Meer resultaten voor de dag van

 
 
de dag van
Dag van de Wetenschap Antwerpen Zondag 25 november 2018.
Wek zelf duurzame energie op. Of kom eens kijken naar wetenschappelijk improvisatietheater. Tijdens de Dag van de Wetenschap in Antwerpen vind je wetenschappers uit alle disciplines, onder meer in het Red Star Line Museum, The Beacon, Stormkop, het Vleeshuis en Museum Plantin-Moretus.
De Dag Vandaag agenda op het digitale schoolbord.
Een zachte Hoera! voor de Dag van de stilte VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van VRT Nu. VRT NWS: nieuws.
voor de Dag van de stilte. Vandaag is er een stille publieke sit-in in Gent en morgen wordt de Dag van de stilte gevierd. Stilte valt ook collectief te beleven en is veel meer dan een individuele nooduitgang uit lawaai en stress.
Alle activiteiten op de Dag van de Dans.
Kom binnenkort nog eens terug om te zien wat er in 2020 te doen is. Verschillende gezelschappen en danshuizen zetten hun schouders onder de Dag van de Dans een feestdag waarop je kan kennismaken met dans in al zijn diverse vormen: van minimalistisch tot exuberant, van dans voor kinderen tot inclusiedans, van dans door professionals tot de gedreven vibes van amateurdansers.
Dag van de Aarde Wikipedia.
De Dag van de Aarde Engels: Earth Day is een jaarlijks terugkerend evenement op 22 april 1 dat plaatsvindt in alle landen. 2 De dag heeft als doelstelling de bewustwording van ons consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde.
AZ Sint Jozef Dag van de opname.
AZ Sint Jozef U bent patiënt Opnames I Spoed Dag van de opname. Wat doet u op de dag van uw opname? Kom de dag van de opname op het afgesproken uur naar het ziekenhuis. Schrijf u éérst in aan één van onze inschrijvingsbalies in de inkomhal van het ziekenhuis.
Dag van de Filosofie.
In de namiddag, van 17u tot 18u, geven we jullie in dezelfde week onder de noemer Het uur van de waarheid elke dag de kans om in kleine groep met een filosoof in gesprek te gaan! Met onverwachte inzichten en nieuwe denkstof als resultaat.
Belmodo.
13 november: de dag van de vriendelijkheid Yakult.
De oorsprong van de Internationale dag van de vriendelijkheid, ligt in een ogenschijnlijk onbelangrijk voorval in Tokio in de jaren 60 van de vorige eeuw. De professor zag in dit voorval een duidelijk voorbeeld van de sociale evolutie die aan de gang was, die van de snelle naoorlogse ontwikkeling waarin de verwarde jeugd haar energie niet wil verspillen aan traditionele idealen.
Dag van de Webshop 2019 18, 19 en 20 oktober.
Kleine, gespecialiseerde én grote webshops, we zetten ze allemaal even veel in de spotlight. De verschillende webshops verwennen de klanten van Dag van de Webshop met exclusieve aanbiedingen of toffe extraatjes. Al deelgenomen aan Dag van de Webshop of een nieuwe deelnemer?
Home Dag van de Wetenschap.
Overslaan en naar de inhoud gaan Google Tag Manager. Dag van de Wetenschap 2020 komt eraan! Wil je als bedrijf of organisatie meedoen? Schrijf je nu in! Activiteiten in de kijker. Muziek en wetenschap in MUSEUM VLEESHUIS. Muziek en wetenschap in MUSEUM VLEESHUIS.

Contacteer ons