Resultaten voor dag van de schoonmaak

 
 
dag van de schoonmaak
Dag van de schoonmaak.
Dan kan je hieronder een bericht voor hem/haar nalaten. LEES DE BERICHTJES. Dag van de Schoonmaak is een initiatief van de dienstenchequebedrijven Diensten aan huis en Makkie. Ben je als dienstenchequebedrijf geïnteresseerd om je in de toekomst bij onze actie aan te sluiten, klik dan hier.
Dag van de Schoonmaak 2017 ACV VOEDING EN DIENSTEN.
Op 20 juni organiseert ACV Voeding en Diensten voor het 10 e jaar op rij de Dag van de Schoonmaak. Op deze dag trekken wij met onze militanten de straat op om het publiek op te roepen om alle schoonmakers te bedanken voor hun inzet.
ButtonsforCleaners Dag van de Schoonmaak 2017.
App voor uitvoerders. Ons team kruipt nu en dan in de pen om je op de hoogte te houden van de laatste evoluties. Dag van de Schoonmaak 2017. Hoe bedank je die fantastische poetsvrouwen en poetsmannen? Alles begon met een leuk, eenvoudig idee.
Home De dag van de schoonmaker.
Powered by Juicer. Verwennerij voor het schoonmaakteam van Schoonmaak Company. Onze schoonmaakster Mary in het zonnetje verrast @ddvdsm schoonmaak glasbewassing. Opdrachtgever Sodexo zet NIVO NOORD medewerkers bij Scania Zwolle, Meppel en Hasselt in het zonnetje op De Dag van de Schoonmaker.
20 juni: Dag van de Schoonmaak VDAB.
Niet alleen op de Dag van de Schoonmaak, maar ook op alle andere dagen van het jaar. Vandaag zetten we ze graag even in de kijker, alle mensen die onze omgeving netjes houden thuis en op het werk. Wil je zelf in de schoonmaak gaan werken?
Dag van de Schoonmaak HLN.
Middelkerke Naar aanleiding van de internationale vrouwendag vandaag, werd gisteren door de CDV werkgroep Vrouw en Maatschappij West-Vlaanderen op een aantal. ACV houdt flashmob voor Dag van de Schoonmaak. De christelijke vakbond ACV heeft vanochtend actie gevoerd in de Brusselse stations voor de Dag van de Schoonmaak.
Dag van de schoonmaak: Wat als er geen schoonmakers waren' DeWereldMorgen.be.
Donderdag 20 juni werd voor de zesde keer op rij De dag van de schoonmaak georganiseerd door ACV Voeding en Diensten. In heel Vlaanderen en Brussel kwamen mensen op straat om pamfletten uit te delen en zo aandacht te vragen voor het zware werk dat schoonmakers dagelijks verrichten.
De Dag van de Schoonmaak.
Voor de dag van de schoonmaak krijgen de medewerkers van de schoonmaak wel een microvezeldoekje aangeboden door de leverancier, samen met een vloerproduct. Van het ziekenhuis voorzien we voor iedereen een kaartje met een bedankje en van diezelfde print worden ook een aantal grote affiches geprint die in het ziekenhuis hangen zie foto van een winnaar dit jaar bij ons.

Contacteer ons