Meer resultaten voor dag van de schoonmaak

 
 
dag van de schoonmaak
Dag van de Schoonmaak ACV VOEDING EN DIENSTEN.
Dag van de Schoonmaak: respect voor het poetspersoneel. Dag van de Schoonmaak. Meer dan 200.000 vrouwen en mannen werken in België als schoonmaker. Ze werken als conciërge, huispersoneel, ruitenwasser en als schoonmaker in bedrijven, scholen, hotels, op straat, in ziekenhuizen, stations.
Dag van de schoonmaak Bilzen Het Belang van Limburg.
Vergeet dus zeker niet je poetsvrouw of man in de bloemetjes te zetten op de Dag van de Schoonmaak, dinsdag 20 juni, een dag die dit jaar voor de 10de keer op rij wordt gevierd. Viggo viert twee keer Moederdag: bij mama en bij zijn pleegmama.
Care doet meer dan gewoon schoonmaken.
Investeren in schoonmaakpersoneel doet verzuim drastisch dalen. Waar moet u aan denken bij het opstarten van een cleanroom? Dag van de Schoonmaak. Tevreden klanten geven complimenten op Dag van de Schoonmaak. Marianne, jij bent van onschatbare waarde! Je denkt mee, doet mee, je bent één van ons!
15 juni: De Dag van de Schoonmaker Gom.
Lydia Maathuis, manager Facilicom Relatiemanagement, op bezoek bij TU Delft. Iedereen blij met schoon! Prachtochtend op de Technische Universiteit Delft onze medewerkers van Gom Schoonhouden in het zonnetje gezet tijdens de dag van de schoonmaak. Deze stralende toppers staan er altijd om de TU Delft te laten stralen.
Dag van de Schoonmaak Bedankt aan alle poetsvrouwen en mannen.
Op die manier hopen we dat zoveel mogelijk poetsvrouwen en mannen in de bloemetjes worden gezet. Vergeet dus zeker niet je poetsvrouw of man in de bloemetjes te zetten op de Dag van de Schoonmaak! Foto's' vind je op www.facebook.com/ACVDagvdSchoonmaak. Dag van de Schoonmaak. Dag van de Schoonmaak.
De Dag van de Schoonmaker Schoonmaakbedrijf ICS Groep.
Bedankt, jij maakt het verschil! Dit jaar staat De Dag van de Schoonmaak in het teken van Bedankt, jij maakt het verschil! We zijn bijzonder trots en blij over de wijze waarop onze mensen iedere dag het werk met passie uitvoeren.
Huishoudhulp verdient meer respect Jobat.be.
Vrijdag 18 juni is het Dag van de Schoonmaak. De gelegenheid om je poetsvrouw eens in de bloemetjes te zetten. Want zij mag, net als de secretaresse, wel eens in de kijker worden gezet, vindt ook Wouter Van der Vurst van Familiehulp.
GO! Atheneum Geraardsbergen viert Dag van de schoonmaak! GO! Atheneum Geraardsbergen.
Het onderhoudspersoneel is een onmisbaar onderdeel van een leuke en leefbare school. Op deze Dag van de schoonmaak werden Peter, Jean-Marie, Marc, Kelly, Ingrid en Kathleen dan ook letterlijk in de bloemetjes gezet als blijk van appreciatie voor hun harde en noodzakelijke werk.
Dag van de Schoonmaak OLV van Lourdes Ziekenhuis Waregem.
Dag van de Schoonmaak. Delen met je vrienden Afdrukken Downloaden. Terug naar overzicht. Dag van de Schoonmaak. Op deze dag van de schoonmaak zetten we onze schoonmaakmedewerkers in de kijker. Zoals het kaartje zegt, ze verdienen elke dag een oscar.
Dag van de Schoonmaak zet zwaar beroep in de kijker Kortrijk Het Nieuwsblad.
phk Foto: PATRICK HOLDERBEKE. KORTRIJK Voor de vierde maal vond gisteren de Dag van de Schoonmaak plaats. Met die dag wil de vakbond ACV meer respect vragen voor het beroep van schoonmaker of schoonmaakster. In Kortrijk was er een actie op de Grote Markt.
Dag van de Schoonmaak 2017 Actueel Proper Kwalitatieve schoonmaak in de zorg.
Dag van de Schoonmaak 2017. Bed ankt, jij maakt het verschil! Dit jaar staat de Dag van de Schoonmaak in het teken van Bedankt, jij maakt het verschil! Dag in dag uit staan schoonmaakmedewerkers klaar om een bijdrage te leveren aan een schone omgeving voor iedereen.

Contacteer ons