Zoeken naar Dag van de Duurzaamheid

 
 
Dag van de Duurzaamheid
10e editie Voorleesactie landelijke Dag van de Duurzaamheid DuurzaamDoor.
Voor de Dag van de Duurzaamheid wordt een nieuwe verhalenbundel gemaakt: De kracht van nieuwe Energie. Kinderen 4-12 jaar maken voor het boek de tekeningen en pabo-studenten schrijven de verhalen. Eerder brachten wij op deze manier twee boeken uit: De wereld van Plastic en De wereld van Voedsel.
Voorleesactie op Dag van de Duurzaamheid.
Voorleesactie op Dag van de Duurzaamheid. Datum: 10 oktober 2018. 10 oktober 2018 is het de Dag van de Duurzaamheid. Op meer dan duizend basisscholen wordt een duurzaam verhaal voorgelezen. Speciaal voor deze tiende editie van de Voorleesactie verschijnt een nieuw boek over duurzame energie.
10-10 Dag van de Duurzaamheid.
Organiseer ook een duurzame activiteit net als de duizenden andere particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. En laat je vooral ook duurzaam verrassen bij een van de vele bekende winkels? Je kan natuurlijk ook deelnemen aan een van de openbare activiteiten. alle filmpjes over de Dag van de Duurzaamheid.
Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn.
Dag van de Duurzaamheid. Dag van de Duurzaamheid. Woensdag 10 oktober 2018. Grote manifestatie op de Zwitsal op de Dag van de Duurzaamheid. De dag van de duurzaamheid Apeldoorn viert dit jaar zijn 5-jarig jubileum Reden om opnieuw een manifestatie op het Zwitsal terrein te organiseren.
Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid.
Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Door het hele land zijn duurzame activiteiten, zoals lezingen en workshops. Tegenwoordig duidelijk populair: gadgets die met een groen tintje.
Dag van de Duurzaamheid Scalda.
lezingen en challenges aandacht te kunnen schenken aan de wijze waarop de Green Office studenten, docenten en organisaties en bedrijven informeert, ondersteunt en verbindt. Op 10-10-2018 vindt de tweede dag van de duurzaamheid plaats. Tijdens de dag van de duurzaamheid op 10-10-2017 werd de Green Office geopend.
Dag van de Duurzaamheid.
Dag van de Duurzaamheid. Maandag 10 oktober is het Dag van de Duurzaamheid. Urgenda is initiatiefnemer van deze jaarlijkse landelijke Dag van de Duurzaamheid. Door heel Nederland vinden duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.
Op weg naar de Dag van de Duurzaamheid.
8 oktober 2018 // Atrium. Op weg naar de Dag van de Duurzaamheid. Op maandag 8 oktober, twee dagen voor de nationale Dag van de Duurzaamheid, organiseren wij een dag vol plug-and-play activiteiten die bijdragen aan duurzame verandering op onze school.
Dag van de duurzaamheid Nationaal Park Zuid Kennemerland.
Home Doen Activiteitenkalender Archief activiteitenkalender 10-10-2018 Dag van de duurzaamheid: workshop Juttersgeluk. Dag van de duurzaamheid: workshop Juttersgeluk. Laat het zien op 10-10! Nationaal Park Zuid-Kennemerland doet mee met de Dag van de Duurzaamheid. Je bent de hele dag welkom voor duurzame info en activiteiten.
Veiligheidscontrole nodig.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook.
Europese dag van de duurzame gemeenschappen, heel België Samenhuizen VZW.
U bent hier. Europese dag van de duurzame gemeenschappen, heel België. Europese dag van de duurzame gemeenschappen, heel België. zaterdag, 22 september, 2018 1330.: Op verschillende plekken in België gaan er op 22 september evenementen door rond het thema duurzame gemeenschappen.

Contacteer ons