Zoeken naar dag van de schoonmaak

 
 
dag van de schoonmaak
Home De dag van de schoonmaker.
Verwennerij voor het schoonmaakteam van Schoonmaak Company. Onze schoonmaakster Mary in het zonnetje verrast @ddvdsm schoonmaak glasbewassing. Opdrachtgever Sodexo zet NIVO NOORD medewerkers bij Scania Zwolle, Meppel en Hasselt in het zonnetje op De Dag van de Schoonmaker. KLM is onze Royal Dutch Schoonmakers dankbaar voor het feit dat ze KLM tot grote hoogte laten reiken!
Dag van de Schoonmaak 2017 ACV VOEDING EN DIENSTEN.
Op 20 juni organiseert ACV Voeding en Diensten voor het 10 e jaar op rij de Dag van de Schoonmaak. Op deze dag trekken wij met onze militanten de straat op om het publiek op te roepen om alle schoonmakers te bedanken voor hun inzet.
Dag van de Schoonmaak Startpagina.
Alle berichten die de klanten hebben achtergelaten tijdens de actie van 2017, kan je terugvinden via de onderstaande link. Dag van de Schoonmaak. De website van de Dag van de Schoonmaak is een initiatief van de dienstenchequebedrijven Diensten aan huis en Makkie.
Dag van de schoonmaak: Wat als er geen schoonmakers waren' DeWereldMorgen.be.
Donderdag 20 juni werd voor de zesde keer op rij De dag van de schoonmaak georganiseerd door ACV Voeding en Diensten. In heel Vlaanderen en Brussel kwamen mensen op straat om pamfletten uit te delen en zo aandacht te vragen voor het zware werk dat schoonmakers dagelijks verrichten.
De Dag van de Schoonmaak.
Vorig jaar was de attentie een bioscoopticket, in het verleden was het een paraplu, een verzorgingspakket, Dit jaar zal de formule enigszins wijzigen naar een broodjesmaaltijd s middags. Voor de dag van de schoonmaak krijgen de medewerkers van de schoonmaak wel een microvezeldoekje aangeboden door de leverancier, samen met een vloerproduct.
DAG VAN DE SCHOONMAAK Het Peloton.
Dag van de schoonmaak. Elk jaar bedanken we op 20 juni de schoonmakers en schoonmaaksters voor het werk dat ze dagelijks leveren, voor hun enthousiaste inzet en voor het verschil dat ze maken bij de vele bedrijven en particulieren in ons land.
20 juni: Dag van de Schoonmaak VDAB.
Niet alleen op de Dag van de Schoonmaak, maar ook op alle andere dagen van het jaar. Vandaag zetten we ze graag even in de kijker, alle mensen die onze omgeving netjes houden thuis en op het werk. Wil je zelf in de schoonmaak gaan werken?
Veiligheidscontrole nodig.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook.
Dag van de Schoonmaak ACV VOEDING EN DIENSTEN.
Op die manier hopen we dat zoveel mogelijk poetsvrouwen en mannen in de bloemetjes worden gezet.Want zij worden jammer genoeg niet altijd gewaardeerd voor hun werk. Vergeet dus zeker niet je poetsvrouw of man in de bloemetjes te zetten op de Dag van de Schoonmaak!

Contacteer ons