Meer resultaten voor Dag van de Duurzaamheid

 
 
Dag van de Duurzaamheid
10e editie Voorleesactie landelijke Dag van de Duurzaamheid DuurzaamDoor.
Voor de Dag van de Duurzaamheid wordt een nieuwe verhalenbundel gemaakt: De kracht van nieuwe Energie. Kinderen 4-12 jaar maken voor het boek de tekeningen en pabo-studenten schrijven de verhalen. Eerder brachten wij op deze manier twee boeken uit: De wereld van Plastic en De wereld van Voedsel.
Dag van de Duurzaamheid Startpagina Facebook.
Het doel van deze samenwerking is om een economisch interessant recyclebaar alternatief voor matrassenafval te ontwikkelen. DSM werkt sinds 2014 bij het recyclebaar maken van producten samen met het bedrijf Niaga in d. Dag van de Duurzaamheid heeft het bericht van Urgenda gedeeld.
Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn.
Dag van de Duurzaamheid. De Dag van de Duurzaamheid wordt jaarlijks in oktober gevierd en wordt in Apeldoorn georganiseerd door een groepje enthousiaste vrijwilligers. Samen met de hulp van organisaties, bedrijven en particulieren die deze dag op enige wijze ondersteunen.
Schooldag van de duurzaamheid.
De dag zelf. Schooldag van de duurzaamheid Sdvdd laat basisschoolkinderen in één dag spelenderwijs ervaren wat duurzaamheid is en wat de Sustainable Development Goals, ookwel Global Goals genoemd, betekenen. De 17 SDGs zijn op een kinderlijk eenvoudige manier maar wel wetenschappelijk onderbouwd, vertaald naar zeven Kinder Global Goals, waardoor iedereen begrijpt wat deze inhouden en beogen.
Dag van de Duurzaamheid Brabantse Milieufederatie.
Laat zien wat je gaat doen op 10-10 en meld wat je gaat doen op de Dag van de Duurzaamheid! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.: Volg ons via social media en neem deel aan de discussie.:
Dag van de duurzaamheid Westland Woont Duurzaam.
U kunt op de dag van de duurzaamheid uw tuintegels ruilen tussen 13.00 uur en 1600: uur kunt u uw tuintegels ruilen bij de kraam. Operatie Steenbreek Westland is een samenwerking van de natuurvereniging KNNV afdeling Delfland, en gemeente Westland om tot een groener Westland te komen.
Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid.
Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Door het hele land zijn duurzame activiteiten, zoals lezingen en workshops. Tegenwoordig duidelijk populair: gadgets die met een groen tintje.
Dag van de Duurzaamheid.
Dag van de Duurzaamheid. Maandag 10 oktober is het Dag van de Duurzaamheid. Urgenda is initiatiefnemer van deze jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid. Door heel Nederland vinden duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.
Dag van de Duurzaamheid 2019.
10-10 is de Dag van de Duurzaamheid. Georganiseerd door Urgenda, een onafhankelijke stichting die Nederland samen met anderen sneller duurzaam wil maken. Deze dag is er voor iedereen die het belangrijk vindt in een prettige, mooie en schone samenleving te leven en zich wil inzetten voor een betere wereld.
10-10 De Dag van de Duurzaamheid Een initiatief van Urgenda.
In het hele land doen winkelstraten en winkelcentra mee met de Dag van de Duurzaamheid. Voeg jouw activiteit toe! Feestelijk voorleesmoment op de Dag van de Duurzaamheid. Op woensdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, worden in. Zoek een activiteit.
10 oktober: Dag van de Duurzaamheid: Duurzaamnieuws.
Klimaat en energie zouden voor alle politieke partijen topprioriteit moeten zijn bij de komende verkiezingen, aldus Urgenda directeur Marjan Minnesma. De afgelopen zeven jaar is de Dag van de Duurzaamheid uitgegroeid tot dé dag waarop duidelijk wordt hoe groot de duurzaamheidsbeweging al is.

Contacteer ons