Meer resultaten voor dag van de schoonmaak

 
 
dag van de schoonmaak
De Dag van de schoonmaker 15 juni 2016 Novon.
Op feestelijke wijze creëren we een podium voor onze schoonmakers. Zij verdienen dat podium, zij verdienen het om in het zonnetje te staan. Immers, zij maken het verschil! Novon Schoonmaak heeft zich aangesloten bij dit gezamenlijke initiatief. De dag van de schoonmaker.
20 juni: Poetsvrouwendag VLAM Pers.
CB ALVO Zonhoven en t Fijnproevertje Hofstade-Aalst krijgen de eretitel van de Groentevakman van het jaar. VBT presenteert het derde duurzaamheidsrapport Responsibly Fresh en stelt nieuwe duurzaamheidsstrategie voor. 20 juni, Dag van het poetspersoneel. Aankoopvolume vis blijft stabiel binnen korf vlees-vis-gevogelte.
Schoonmaakjournaal Op 20 juni viert België Dag van de Schoonmaak Schoonmaakjournaal.
ACV hoopt dat het brede publiek van deze dag gebruik zal maken om zijn of haar schoonmaker te bedanken. Reeds 10 jaar vraagt ACV Voeding en Diensten tijdens de Dag van de Schoonmaak meer respect voor alle schoonmakers in België.
Familiehulp viert Dag van de Schoonmaak Familiehulp.
Familiehulp viert Dag van de Schoonmaak. Familiehulp viert Dag van de Schoonmaak. 20 juni 2017. Vandaag is het Dag van de Schoonmaak, een dag waarop Familiehulp alle huishoudhulpen in de bloemetjes zet en hen bedankt voor hun dagelijkse inzet voor hun cliënten en klanten.
De Dag van de Schoonmaker zet 100.000 schoonmakers in het zonnetje Clean Totaal.
Vorig jaar deden HvA en UvA al mee, dit jaar bijvoorbeeld ook Sport050 en CenterParcs. De input die wij erin steken wordt gewaardeerd en deze organisaties, die alle schoonmaak hoog in het vaandel hebben staan, dragen graag hun steentje bij. Brancheorganisatie OSB roept aangesloten leden ook op deel te nemen aan de Dag van de Schoonmaker: OSB ondersteunt dit initiatief en promoot deze dag met als doel zoveel mogelijk schoonmakers in Nederland in het zonnetje te laten zetten, bij voorkeur ook door opdrachtgevers.
Dag van de Schoonmaak Tracé Brussel.
Dag van de Schoonmaak. Op 20 juni 2018 was het Dag van de Schoonmaak. Op deze dag werden de huishoud en poetshulpen in heel het land in de bloemetjes gezet. Dit jaar lag de focus op een aantal minder bekende schoonmaakberoepen: industriële schoonmaak, schoonmaak van vliegtuigen, treinen en metros en afvalophaling.
Care laat Dag van de Schoonmaak niet onopgemerkt voorbijgaan Made in Antwerpen.
Om de Dag van de Schoonmaak te vieren, sluit Care de kantoren, zegt ceo Wim Loncke. Onze 60 kantoormedewerkers gaan in heel het land langs de schoonmaaklocaties van onze klanten met een speciale missie. In Antwerpen gebeurt dit gezien de verkeersproblematiek met de bakfiets.
De vuile hoekjes van de schoonmaak Vacature.com.
En dan hebben we het voor alle duidelijkheid over klassieke schoonmaak, in kantoren en bedrijfsgebouwen waar u en ik dag in dag uit in werken. In 2010 werden niet minder dan 829 buitenlandse werknemers betrapt, tegenover 48 het jaar ervoor en 61 het jaar daarvoor. 69 procent van de betrapte werknemers had de Braziliaanse nationaliteit, al was dat voor een groot deel gelinkt aan één specifiek dossier, waarbij 400 Brazilianen naar België gelokt werden door een Italiaanse priester, die hen uitbuitte onder de dekmantel van een dienstenchequebedrijf, waarmee hij hen beloofde alle nodige papieren voor hen in orde te brengen.
Huishoudhulp verdient meer respect Jobat.be.
Vrijdag 18 juni is het Dag van de Schoonmaak. De gelegenheid om je poetsvrouw eens in de bloemetjes te zetten. Want zij mag, net als de secretaresse, wel eens in de kijker worden gezet, vindt ook Wouter Van der Vurst van Familiehulp.
Dag van de Schoonmaak: alarmbel over arbeidsomstandigheden in dienstenchequebedrijven DeWereldMorgen.be.
Furia ijvert op de Dag van de Schoonmaak met klem voor een forse verbetering van de arbeidsomstandigheden én arbeidsvoorwaarden in de sector. woensdag 21 juni 2017. Enkele dagen geleden verscheen de werkbaarheidsmonitor van de SERV over de kwaliteit van de tewerkstellingsplaatsen in dienstenchequebedrijven.
Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau Poetsbureau.
Je kan dus 100% gerust aan de slag in de schoonmaak! Nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden dan bij Het Poetsbureau. Je hebt recht op maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, vakantiegeld, eindejaarspremie en heel wat extralegale voordelen. Zo voorzien we voor jou een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm, hospitalisatieverzekering, transportvergoeding, enz. En wat dacht je van een elektrische fiets of bedrijfswagen om elke dag uit te blinken bij je klanten?

Contacteer ons