Zoeken naar van de dag

 
 
van de dag
Mysterie van de dag Wetenschap Knack.be.
Mysterie van de dag: waarom zijn panda's' zwart en wit? Deze zomer viert Knack.be de mysteries van het leven. Elke dag kruipen we in de huid van een verwonderd kind en verbazen we ons over al dan niet alledaagse mysteries.
dag van de dans.
Op zaterdag 28 april 2018, op Dag van de Dans, nodigt Danspunt alle steden, gemeenten en dorpen uit om deel te nemen aan De Dansketting. Overal in Vlaanderen en Brussel duiken die dag menselijke danskettingen op, een feest op verplaatsing!
Stunt van de dag bij Neckermann: elke dag de beste promotie voor een last minute vakantie.
Iedereen wil wel eens op adem komen en ontsnappen aan de drukte van elke dag. Dankzij onze aanbiedingen van de dag kan je er op een budgetvriendelijke manier even tussenuit knijpen. Elke dag selecteert Neckermann voor jou immers een aantal topvakanties tegen een erg aantrekkelijke prijs.
Dag van de wetenschap Wetenschap boeit heel Vlaanderen.
maandag 13 november 2017. Vanaf vandaag is Technopolis in het kader van de Dag van de Wetenschap twee weken lang te gast bij luisteraars van MNM. Elke dag steken we iets in de microgolfoven dat er niet thuishoort. Gewoon, omdat het kan.
Dag van de Jeugdbeweging.
Dag van de Jeugdbeweging speelt! Vrijdag 20 oktober 2017 fietst, tramt, treint en bust heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, t-shirts en sjaaltjes door het land. Op die manier vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 240.000 kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen.
Dag van de Motorrijder.
tal van partners en organisaties zondag 25 maart uit tot de Dag van de Motorrijder. Motorrijders kunnen die dag op heel wat plaatsen terecht voor een gevarieerd aanbod van gratis activiteiten. Wie niet kan wachten, is zaterdag 24 maart al welkom bij LP Antwerpen PZ Neteland in Antwerpen.
Dag van de Ondernemer UNIZO.be.
Vandaag" bestaat een dag voor zowat alles: de Dag van de Jeugdbeweging, de Dag van de Klant, Secretaressedag Vreemd genoeg bestond er tot voor kort nog geen Dag van de Ondernemer. Nochtans is het economische en maatschappelijk belang van ondernemers onmiskenbaar.
Dag van de Wetenschap 2017.
Wie dat niet gelooft, wordt op 26 november op de Dag van de Wetenschap overtuigd door een kransje van universiteiten, bedrijven en musea die je allemaal inviteren voor een intieme blik in hun meest geheime projecten. Ga op parasietensurvival, bouw een stoel met augmented reality of placeer een dansje met een robot.
Bekijk de eerste beelden van de nieuwe Vlaamse topreeks De Dag VIER.
Deals van de Dag: Alle dagaanbiedingen in 1 overzicht Maart 2018.
Op onze website website Deals van de Dag vind je een erg handig overzicht van alle dagaanbiedingen die momenteel geldig zijn. Zeker omdat er tegenwoordig overal verspreid op het internet heel wat interessante aanbiedingen staan die slechts 1 dag geldig zijn, is zon overzicht erg interessant om zo geen enkele dagdeal te missen.
DAGPROMO.BE Uw overzicht dagaanbiedingen België.
Privacy disclaimer dagaanbiedingen België. Menu Elke dag tot 90% korting! Overzicht dagaanbiedingen voor België. Draadloze Stereoboomm 500 speaker. Dash Alpine Liquitabs goed voor 75 of 150 wasbeurten. Gastronomisch genieten in het hart van het Meetjesland Hotel Ter Heide. Westerwald: 2-4 nachten voor twee met ontbijt, welkomstdrankje en 1x driegangendiner in Hotel Wiedf. Mac Jeans Arne Modern Fit H688. DIY reuze chocolade ei. Wellness in Spa. 4-hotel in Zeeland. Malta met boottocht. Halfpension bij de Veluwe.

Contacteer ons