Zoeken naar tekst van de dag

 
 
tekst van de dag
Dagteksten EBG Nederland.
Het dagtekstenboekje, dat jaarlijks verschijnt, geeft een oudtestamentische en nieuwtestamentische tekst voor iedere dag, aangevuld met een bijbelrooster, gebeden, gezangen, enz. Het eerste dagtekstenboekje verscheen in 1731 en was oorspronkelijk bedoeld om de gemeente Herrnhut houvast te geven en de onderlinge gemeenschap te bevorderen. Inmiddels verschijnt het dagtekstenboek in vijftig verschillende talen en heeft het een miljoenen-oplage. Ga naar de webshop om een dagtekstenboekje te bestellen. Historie van de dagtekst.
Bijbelteksten voor elke dag Taizé.
Overweging van broeder Alois: Laten we vredestichters zijn daar waar we leven. Bijbelteksten voor elke dag. Deze dagelijkse bijbelteksten worden tijdens het middaggebed in Taizé gelezen. De verwijzing geeft een wat langere tekst aan. Jezus zegt: Wees barmhartig zoals jullie Vader barmhartig is.
Dagelijks Woord De Bijbel via e-mail en smartphone.
Hoewel wij Joden van geboorte zijn en geen zondaars uit andere volken, weten we dat niemand als rechtvaardige wordt aangenomen door de wet na te leven, maar door het geloof in Jezus Christus. Ook wij zijn tot geloof in Christus Jezus gekomen om daardoor, en niet door de wet, rechtvaardig te worden, want niemand wordt rechtvaardig door de wet na te leven. Met DagelijksWoord.nl begint iedere dag goed.
Tekst van de dag Gereformeerde Kerk Sliedrecht.
Pastoraat voor de binnenvaart. Clubwerk Gereformeerde Kerk Sliedrecht. Adres van de kerk en het kerkelijk. Gedicht van de week. Tekst van de dag. Naar Psalm 98. Tekst van de dag. Leesrooster Heilig Avondmaal vieringen. Pastoraat voor de Binnenvaart. All Rights Reserved.
Bijbeltekst voor iedere dag van 2018 Vlaams Bijbelgenootschap. Bijbeltekst voor iedere dag van 2018 Vlaams Bijbelgenootschap.
Lees, doorzoek en vergelijk de Bijbeltekst van de dag online op debijbel.be. Ontvang iedere ochtend de tekst van de dag in uw mailbox. U kunt zich abonneren op het digitale leesplan op debijbel.be. Of vraag een papieren exemplaar van het Bijbelleesrooster 2018 aan via debijbel.be.
Bijbeltekst van de dag DailyVerses.net.
Ontvang de dagelijkse Bijbeltekst.: Maak een account aan om jouw leesrooster in te stellen en zie hier je voortgang en de volgende tekst die je moet lezen! Tekst van de dag op je website. Top 100 Bijbelteksten. Plaatjes van Jezus.

Lezingen van de dag vrijdag 11 mei 2018. Lezingen van de dag donderdag 10 mei 2018. Lezingen van de dag woensdag 9 mei 2018. Lezingen van de dag dinsdag 8 mei 2018. Lezingen van de dag maandag 7 mei 2018.
Tekst van de Dag Spreuken 2121: HTB The Bible App Bible.com.
Tekst van de Dag. Spreuken 2121: HTB. 21 Wie zijn best doet ieder het zijne te geven en gul te zijn, krijgt alles wat hij nodig heeft, het leven en aanzien. Ontvang een gratis Bijbel voor je telefoon, tablet en computer.
DagelijkseBroodkruimels Elke dag een Bijbeltekst met afbeelding.
Als je bijvoorbeeld de tekst van de dag van Hour of Power neemt of de Bijbeltekst van de dag Taize dan wordt dit gedaan uit naam van deze organisaties. Daarnaast is onze Bijbeltekst van de dag altijd voorzien van een inspirerende afbeelding.

Contacteer ons