Meer resultaten voor de dag van

 
 
de dag van
Dag van de Aarde Wikipedia.
De Dag van de Aarde Engels: Earth Day is een jaarlijks terugkerend evenement op 22 april 1 dat plaatsvindt in alle landen. 2 De dag heeft als doelstelling mensen te laten nadenken over hun consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde.
FijneDagVan Elke dag een Dag!
Dag van de Dwerg. Dag van de Brandweergeschiedenis. Dag van de Muziekvrijheid. Dag van Dieren en Planten in het Wild. Dag van het Gehoor. Dag van de Maximumsnelheid. Dag van de Logopedie. Dag van de Sportaccomodatie. Dag van de Nier.
FijneDagVan Elke dag een Dag!
De Dag van de Democratie. Sla de krant maar open en het is wel een Dag-van-het-één-of-Ander. Dag van de Aarde, de Internationale Dag ter voorkoming van Schade aan de Natuur tijdens Oorlog en Gewapende Conflicten, er is zelfs een Wereld Toiletdag!
Dag van de Jeugdbeweging.
Dag van de Jeugdbeweging speelt! Vrijdag 20 oktober 2017 fietst, tramt, treint en bust heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, t-shirts en sjaaltjes door het land. Op die manier vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 240.000 kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen.
Dag van de wetenschap Wetenschap boeit heel Vlaanderen.
Voor de Dag van de Wetenschap proberen we in Technopolis de allergrootste schuimfontein ever te maken! Fact check: Kan je filmen in een microgolfoven? maandag 13 november 2017. Vanaf vandaag is Technopolis in het kader van de Dag van de Wetenschap twee weken lang te gast bij luisteraars van MNM.
Dag van de Motorrijder.
Dag van de Motorrijder. Op zondag 25 maart 2018 vindt voor de derde keer de Dag van de Motorrijder plaats. Die zondag gaan we met zoveel mogelijk motorrijders veilig de baan op om het nieuwe motorseizoen feestelijk te openen en andere weggebruikers te vragen opnieuw rekening te houden met ons.
De dag van de doden Standaard Boekhandel.
Wanneer het duel tussen Frieda en haar aartsvijand Dean Reeve uiteindelijk zijn climax bereikt, kan slechts één van hen het overleven Al acht jaar lang wordt Frieda Klein achtervolgd door Dean Reeve. In de literaire thriller De dag van de doden gaat ze voor het laatst de confrontatie met hem aan.
Dag van de Beelddenker 14 oktober 2017.
Ze overhandigen je jouw goodie-bag en natuurlijk de informatie voor de dag. Vervolgens heb je alle tijd om te genieten van jouw eerste kopje thee of koffie. Gedurende de hele dag is er een informatie-markt met stands vol informatie, tools en ervaringen.
Themadagen Weliswaar.
Europese dag van de rechten van de patiënt. Week van de valpreventie. Internationale dag van de blindengeleidehond. Internationale dag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Week van de Kraamzorg. Internationale dag van de verpleegkunde. Internationale dag van het gezin.

Contacteer ons