Op zoek naar de dag van?

 
 
de dag van
Dag van de Webshop 2018 9, 10 en 11 november.
Schrap je afspraken op 18, 19 en 20 oktober 2018 en haal je spaarcenten boven: Dag van de Webshop komt er weer aan! Voor de achtste keer op rij zullen de meest geweldige Belgische webshops jou verrassen met ongelooflijke voordelen. Dag van de Webshop, dat zijn de drie hoogdagen van de Belgische e-commerce.
FijneDagVan Elke dag een Dag!
Dag van het Texelse Schaap. Dag van de Jongerenvaardigheden. Dag van de Slang. Dag van de Systeembeheerder. Dag van de Natuurbescherming. Dag van de Tijger. Dag van de Afrikaanse Vrouw. Welke Dag is het op jou geboortedag of trouwdatum in 2018?
FijneDagVan Elke dag een Dag!
De Dag van de Democratie. Sla de krant maar open en het is wel een Dag-van-het-één-of-Ander. Dag van de Aarde, de Internationale Dag ter voorkoming van Schade aan de Natuur tijdens Oorlog en Gewapende Conflicten, er is zelfs een Wereld Toiletdag!
dag van de dans.
Zet de vierde editie van Dag van de Dans in je agenda! Sociaal-artistieke projecten op Dag van de Dans. Op Dag van de Dans zijn er verschillende initiatieven van organisaties en choreografen/makers die werken met de thematiek van sociale integratie en maatschappelijke participatie.
De Dag van de Ambachten 2018.
Door op een hartje te klikken, voegt u de ambachtsman of vrouw toe aan uw favorieten, en kunt u uw selectie naar uzelf e-mailen. Mezelf de selectie e-mailen. Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Meer resultaten zien. Mezelf de selectie e-mailen. Gelieve een emailadres in te geven! Een initiatief van de FOD Economie, K.M.O, Middenstand en Energie. 2018 Dag van de Ambachten.
Alle activiteiten op de Dag van de Dans 2018.
Dag van de Dans. Verschillende gezelschappen en danshuizen zetten hun schouders onder de Dag van de Dans een feestdag waarop je kan kennismaken met dans in al zijn diverse vormen: van minimalistisch tot exuberant, van dans voor kinderen tot inclusiedans, van dans door professionals tot de gedreven vibes van amateurdansers.
Dag van de stilte.
Deze website bevat een gedeelte van de vele activiteiten die georganiseerd worden naar aanleiding van de dag van de stilte. Wie zelf op regelmatige basis stiltemomenten meditatie voor groepen organiseert kan terecht op www.destilteopzoeken.be om dit open aanbod breder bekend te maken.
De dag van De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
De dag van Wat gebeurt er als je de nooduitgang van het vliegtuig opent? Een arm en een been: zo duur is de allerduurste kaviaar. Elke dag wordt er wel iets gevierd. Of het nu Dag van de Klant, het Pluimvee of het Palindroom is.
Themadagen Weliswaar.
Europese dag van de rechten van de patiënt. Week van de valpreventie. Internationale dag van de blindengeleidehond. Internationale dag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Week van de Kraamzorg. Internationale dag van de verpleegkunde. Internationale dag van het gezin.

Contacteer ons