VAN DE DAG blijkt dat ze een eigen boekingssysteem hebben en dat de dag waarop ik wil gaan skien niet meer beschikbaar is. Dit staat niet op de site van Actie van de dag Telefonisch contact gezocht met klantenservice maar er wordt geen oplossing geboden.
Actievandedag.nl Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Even" het overzicht van deze totaal mislukte communicatie tussen mij en uw bedrijf. In de eerste kolom mijn berichten aan u, 1 tab verder uw geautomatiseerde tegenactie, na 2 tabs een feitelijke actie uwerzijds zonder oplossing. Samengevat: ik heb een order geplaatst en dezelfde dag geannuleerd omdat uit de bevestiging bleek dat de leverancier een onbetrouwbare partij is met wie ik geen zaken wil doen; dit was niet in de advertentie vermeld en de order is dus tot stand gekomen op basis van onvolledige informatie.
Klacht over actievandedag.nl? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Klacht van milouser op 23 oktober 2017 over actievandedag.nl in de categorie Coupon Sites. Ik heb bij actie van de dag geboekt over een reisje naar de Eifel Duitsland hotel Zur Post deudesfeld maar wat ze er niet bij vertellen.
ActievandeDag.be Ervaringen en beoordelingen.
De consumenten hebben reviews geplaatst over de site www.ActievandeDag.be, op deze site kan je dus een dagje uit of een hotel boeken maar ook zijn er producten te koop voor een lage prijs. Elke dag hebben ze nieuwe acties. De reviews op de website van ErvaringenSite gaan voornamelijk over de medewerkers, hoe de klant geholpen is en wat ze vonden van hun vakantie.
Actievandedag ervaringen, reviews aanbiedingen.
Prima prijs en dus ook echt betrouwbaar! 5 / 10 0. Beoordeeld op 15-09-2017 door patrick Dewulf. Opzetborsteltjes voor Oral-B Philips. Opgelost, één bestelling geleverd en één terugbetaald. 1 / 10 0. Beoordeeld op 13-09-2017 door Dewulf Patrick. Bestelde opzetborstels voor Oral B. Op 5 september eerste keer besteld en betaald. Op 11 september tweede keer besteld en betaald. 05/09/2017-1690, EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 DEWULF PATRICK OP 05/09 1153: ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF.: 11/09/2017-1690, EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 DEWULF PATRICK OP 09/09 0908: ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF.: Zij antwoorden mij dat ze betalingen niet kunnen terugvinden! Actie van de dag houd mij aan het lijntje.

Contacteer ons