Op zoek naar dag van de duurzaamheid?

 
 
dag van de duurzaamheid
Dag van de Duurzaamheid.
Ontbijten met lokale producten in het stadhuis. EerlijkWinkelen Wageningen organiseert samen met de gemeente een heerlijk duurzaam streekontbijt op een unieke locatie: de streekkantine van het stadhuis. De streekkantine is een plek die niet zomaar toegankelijk is, maar wel speciaal voor de Dag van de Duurzaamheid de deuren opent.
Dag van de Duurzaamheid: Betalen met hout en duurzame modeshow NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Huidige verkeerssituatie. Beurs aandelen. TV Gids. Voetbal wedstrijden.
Dat gebeurt in jeugdtheater De Krakeling, waar wordt voorgelezen uit De Kracht van Nieuwe Energie. Het boek is speciaal voor het jubileum van de Dag van de Duurzaamheid geschreven en wordt voorgelezen door de nieuwe burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema.
Dag van de Duurzaamheid Urgenda.
Dag van de Duurzaamheid. Tijdens de jubileumeditie van de Dag van de Duurzaamheid is ELKE Dag uitgeroepen tot Dag van de Duurzaamheid. Op woensdag 10 oktober 2018 nam Urgenda voor de tiende en laatste keer het initiatief voor de Dag van de Duurzaamheid.
10e editie Voorleesactie landelijke Dag van de Duurzaamheid DuurzaamDoor.
Voor de Dag van de Duurzaamheid wordt een nieuwe verhalenbundel gemaakt: De kracht van nieuwe Energie. Kinderen 4-12 jaar maken voor het boek de tekeningen en pabo-studenten schrijven de verhalen. Eerder brachten wij op deze manier twee boeken uit: De wereld van Plastic en De wereld van Voedsel.
Dag van de Duurzaamheid.
Dag van de Duurzaamheid. Maandag 10 oktober is het Dag van de Duurzaamheid. Urgenda is initiatiefnemer van deze jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid. Door heel Nederland vinden duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.
Dag van de Duurzaamheid Brabantse Milieufederatie.
Home Agenda Dag van de Duurzaamheid. Dag van de Duurzaamheid. Op 10 oktober 2018 vindt de jubileumeditie Dag van de Duurzaamheid plaats. Deze tiende editie laat wederom zien dat we duurzaamheid belangrijk vinden. Organiseer ook een duurzame activiteit net als de duizenden andere particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.
Voorleesactie op Dag van de Duurzaamheid.
De Voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid 2018 is een initiatief van.: 10 oktober 2018. Deze website is een initiatief van de Coöperatie Leren voor Morgen. In deze coöperatie zijn diverse partijen verenigd die zich inzetten voor duurzaamheid in het onderwijs.
Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn.
Dag van de Duurzaamheid. Dag van de Duurzaamheid. Woensdag 10 oktober 2018. Grote manifestatie op de Zwitsal op de Dag van de Duurzaamheid. De dag van de duurzaamheid Apeldoorn viert dit jaar zijn 5-jarig jubileum Reden om opnieuw een manifestatie op het Zwitsal terrein te organiseren.
Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober IVN.
Home Afdeling IVN natuur in Amsterdam Nieuws Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober. IVN natuur in Amsterdam. zondag 16 sep 2018 Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober. Op 10 oktober vindt de jubileumeditie van de Dag van de Duurzaamheid plaats.
Europese dag van de duurzame gemeenschappen, heel België Samenhuizen VZW.
U bent hier. Europese dag van de duurzame gemeenschappen, heel België. Europese dag van de duurzame gemeenschappen, heel België. zaterdag, 22 september, 2018 1330.: Op verschillende plekken in België gaan er op 22 september evenementen door rond het thema duurzame gemeenschappen.
Dag van de Duurzaamheid.
Burgemeester Femke Halsema opent Dag van de Duurzaamheid in Amsterdam. Op woensdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, worden in Nederland tienduizenden kinderen voorgelezen uit het boek De Kracht van Nieuwe Energie, dat speciaal voor de Dag van de Duurzaamheid door pabo-studenten is geschreven.

Contacteer ons