Meer resultaten voor de dag van

 
 
de dag van
Dag van de Sportclubbestuurder Dynamo Project.
De" Dag van de Sportclubbestuurder was zeker een leuke en leerrijke ervaring; niet alleen voor de grotere clubs, als kleintje voel je je even welkom." Leo Adriaenssens, Volleybalclub t Schuurke. Voor" het eerst deelgenomen aan de Dag van de Sportbestuurder en mijn verwachtingen werden volledig ingelost.
Dag van de Verpleging 2020.
Land / gebied: Internationaal. Op 12 mei, de verjaardag van Florence Nightingale, is het de Internationale Dag van de Verpleging. Over de hele wereld is er op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg.
Dag van de Aarde Wikipedia.
De Dag van de Aarde Engels: Earth Day is een jaarlijks terugkerend evenement op 22 april 1 dat plaatsvindt in alle landen. 2 De dag heeft als doelstelling de bewustwording van ons consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde.
De Dag Vandaag agenda op het digitale schoolbord.
Alle activiteiten op de Dag van de Dans 2018.
Dag van de Dans. Verschillende gezelschappen en danshuizen zetten hun schouders onder de Dag van de Dans een feestdag waarop je kan kennismaken met dans in al zijn diverse vormen: van minimalistisch tot exuberant, van dans voor kinderen tot inclusiedans, van dans door professionals tot de gedreven vibes van amateurdansers.
Dag van de Belgische mode.
Dit was de Dag van de Belgische mode 2018. De Dag van de Belgische Mode is alweer voorbij, maar niet getreurd: je kan hier nog even nagenieten van de geslaagde derde editie. Volg hier live de dag van de Belgische mode 2018.
13 november: de dag van de vriendelijkheid Yakult.
De oorsprong van de Internationale dag van de vriendelijkheid, ligt in een ogenschijnlijk onbelangrijk voorval in Tokio in de jaren 60 van de vorige eeuw. De professor zag in dit voorval een duidelijk voorbeeld van de sociale evolutie die aan de gang was, die van de snelle naoorlogse ontwikkeling waarin de verwarde jeugd haar energie niet wil verspillen aan traditionele idealen.
AZ Sint Jozef Dag van de opname.
AZ Sint Jozef U bent patiënt Opnames I Spoed Dag van de opname. Wat doet u op de dag van uw opname? Kom de dag van de opname op het afgesproken uur naar het ziekenhuis. Schrijf u éérst in aan één van onze inschrijvingsbalies in de inkomhal van het ziekenhuis.
Home Dag van de Wetenschap. logo.
Overslaan en naar de inhoud gaan Google Tag Manager. Dag van de Wetenschap 2019 komt eraan! Activiteiten in de kijker. Citizen science: hoe iedereen wetenschapper wordt. Citizen science: hoe iedereen wetenschapper wordt. Natuurliefhebbers tellen samen trekvogels, bezorgde burgers meten de luchtkwaliteit voor de deur, doe-het-zelvers.
Dag van de Coöperatie coopdag 2018 Coopkracht.
Het was een dag die niet enkel voor food for thought zorgde, maar ook voor food for fun! Hieronder kun je toch een beetje nagenieten van enkele inzichten van Ed Mayo over hoe we de coöperatieve economie in Vlaanderen kunnen steunen, sterken en stuwen.
Home Dag Van De Motorrijder 2019.
Meld je aan voor alle updates Wil je op de hoogte blijven over de Dag van de Motorrijder? Naam en voornaam. Ik geef mijn toestemming dat de VSV mijn gegevens bewaart en gebruikt om de dienstverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Contacteer ons