Resultaten voor dag van de bouw

 
 
dag van de bouw
Ruim 71.000 bezoekers voor Dag van de Bouw Binnenland Telegraaf.nl.
Op de dag van de Bouw gaf Rijkswaterstaat een kijkje op de verbrede en de dit weekeinde gesloten A27. ROTTERDAM De Dag van de Bouw heeft zaterdag ruim 71.000 bezoekers getrokken. Bij de Dag van de Bouw waren 130 bouwplaatsen geopend voor het publiek.
Dag van de Bouw Stam en de Koning Eindhoven.
Loop rond over de imposante bouwplaats, leer over het proces en maak kennis met de nieuwe banen in de bouw. Bouwend Nederland, de brancheorganisatie van de bouw, organiseert dit jaar voor de elfde keer de Dag van de Bouw. Jaarlijks bezoeken ruim 100.000 mensen op circa 200 projecten door heel Nederland bouwplaatsen.
Zes Leidse bouwplaatsen open tijdens Dag van de Bouw Sleutelstad.nl.
Zes Leidse bouwplaatsen open tijdens Dag van de Bouw. Leiden, 1 juni 2018, 1156: Leiden. Zes Leidse bouwplaatsen openen zaterdag de deuren tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw. Dat zijn Museum de Lakenhal, de ondergrondse parkeergarage aan de Garenmarkt, Naturalis, de Meelfabriek, de Lorentz en MBORijnland aan de Storm Buysingstraat.
Succesvolle eerste Dag van de Bouw in Amstelveen Rijkswaterstaat.
Succesvolle eerste Dag van de Bouw in Amstelveen. Zelfs zonder een daadwerkelijke bouwplaats deed Rijkswaterstaat met het project A9 Badhoevedorp Holendrecht mee met de Dag van de Bouw. Met belevingscentrum Amstelveen InZicht als kloppend hart van deze dag hebben ruim 500 geïnteresseerden een bezoek gebracht aan de Dag van de Bouw in Amstelveen.
Dag van de Bouw @dagvandebouw Twitter.
Dag van de Bouw @ dagvandebouw 11 jun. Meegedaan aan de fotowedstrijd van Dag van de Bouw? Verzamel deze week dan zoveel mogelijk stemmen om kans te maken op de workshop architectuurfotografie. Bekijk je deelname hier: http//: bit.ly/2JvxbuM dagvandebouw debouwmaakthet bouw pic.twitter.com/Inkv0pek1r.
Dag van de Bouw: 129 bouwlocaties open voor publiek Cobouw.nl.
Dag van de Bouw: 129 bouwlocaties open voor publiek. bouwbreed Premium 1389. Op de dertiende editie van de dag van de bouw, dat zaterdag plaatsvindt, stellen 129 bouwlocaties hun bouwplaats open. Publiek kan tijdens het evenement met eigen ogen aanschouwen wat er allemaal gebeurt op een bouwplaats.
Dag van de Bouw.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Dag van de Bouw.
Dag van de Bouw 2018 Projecten aanmelden kan nog! Nieuws Bouwend Nederland.
Zaterdag 2 juni is er weer een Dag van de Bouw! Er is nog ruimte om aan te melden. Deze open dag biedt de kans om te laten zien hoe creatief, vakkundig en uitdagend het werk in de bouw infra is!
Dag van de bouw Alkmaar Bouwbedrijf Bolten B.V.
Bouwbedrijf Bolten B.V. Alkmaar Een vertrouwd adres voor al uw bouwzaken. Wilt u weten wat er achter de bouwhekken gebeurt? Pak dan uw kans op zaterdag 13 juni tijdens de Dag van de Bouw. Ervaar het vakmanschap van dichtbij. Het is interessant, bijzonder én leuk voor groot en klein.
Dag van de Bouw 2 juni 2018 Bouwgroep Dijkstra Draisma.
De bouw maakt het is een initiatief van Bouwend Nederland. Meer informatie over de Dag van de Bouw en de bouw maakt het vindt u op www.debouwmaakthet.nl. Voormalig Beursgebouw in Leeuwarden open voor publiek tijdens de Dag van de Bouw op 2 juni.
Dag van de Bouw voor Bouwend Nederland Portfolio Fluxility.
Dag van de Bouw. Tijdens de Dag van de Bouw laten de leden van Bouwend Nederland graag zien tot welke hoogstandjes zij in staat zijn. Fluxility mocht hiervoor een responsive website bouwen. Een nieuwssysteem en een database voor de deelnemers zorgen ervoor dat de website gemakkelijk up-to-date te houden is.

Contacteer ons