Resultaten voor uitje van de dag

 
 
uitje van de dag
Dagje uit Jaarkaart Voor de leukste dagjes uit mét korting.
Ervaar het gevoel van skydiven met wel 275 km/u in de Indoor Skydive Roosendaal! Indoor skydiven is geschikt voor jong en oud, dus ideaal als familie uitje! Kom een dag ijskarten in Icekarten Rucphen! Je kart op een gigantische ijsvloer van 3500 m 2, dit is een unieke en orginele activiteit om te doen met vrienden of familie!
Philz Uitjes voor een dag op pad met de mannen! Alle uitjes voordeeluitjes Nederland.
Schrijf een recensie. Philz biedt een breed aanbod in activiteiten, quizzen, games en complete dag arrangementen voor een dag op pad met de mannen in Tilburg. Van vrijgezellenfeest tot teamuitje. Wij bieden voor elke gelegenheid en elk budget een leuke en originele invulling. Ben jij de gelukkige om binnenkort een uitje te organiseren voor jullie vriendengroep, het vrijgezellenfeest van je broer het teamuitje van de voetbal of ander groepsuitje?
30 tips voor een dagje Amsterdam met kinderen Reizen Knack Weekend.
Tijdens een rondleiding door het Muziektheater krijg je een antwoord op vragen als hoe worden decors zo snel gewisseld en hoe ziet de dag van een danser er uit. Joods Historisch Museum JHM. Het Joods Historisch Museum heeft een eigen museum voor kinderen waar ze een bezoek mogen brengen aan het woonhuis van de joodse familie Hollander.
Uitjes en evenementen Het Nationaal Ouderenfonds.
Met onze speciale uitjes en evenementen bieden we voor ieder wat wils. Op zon dag is er alle gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, samen herinneringen te maken en misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen te sluiten. Een greep uit ons aanbod.: Voor wie zijn de uitjes en evenementen? Alle ouderen 55 zijn welkom bij onze uitjes en evenementen. Ook bewoners van zorginstellingen kunnen een uitje bij ons boeken.
Laat ze maar lachen.
Laat Ze Maar Lachen brengt daar gelukkig verandering in! Elke maand weer een nieuw uitje. Ook voor ons als vrijwilliger is het vaak lang een verrassing wat voor leuks we gaan doen. De aan het begin wat verlegen kindjes komen in de loop van de dag helemaal los en er is, wat ons betreft, niets zo leuk als de gelukkige gezichten van de kinderen aan het einde van de dag!
Dagje uit tickets, aanbiedingen, acties en korting. DagjeWeg.NL Tickets.
Den Haag In een wereld vol informatieoverloads, fake news en non-stop updates raken we niet over communicatie uitgepraat. COMM Museum voor Communicatie neemt je mee in de wereld van communicatie; van 400 jaar oude handgeschreven brieven tot emoji's' van nu.
Dagje Texel Activiteiten Organisatiebureau op Texel Uitjes van A-Z.
Ideaal dus om een dagje naar Texel te doen. Op het eiland zelf zijn er vele mogelijkheden om er een geslaagde dag van te maken voor elk gezelschap én voor elk budget. Op onze website geven we u alvast inspiratie en voorbeelden van de vele activiteiten die mogelijk zijn op het eiland Texel. Maar omdat elk uitje naar Texel uniek is maken wij graag een programma op maat!
veiligheid avonturenpark België, sportactiviteiten ardennen, avontuur Wallonië, actief uitje, leuke dagje weg Belgiê Semois Aventure.
600025689 NCA in ALLIANZ, ingrijpen alleen in geval van fout van onze kant de fysieke conditie, faciliteiten, coaching., Let op de briefing gegeven door onze facilitators. Wij vragen u om ons op dezelfde dag dat de individuele bewijs van ontslag bevestigd.
Actief Veenhuizen.
Zoekt u een dag vol spektakel? Actief Veenhuizen is dé organisator van avontuurlijke activiteiten en arrangementen in en om Veenhuizen. In samenspraak met Actief Veenhuizen kunt u een programma samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen. Actief veenhuizen is gespecialiseerd in het bedenken, organiseren en begeleiden van allerlei activiteiten, arrangementen en outdoor programma's' voor jong en oud, bedrijven, scholen en groepen. Bijvoorbeeld informatieve GPS-tochten, ATB-en, boogschieten en teambuilding worden door Actief Veenhuizen georganiseerd. Maar ook spelprogramma's' waarbij gebruik wordt gemaatk van outdoor activiteiten en/of de geschiedenis van Veenhuizen.
Dagje Uit, Biddinghuizen. Leuke uitjes, openingstijden en toegansprijzen voor kinderen. Met oa Speeltuinen, Attractieparken, Dierentuinen. Maar ook een trip naar het zwembad park, Museum, Voorstelling
In de zomervakantie is er bij PIT in Almere van alles te beleven! Van 14 juli t/m 2 september 2018 zijn er leuke activiteiten voor een dagje uit met kinderen of familie. Gezinnen kunnen gebruik maken van een kortingstarief. Elke dag is er een andere activiteit!
Wat is er bij ons te doen Pretpark Het Land van Jan Klaassen.
Ik ben er afgelopen weekend geweest van 11 t/m 14 augustus.en wat een superplek! Ik ben er samen met mijn dochter van net drie geweestEn, ze heeft genoten we hebben geslapen op de camping van Jan klaassen. Ook daar alle complimenten Voorvond, alleen als ouder het drinken aardig prijzig zowel op het park en de camping.en helaas alleen maar vette snacks.houd daar wel rekening mee.

Contacteer ons