Op zoek naar dag van de bouw?

 
 
dag van de bouw
Dag van de Bouw VolkerWessels.
Op zaterdag 2 juni is de jaarlijkse Dag van de Bouw. Diverse projecten van VolkerWessels bedrijven zijn weer toegankelijk voor het publiek. De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag voor mensen die wel eens willen zien wat er achter de bouwhekken afspeelt.
Dag van de Bouw 2019.
De dag is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot en bekend publieksevenement in Nederland dat jaarlijks ruim 100.000 bezoekers trekt. Leden van Bouwend Nederland, bouw en infrabedrijven, openen op de Dag van de Bouw hun bouwhekken voor jou.
Dag van de Bouw: 129 bouwlocaties open voor publiek Cobouw.nl.
bouwbreed Premium 1359. Op de dertiende editie van de dag van de bouw, dat zaterdag plaatsvindt, stellen 129 bouwlocaties hun bouwplaats open. Publiek kan tijdens het evenement met eigen ogen aanschouwen wat er allemaal gebeurt op een bouwplaats. Bedoeling van het jaarlijks terugkerend evenement is om toeschouwers te laten zien wat er bij de bouw van huizen, wegen, ziekenhuizen, stadions en infrastructuur komt kijken.
Succesvolle eerste Dag van de Bouw in Amstelveen Rijkswaterstaat.
Buiten stonden een inspectiewagen en motor van Rijkswaterstaat en een flinke graafmachine van aannemer KWS Amstelveenlijn. Aan de oproep om op de Dag van de Bouw hun kleurplaat in te leveren bij InZicht hebben kinderen en hun ouders massaal gehoor gegeven.
Kom zaterdag 2 juni naar de Dag van de Bouw Nieuws Bouwend Nederland.
Kom zaterdag 2 juni naar de Dag van de Bouw. Door Diny van Hal, 05 april 2018. Tijdens de Dag van de Bouw gaan er allerlei bouwlocaties open in Nederland. Op de locaties die opengaan hangen bouwhekdoeken van de Dag van de Bouw!
Dag van de Bouw 2 juni 2018 Bouwgroep Dijkstra Draisma.
Beleef de bouw van Campus Frysln in het voormalig Beursgebouw in Leeuwarden. Tijdens de landelijke Dag van de Bouw op zaterdag 2 juni 2018 stellen wij de bouwplaats van het voormalig Beursgebouw aan de Wirdumerdijk 34 in Leeuwarden open voor het publiek.
Home Dag van de bouw professional.
de helden van de bouw! Bouwprofessional, je bent een held! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we hebben respect voor je! Voor jou én voor alle andere bouwprofessionals. Voor dag en dauw en in weer in wind zetten jullie alles op alles.
Dag van de Bouw Stam en de Koning Eindhoven.
Benieuwd hoe zon project er achter de schermen uit ziet? De bouwhekken van Space-S gaan wagenwijd open tijdens de Dag van de Bouw. Loop rond over de imposante bouwplaats, leer over het proces en maak kennis met de nieuwe banen in de bouw.
Dag van de Bouw Wikipedia.
Men kan tijdens deze dag een kijkje achter de schermen te nemen bij een project in de buurt, zodat kennisgemaakt kan worden met de vele facetten die de bouw kent. De dag is een initiatief van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw en infrabedrijven en de 5.000 aangesloten bouwbedrijven.
Dagvandebouw.
Tijdens de Dag van de Bouw 2018 kon het publiek aanschouwen hoe de bouw na enkele jaren van crisis weer herboren was met maar liefst 130 opengestelde projecten, variërend van zorginstellingen tot sluizen, van renovatiewerk tot de aanleg van rivierlandschappen, en dat van Groningen tot in Limburg.
Dag van de Bouw voor Bouwend Nederland Portfolio Fluxility.
Tijdens de Dag van de Bouw laten de leden van Bouwend Nederland graag zien tot welke hoogstandjes zij in staat zijn. Fluxility mocht hiervoor een responsive website bouwen. Een nieuwssysteem en een database voor de deelnemers zorgen ervoor dat de website gemakkelijk up-to-date te houden is.

Contacteer ons