Meer resultaten voor dag van de bouw

 
 
dag van de bouw
Dag van de Bouw @dagvandebouw Twitter.
Dag van de Bouw @ dagvandebouw 2 mei. Een bijzonder gebouw aan de oever van de IJssel van @ DeventerGem, boven een archeologisch bodem monument, waar zowel film als theater voorstellingen plaats zullen vinden. Bezoek het project tijdens dagvandebouw @ HBI_Hegeman pic.twitter.com/yDNR5162jN.
Dag van de Bouw Wikipedia.
Men kan tijdens deze dag een kijkje achter de schermen te nemen bij een project in de buurt, zodat kennisgemaakt kan worden met de vele facetten die de bouw kent. De dag is een initiatief van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw en infrabedrijven en de 5.000 aangesloten bouwbedrijven.
Dag van de Bouw 2 juni 2018 Bouwgroep Dijkstra Draisma.
Beleef de bouw van Campus Frysln in het voormalig Beursgebouw in Leeuwarden. Tijdens de landelijke Dag van de Bouw op zaterdag 2 juni 2018 stellen wij de bouwplaats van het voormalig Beursgebouw aan de Wirdumerdijk 34 in Leeuwarden open voor het publiek.
Inschrijving Dag van de Bouw 2018 gestart! Nieuws Bouwend Nederland.
Help met uw project en uw bedrijf mee met de promotie van onze bouw en infrasector. Laat uw trots zien! Leden van Bouwend Nederland, UNETO-VNI, de Aannemersfederatie en VN Constructeurs kunnen vanaf vandaag projecten aanmelden voor de Dag van de Bouw 2018.
Dag van de Bouw 2018.
De Dag van de Bouw is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot en bekend publieksevenement in Nederland. Leden van Bouwend Nederland, bouw en infrabedrijven, openen die dag hun bouwhekken voor jou. In meerdere regio's' verspreid over heel Nederland kun je komen kijken wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een bouwlocatie.
Dag van de Bouw 2018 Bouw en Uitvoering Bouw en Uitvoering. Email. Facebook. Google. Linkedin. Twitter.
Eens per jaar, op de Dag van de Bouw! Door mee te doen aan de Dag van de Bouw 2018 laten ondermeer leden van Bouwend Nederland zien waar hun onderneming toe in staat is. Deelname is ook van belang om contact met omwonenden en passanten van het project te onderhouden.
Eerste deelnemer Dag van de Bouw 2018 aangemeld Nieuws Bouwend Nederland.
En ik ben niet de enige. Tijdens de Dag van de Bouw zal de bouwplaats van de school aan de Fjord 44 in Emmeloord tussen 10.00 en 16.00 uur worden opengesteld voor geïnteresseerden. Wij willen met creatieve workshops de bezoekers de bouw zelf laten ervaren, vertelt Bos.
Home Dag van de bouw professional.
de helden van de bouw! Bouwprofessional, je bent een held! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we hebben respect voor je! Voor jou én voor alle andere bouwprofessionals. Voor dag en dauw en in weer in wind zetten jullie alles op alles.

Contacteer ons