Zoeken naar dag van de schoonmaak

 
 
dag van de schoonmaak
Dag van de schoonmaak.
Dan kan je hieronder een bericht voor hem/haar nalaten. LEES DE BERICHTJES. Dag van de Schoonmaak is een initiatief van de dienstenchequebedrijven Diensten aan huis en Makkie. Ben je als dienstenchequebedrijf geïnteresseerd om je in de toekomst bij onze actie aan te sluiten, klik dan hier.
Dag van de Schoonmaak 2017 ACV VOEDING EN DIENSTEN.
Op 20 juni organiseert ACV Voeding en Diensten voor het 10 e jaar op rij de Dag van de Schoonmaak. Op deze dag trekken wij met onze militanten de straat op om het publiek op te roepen om alle schoonmakers te bedanken voor hun inzet.
Dag van de schoonmaak Bilzen Het Belang van Limburg.
Werken in de schoonmaak is een zwaar beroep dat soms ondergewaardeerd wordt. Vergeet dus zeker niet je poetsvrouw of man in de bloemetjes te zetten op de Dag van de Schoonmaak, dinsdag 20 juni, een dag die dit jaar voor de 10de keer op rij wordt gevierd.
20 juni: Dag van de Schoonmaak VDAB.
Niet alleen op de Dag van de Schoonmaak, maar ook op alle andere dagen van het jaar. Vandaag zetten we ze graag even in de kijker, alle mensen die onze omgeving netjes houden thuis en op het werk. Wil je zelf in de schoonmaak gaan werken?
De Dag van de Schoonmaak.
Vorig jaar was de attentie een bioscoopticket, in het verleden was het een paraplu, een verzorgingspakket, Dit jaar zal de formule enigszins wijzigen naar een broodjesmaaltijd s middags. Voor de dag van de schoonmaak krijgen de medewerkers van de schoonmaak wel een microvezeldoekje aangeboden door de leverancier, samen met een vloerproduct.
Dag van de Schoonmaak HLN.
Middelkerke Naar aanleiding van de internationale vrouwendag vandaag, werd gisteren door de CDV werkgroep Vrouw en Maatschappij West-Vlaanderen op een aantal. ACV houdt flashmob voor Dag van de Schoonmaak. De christelijke vakbond ACV heeft vanochtend actie gevoerd in de Brusselse stations voor de Dag van de Schoonmaak.
Home De dag van de schoonmaker.
Verwennerij voor het schoonmaakteam van Schoonmaak Company. Onze schoonmaakster Mary in het zonnetje verrast @ddvdsm schoonmaak glasbewassing. Opdrachtgever Sodexo zet NIVO NOORD medewerkers bij Scania Zwolle, Meppel en Hasselt in het zonnetje op De Dag van de Schoonmaker. KLM is onze Royal Dutch Schoonmakers dankbaar voor het feit dat ze KLM tot grote hoogte laten reiken!
DAG VAN DE SCHOONMAAK Het Peloton.
Dag van de schoonmaak. Elk jaar bedanken we op 20 juni de schoonmakers en schoonmaaksters voor het werk dat ze dagelijks leveren, voor hun enthousiaste inzet en voor het verschil dat ze maken bij de vele bedrijven en particulieren in ons land.

Contacteer ons