Zoeken naar dag van de bouw

 
 
dag van de bouw
Dag van de Bouw 2018 Projecten aanmelden kan nog! Nieuws Bouwend Nederland.
Deze open dag biedt de kans om te laten zien hoe creatief, vakkundig en uitdagend het werk in de bouw infra is! Door de bouwplaats open te stellen, gunt u omwonenden en andere geinteresseerden de unieke gelegenheid om van dichtbij te zien wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van woningen, gebouwen, sportcomplexen, ziekenhuizen, wegen, sluizen, tunnels en bruggen.
Dag van de Bouw Wikipedia.
Men kan tijdens deze dag een kijkje achter de schermen te nemen bij een project in de buurt, zodat kennisgemaakt kan worden met de vele facetten die de bouw kent. De dag is een initiatief van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw en infrabedrijven en de 5.000 aangesloten bouwbedrijven.
Dagvandebouw.
De Dag van de Bouw werd dit jaar voor de 13e keer georganiseerd, in een aantal grote steden voor de tweede keer in samenwerking met de Dag van de Architectuur. Er waren 130 bouwplaatsen geopend voor het publiek variërend van zorginstellingen tot sluizen, van renovatiewerk tot de aanleg van rivierlandschappen, en dat van Groningen tot in Limburg.
Ruim 71.000 bezoekers voor Dag van de Bouw architectenweb.nl.
De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en andere partners in de bouwketen zoals Uneto-VNI, VNconstructeurs en Aannemersfederatie Nederland. De Dag van de Bouw vond dit jaar gelijktijdig plaats met de Dag van de Architectuur. In Rotterdam en Amsterdam zijn er nog de hele maand activiteiten en evenementen rond architectuur gepland.
Dag van de Bouw: 129 bouwlocaties open voor publiek Cobouw.nl.
bouwbreed Premium 1285. Op de dertiende editie van de dag van de bouw, dat zaterdag plaatsvindt, stellen 129 bouwlocaties hun bouwplaats open. Publiek kan tijdens het evenement met eigen ogen aanschouwen wat er allemaal gebeurt op een bouwplaats. Bedoeling van het jaarlijks terugkerend evenement is om toeschouwers te laten zien wat er bij de bouw van huizen, wegen, ziekenhuizen, stadions en infrastructuur komt kijken.
Dag van de Bouw @dagvandebouw Twitter.
Dag van de Bouw @ dagvandebouw 5 jun. Op de dagvandebouw was het vlogteam van @ HBI_Hegeman aanwezig om collega's' en tal van bezoekers in beeld te brengen en het prachtige vak in de spotlights te zetten! Bekijk hier de vlog.
Home Dag van de bouw professional.
de helden van de bouw! Bouwprofessional, je bent een held! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we hebben respect voor je! Voor jou én voor alle andere bouwprofessionals. Voor dag en dauw en in weer in wind zetten jullie alles op alles.
Dag van de Bouw VolkerWessels.
Op zaterdag 2 juni is de jaarlijkse Dag van de Bouw. Diverse projecten van VolkerWessels bedrijven zijn weer toegankelijk voor het publiek. De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag voor mensen die wel eens willen zien wat er achter de bouwhekken afspeelt.
Dag van de Bouw 2018.
De Dag van de Bouw is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot en bekend publieksevenement in Nederland. Leden van Bouwend Nederland, bouw en infrabedrijven, openen die dag hun bouwhekken voor jou. In meerdere regio's' verspreid over heel Nederland kun je komen kijken wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een bouwlocatie.

Contacteer ons