Resultaten voor van de dag

 
 
van de dag
Dag van de Collega.
Op deze Dag van de Collega nodigen we elke werkende Belg, met welke functie dan ook, uit om initiatieven te nemen die deze dag tot een topdag maken op en naast de werkvloer. De vorige edities waren alvast een succes.
Dag tegen Kanker 2017 Kom op tegen Kanker.
Honderden vrijwilligers in Vlaamse en Brusselse ziekenhuizen spelden bezoekers een geel lintje op. De personeelsleden van ziekenhuizen dragen die dag ook het gele lintje. Personeelsleden van tal van gemeenten, woonzorgcentra, zorgorganisaties zoals het Wit-Gele Kruis, Familiehulp, Landelijke Thuiszorg tonen zich die dag solidair.
Dag van de Natuur Natuurpunt.
Wat is de Dag van de Natuur? Maaien, wilgen knotten, bomen planten: tijdens de Dag van de Natuur steekt iedereen de handen uit de mouwen. Zin om lekker moe te worden in de frisse buitenlucht en tegelijk de natuur vooruit te helpen?
Dag van de Jeugdbeweging.
Op die manier vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 240.000 kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen. Zoek een actie. Registreer je actie. Dag van de Jeugdbeweging zingt!
Orde van de Dag ARSENAAL/LAZARUS.
We spelen met onze teksten in de hand De Zondag. Het Utrechts collectief Orde van de Dag steekt samen met ARSENAAL/LAZARUS een maatschappijkritische voorstelling in mekaar op één dag tijd. Een apart theaterevenement integraal gebaseerd op het nieuws van de dag.
DAGPROMO.BE Uw overzicht dagaanbiedingen België.
Privacy disclaimer dagaanbiedingen België. Menu Elke dag tot 90% korting! Overzicht dagaanbiedingen voor België. Verrassingspakket met 6 paar Happy Socks. Citytrip Athene incl. viersterrenverblijf en vluchten Hotel Fresh. FTD digitale infrarood thermometer van Medisana. Vakantiewoning voor 20 p. in de Ardennen Maison Matan.
Archief Puzzels van de dag BinairePuzzel.net.
In dit archief kunt u alle Puzzels van de dag terugvinden. Puzzels van de dag. Puzzels van de afgelopen twee weken.: 22 december 2017, 10x10, Moeilijk. 21 december 2017, 12x12, Moeilijk. 20 december 2017, 12x12, Heel moeilijk. 19 december 2017, 12x12, Heel moeilijk.
Dag van de Ondernemer UNIZO.be.
Vandaag" bestaat een dag voor zowat alles: de Dag van de Jeugdbeweging, de Dag van de Klant, Secretaressedag Vreemd genoeg bestond er tot voor kort nog geen Dag van de Ondernemer. Nochtans is het economische en maatschappelijk belang van ondernemers onmiskenbaar.
Reis van de dag.
Op Reisvandedag.be vind je elke dag een nieuwe actie van de dag. Reis van de dag is dan ook de ideale oplossing voor wie goedkoop op vakantie wilt. Deze reispromotie wordt elke dag door ons vakkundig geselecteerd uit het ruime aanbod van verschillende touroperators zoals Neckermann, Sunweb, Corendon, Sunjets, Tui, TUI.nl.,
Dag Van de Ondernemer 17 november 2017.
Dag Van de Ondernemer 17 november 2017.

Contacteer ons