Resultaten voor van de dag

 
 
van de dag
Dag van de stilte.
Deze website bevat een gedeelte van de vele activiteiten die georganiseerd worden naar aanleiding van de dag van de stilte. Wie zelf op regelmatige basis stiltemomenten meditatie voor groepen organiseert kan terecht op www.destilteopzoeken.be om dit open aanbod breder bekend te maken.
dag van de dans.
Zet de vierde editie van Dag van de Dans in je agenda! Sociaal-artistieke projecten op Dag van de Dans. Op Dag van de Dans zijn er verschillende initiatieven van organisaties en choreografen/makers die werken met de thematiek van sociale integratie en maatschappelijke participatie.
Dag van de Zorg 2018 Zondag 18 maart 2018.
Dag van de Zorg. Dag v/d Zorg. Wat is Dag v/d Zorg? Het team van Dag v/d Zorg. Week van de Zorg. Deelnemen in 2019? Dag v/d Zorg 2018. Dag v/d Zorg 2017. Dag v/d Zorg 2016. Dag v/d Zorg 2015.
Deals van de Dag: Alle dagaanbiedingen in 1 overzicht April 2018.
Op onze website website Deals van de Dag vind je een erg handig overzicht van alle dagaanbiedingen die momenteel geldig zijn. Zeker omdat er tegenwoordig overal verspreid op het internet heel wat interessante aanbiedingen staan die slechts 1 dag geldig zijn, is zon overzicht erg interessant om zo geen enkele dagdeal te missen.
Mysterie van de dag Wetenschap Knack.be.
Mysterie van de dag: waarom zijn panda's' zwart en wit? Deze zomer viert Knack.be de mysteries van het leven. Elke dag kruipen we in de huid van een verwonderd kind en verbazen we ons over al dan niet alledaagse mysteries.
Dag van de Jeugdbeweging.
Dag van de Jeugdbeweging speelt! Vrijdag 20 oktober 2017 fietst, tramt, treint en bust heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, t-shirts en sjaaltjes door het land. Op die manier vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 240.000 kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen.
bol.com De rest van de dag, Kazuo Ishiguro 9789025452476 Boeken.
De rest van de dag is geschreven in de stijl van een negentiende-eeuwse Engelse roman, in Laat me nooit alleen verkent hij de grenzen van de sciencefiction, in Vergeten reus laat hij zich inspireren door fantasymotieven en tilt deze tot literaire hoogten.
Dag van de Natuur Natuurpunt.
Wat is de Dag van de Natuur? Maaien, wilgen knotten, bomen planten: tijdens de Dag van de Natuur steekt iedereen de handen uit de mouwen. Zin om lekker moe te worden in de frisse buitenlucht en tegelijk de natuur vooruit te helpen?
Activiteiten Dag van de wetenschap Wetenschap boeit heel Vlaanderen.
Je hebt een UiTID nodig om in te loggen voor de Dag van de Wetenschap. Hiermee kan je je favorieten bewaren, je profiel beheren en veel meer. Registreren is makkelijk en je kan ook op andere plekken gebruikmaken van je UiTID.
Bekijk de eerste beelden van de nieuwe Vlaamse topreeks De Dag VIER.
Stunt van de dag bij Neckermann: elke dag de beste promotie voor een last minute vakantie.
Dankzij onze aanbiedingen van de dag kan je er op een budgetvriendelijke manier even tussenuit knijpen. Elke dag selecteert Neckermann voor jou immers een aantal topvakanties tegen een erg aantrekkelijke prijs. Voor elk wat wils. Onze aanbiedingen van de dag verschijnen dagelijks om acht uur op onze website.

Contacteer ons