Meer resultaten voor Dag van de Duurzaamheid

 
 
Dag van de Duurzaamheid
Dag van de Duurzaamheid Velt.
Op 10 oktober is het dag van de duurzaamheid. Duurzaam leven, daar weten we bij Velt de vereniging voor ecologisch leven en tuinieren veel van. We haalden deze ecotips trouwens niet uit de nieuwste en hipste boeken, maar wel bij onze grootouders.
Dag van de Duurzaamheid.
Met het oog op de Fair Trade Dag nodigen we u en uw leerlingen graag uit op de Dag van de Duurzaamheid op donderdag 26 april 2018. Tijdens deze dag laten we u zien hoe bedrijven kunnen bijdragen tot het behalen van de Sustainable Development Goals SDGs.
10-10 De Dag van de Duurzaamheid Een initiatief van Urgenda.
Elke dag weer! Speciaal voor de 10e editie van de Dag van de Duurzaamheid hebben veel bekende winkelketens hun handen in elkaar geslagen en hun duurzamere producten in de etalage gezet om het voor jou makkelijk te maken een duurzame keus te maken.
Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid.
Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Door het hele land zijn duurzame activiteiten, zoals lezingen en workshops. Tegenwoordig duidelijk populair: gadgets die met een groen tintje.
Dag van de Duurzaamheid 2018.
10-10 is de Dag van de Duurzaamheid. Georganiseerd door Urgenda, een onafhankelijke stichting die Nederland samen met anderen sneller duurzaam wil maken. Deze dag is er voor iedereen die het belangrijk vindt in een prettige, mooie en schone samenleving te leven en zich wil inzetten voor een betere wereld.
Dag van de Duurzaamheid Startpagina Facebook.
Apeldoorn doet alvast mee met de Dag van de Duurzaamheid duurzaam DvdD18. Welke steden volgen? Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn bestaat 5 jaar Nieuws Apeldoorndirect. Ook in Apeldoorn wordt op 10/10 de Dag van de Duurzaamheid weer georganiseerd, alweer voor de 5e keer!
Dag van de Duurzaamheid Issuekalender.
ISSUES Dag van de Duurzaamheid. 10-10-2018 Milieu en duurzaamheid. Met de Dag van de Duurzaamheid wil Urgenda Nederlanders duidelijk maken hoeveel goede duurzame initiatieven er al zijn en dat al die initiatieven samen een krachtige duurzaamheidsbeweging vormen, waarbij iedereen kan aanhaken.
Dag van de Duurzaamheid Urgenda.
De Dag van de Duurzaamheid is de ideale aanleiding om iets bijzonders te organiseren en zo publiekelijk aandacht te besteden aan wat jij doet aan duurzaamheid. Bekijk hier de tweedelige live-uizendingen van de NOS over de Dag van de Duurzaamheid 2015.
De Week van de Duurzaamheid in België: Er is geen planeet B!
05.05.17 Door de digitale en technologische vooruitgang kunnen we innovatieve oplossingen vinden om de kwaliteit van ons sociaal, economisch en ecologisch bestaan op deze planeet te verhogen. De Belgische Week van de Duurzaamheid motiveert iedereen om in deze richting te evolueren. Dit vijf dagen durende initiatief presenteert en ondersteunt nieuwe strategieën om tot een groene en sociale economie te komen en creërt bewustwording bij bedrijfsleiders en jongeren rond verantwoord consumptiegedrag. Gisteren, op de vierde dag van het evenement, kwamen het voormalig hoofd van de Task Force Duurzame Ontwikkeling van het Federaal Planbureau, Nadine Gouzée, en de vicedirecteur van UNRIC, Caroline Petit, spreken in de Belgische Senaat.

Contacteer ons