Meer resultaten voor Dag van de Duurzaamheid

 
 
Dag van de Duurzaamheid
10-10 De Dag van de Duurzaamheid Een initiatief van Urgenda.
Op 10 oktober 2017, de Dag van de Duurzaamheid, lezen duizenden basisscholen in heel Nederland voor uit het nieuwe boek De wereld van Voedsel. Op Kasteel Groeneveld vindt het centrale leesmoment plaats met prinses Laurentien, meteoroloog Helga van Leur en DJ Gregor Salto.
10-10 De Dag van de Duurzaamheid Een initiatief van Urgenda.
Prinses Laurentien leest voor op Kasteel Groeneveld Op 10 oktober 2017, de Dag van de Duurzaamheid, lezen duizenden basisscholen in heel Nederland voor uit het nieuwe boek De wereld van Voedsel. Op Kasteel Groeneveld vindt het centrale leesmoment plaats met prinses Laurentien, meteoroloog Helga van Leur en DJ Gregor Salto.
Dag van de Duurzaamheid Issuekalender.
ISSUES Dag van de Duurzaamheid. 10-10-2018 Milieu en duurzaamheid. Met de Dag van de Duurzaamheid wil Urgenda Nederlanders duidelijk maken hoeveel goede duurzame initiatieven er al zijn en dat al die initiatieven samen een krachtige duurzaamheidsbeweging vormen, waarbij iedereen kan aanhaken.
Dag van de Duurzaamheid Velt.
Op 10 oktober is het dag van de duurzaamheid. Duurzaam leven, daar weten we bij Velt de vereniging voor ecologisch leven en tuinieren veel van. We haalden deze ecotips trouwens niet uit de nieuwste en hipste boeken, maar wel bij onze grootouders.
Dag van de Duurzaamheid.
In het kader van de Fair Trade Dag nodigen de Specifieke Lerarenopleiding Economie en de onderzoeksgroep Milieueconomie van de Faculteit Bedrijfseconomische wetenschappen, de Dienst Internationalisering en Ontwikkelingssamenwerking, en de School voor Educatieve Studies van de Universiteit Hasselt u en uw leerlingen graag uit op de Dag van de Duurzaamheid op donderdag 26 april 2018.
Dag van de Duurzaamheid Startpagina Facebook.
Het doel van deze samenwerking is om een economisch interessant recyclebaar alternatief voor matrassenafval te ontwikkelen. DSM werkt sinds 2014 bij het recyclebaar maken van producten samen met het bedrijf Niaga in d. Dag van de Duurzaamheid heeft het bericht van Urgenda gedeeld.
Dag van de Duurzaamheid Bouwen aan de beweging Urgenda Samen Sneller Duurzaam.
De afgelopen acht jaar is de Dag van de Duurzaamheid uitgegroeid tot dé dag om te laten zien wat duurzaamheid is. Natuurlijk zijn steeds meer mensen het gehele jaar bezig met duurzaamheid, maar door alle initiatieven op één landelijke dag te laten zien en de krachten te bundelen, wordt duidelijk hoe groot de beweging al is.
Dag van de Duurzaamheid 2018.
10-10 is de Dag van de Duurzaamheid. Georganiseerd door Urgenda, een onafhankelijke stichting die Nederland samen met anderen sneller duurzaam wil maken. Deze dag is er voor iedereen die het belangrijk vindt in een prettige, mooie en schone samenleving te leven en zich wil inzetten voor een betere wereld.

Contacteer ons