Zoeken naar dag van de bouw

 
 
dag van de bouw
Dag van de Bouw 2017 op vier locaties Leeuwarden Vrij-Baan.
Dag van de Bouw 2017. Neem op zaterdag 20 mei een kijkje achter de schermen bij de aannemers van vier projecten van Leeuwarden Vrij-Baan. Een unieke ervaring! Krijg een rondleiding van de aannemer en neem een kijkje in de bouwkuip van het project.
Dag van de Bouw Wikipedia.
Men kan tijdens deze dag een kijkje achter de schermen te nemen bij een project in de buurt, zodat kennisgemaakt kan worden met de vele facetten die de bouw kent. De dag is een initiatief van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw en infrabedrijven en de 5.000 aangesloten bouwbedrijven.
Dagvandebouw.
De Dag van de Bouw is een open dag van bouwplaatsen in Nederland. Eens per jaar kunnen jullie een kijkje achter een bouwhek nemen. Op de Dag van de Bouw. Sinds 2017 zijn er meerdere partners in de keten betrokken bij deze dag.

Aannemers en bouwbedrijven stellen op deze Dag, die op een zaterdag van mei of juni wordt gehouden, hun mooiste of ingewikkeldste bouwwerken open aan omwonenden, passanten, bewoners en/of gebruikers bijvoorbeeld bij een school, ziekenhuis of nieuwe weg. De Dag van de Bouw is opgericht in 2006 door Bouwend Nederland tijdens de campagne De bouw maakt het, waar de Dag van de Bouw deel van uitmaakte.
Dag van de bouw 2016.
Inschrijving Dag van de Bouw 2018 gestart! Nieuws Bouwend Nederland.
Help met uw project en uw bedrijf mee met de promotie van onze bouw en infrasector. Laat uw trots zien! Leden van Bouwend Nederland, UNETO-VNI, de Aannemersfederatie en VN Constructeurs kunnen vanaf vandaag projecten aanmelden voor de Dag van de Bouw 2018.
Dag van de Bouw geschenken voor personeel en relaties.
Dag van de Leidster. Dag van de Leraar. Dag van de Vrijwilliger. Dag van de Bouw geschenken voor personeel en relaties. De Dag van de Bouw is dé dag om mensen die werkzaam zij in de bouw in het zonnetje te zetten.
Dag van de Bouw 2018 Architectuur.nl.
Op zaterdag 2 juni 2018 zijn op de bouwplaatsen die worden opengesteld voor publiek diverse aspecten te zien van de bouw. Het vakmanschap, de kunde van de bouw en de technici in de installatiebranche. Meedoen met de Dag van de Bouw.
Dag van de Bouw 2018.
De Dag van de Bouw is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot en bekend publieksevenement in Nederland. Leden van Bouwend Nederland, bouw en infrabedrijven, openen die dag hun bouwhekken voor jou. In meerdere regio's' verspreid over heel Nederland kun je komen kijken wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een bouwlocatie.

Contacteer ons