Meer resultaten voor dag van de schoonmaak

 
 
dag van de schoonmaak
Dag van de Schoonmaak Tracé Brussel.
Dag van de Schoonmaak. Op 20 juni 2018 was het Dag van de Schoonmaak. Op deze dag werden de huishoud en poetshulpen in heel het land in de bloemetjes gezet. Dit jaar lag de focus op een aantal minder bekende schoonmaakberoepen: industriële schoonmaak, schoonmaak van vliegtuigen, treinen en metros en afvalophaling.
Home De dag van de schoonmaker.
Verwennerij voor het schoonmaakteam van Schoonmaak Company. Onze schoonmaakster Mary in het zonnetje verrast @ddvdsm schoonmaak glasbewassing. Opdrachtgever Sodexo zet NIVO NOORD medewerkers bij Scania Zwolle, Meppel en Hasselt in het zonnetje op De Dag van de Schoonmaker. KLM is onze Royal Dutch Schoonmakers dankbaar voor het feit dat ze KLM tot grote hoogte laten reiken!
Dag van de Schoonmaak ACV VOEDING EN DIENSTEN.
Op die manier hopen we dat zoveel mogelijk poetsvrouwen en mannen in de bloemetjes worden gezet.Want zij worden jammer genoeg niet altijd gewaardeerd voor hun werk. Vergeet dus zeker niet je poetsvrouw of man in de bloemetjes te zetten op de Dag van de Schoonmaak!
Dag van de schoonmaak en catering Vlaanderen Intern. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Woensdag 20 juni was het Dag van de Schoonmaak en Catering. Naar jaarlijkse traditie worden de schoonmaak en cateringmedewerkers van Het Facilitair Bedrijf die dag in de bloemetjes gezet als dank voor hun inzet en harde werk. Overheid.vlaanderen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid.
Dag van de Schoonmaak: bedank je poetshulp!
Dag van de Schoonmaak: zet je poetshulp in de bloemetjes! Ook zo gelukkig dat je woning er na de komst van de poetshulp weer piekfijn uitziet? Dan hoeven we je wellicht niet te vertellen dat schoonmakers en schoonmaaksters dagelijks bergen werk verzetten.
Schoonmaakjournaal Op 20 juni viert België Dag van de Schoonmaak Schoonmaakjournaal.
ACV hoopt dat het brede publiek van deze dag gebruik zal maken om zijn of haar schoonmaker te bedanken. Reeds 10 jaar vraagt ACV Voeding en Diensten tijdens de Dag van de Schoonmaak meer respect voor alle schoonmakers in België.
Dag van de schoonmaak: Wat als er geen schoonmakers waren' DeWereldMorgen.be.
Donderdag 20 juni werd voor de zesde keer op rij De dag van de schoonmaak georganiseerd door ACV Voeding en Diensten. In heel Vlaanderen en Brussel kwamen mensen op straat om pamfletten uit te delen en zo aandacht te vragen voor het zware werk dat schoonmakers dagelijks verrichten.
Care laat Dag van de Schoonmaak niet onopgemerkt voorbijgaan Made in Antwerpen.
Om de Dag van de Schoonmaak te vieren, sluit Care de kantoren, zegt ceo Wim Loncke. Onze 60 kantoormedewerkers gaan in heel het land langs de schoonmaaklocaties van onze klanten met een speciale missie. In Antwerpen gebeurt dit gezien de verkeersproblematiek met de bakfiets.
Tevreden klanten van schoonmaakbedrijf Care.
Hier kan u het Care poetsteam zien helpen bij Help mijn man is een klusser, een tv-programma te zien op VIJF. Bekijk het hier. Dag van de Schoonmaak. De Dag van de Schoonmaak is een hele speciale dag voor ons.
Dag van de Schoonmaak Startpagina.
De website van de Dag van de Schoonmaak is een initiatief van de dienstenchequebedrijven Diensten aan huis en Makkie. Ben je als dienstenchequebedrijf geïnteresseerd om je in de toekomst bij onze actie aan te sluiten, neem gerust met ons contact op.
DAG VAN DE SCHOONMAAK Het Peloton.
Dag van de schoonmaak. Elk jaar bedanken we op 20 juni de schoonmakers en schoonmaaksters voor het werk dat ze dagelijks leveren, voor hun enthousiaste inzet en voor het verschil dat ze maken bij de vele bedrijven en particulieren in ons land.

Contacteer ons