Resultaten voor tekst van de dag

 
 
tekst van de dag
Tekst van de Dag Jesaja 4110: HTB The Bible App Bible.com.
Tekst van de Dag. Jesaja 4110: HTB. 10 Wees niet bang, want Ik ben met u. Kijk niet angstig om u heen, want Ik ben uw God. Ik zal u kracht geven en u helpen, Ik zal u overeind houden met mijn heilrijke rechterhand.
DagelijkseBroodkruimels Elke dag een Bijbeltekst met afbeelding.
Als je bijvoorbeeld de tekst van de dag van Hour of Power neemt of de Bijbeltekst van de dag Taize dan wordt dit gedaan uit naam van deze organisaties. Daarnaast is onze Bijbeltekst van de dag altijd voorzien van een inspirerende afbeelding.
Bijbelteksten voor elke dag Taizé.
De verwijzing geeft een wat langere tekst aan. Jezus zei tot zijn leerlingen: Ik noem jullie geen slaven meer, want een slaaf weet niet wat zijn meester doet; vrienden noem ik jullie, omdat ik alles wat ik van de Vader heb gehoord, aan jullie bekendgemaakt heb. De opgestane Jezus zei tot zijn leerlingen: Wanneer de heilige Geest over jullie komt, zullen jullie kracht ontvangen en van mij getuigen tot aan de uiteinden van de aarde. Jezus zegt: Het is met het koninkrijk van God als met een mens die zaad uitstrooit op de aarde: hij slaapt en staat weer op, dag in dag uit, terwijl het zaad ontkiemt en opschiet, ook al weet hij niet hoe.
Bijbeltekst van de dag DailyVerses.net.
Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst.: Maak een account aan om jouw leesrooster in te stellen en zie hier je voortgang en de volgende tekst die je moet lezen! Tekst van de dag op je website. Top 100 Bijbelteksten. Plaatjes van Jezus.
Bijbeltekst voor iedere dag van 2018 Vlaams Bijbelgenootschap. Bijbeltekst voor iedere dag van 2018 Vlaams Bijbelgenootschap.
Lees, doorzoek en vergelijk de Bijbeltekst van de dag online op debijbel.be. Ontvang iedere ochtend de tekst van de dag in uw mailbox. U kunt zich abonneren op het digitale leesplan op debijbel.be. Of vraag een papieren exemplaar van het Bijbelleesrooster 2018 aan via debijbel.be.
Dagelijks Woord De Bijbel via e-mail en smartphone.
Ik zal op hem de naam schrijven van mijn God en van de stad van mijn God, het nieuwe Jeruzalem dat bij mijn God vandaan uit de hemel zal neerdalen, en ook mijn eigen nieuwe naam. Met DagelijksWoord.nl begint iedere dag goed.

Contacteer ons