Resultaten voor dag van de aarde

 
 
dag van de aarde
Dag van de Aarde: tips om onze planeet te helpen.
01 / 01. Mars voor de wetenschap op Dag van de Aarde. za 22/04/2017 1304: Kathleen Heylen 22 april vandaag, de Dag van de Aarde. Een dag die mensen op een positieve manier bewust wil maken van onze planeet en het leven daarop, van het verleden, het heden en de toekomst.
Dag van de Aarde Wikipedia.
De Dag van de Aarde Engels: Earth Day is een jaarlijks terugkerend evenement op 22 april 1 dat plaatsvindt in alle landen. 2 De dag heeft als doelstelling mensen te laten nadenken over hun consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde.
Earth Day, een dag voor de aarde.
Hij richtte een aparte organisatie op en zorgde er voor dat de Earth Day in 1990 in maar liefst 141 landen werd gehouden. Tijdens de dag wordt er niet alleen nagedacht over de toekomst van de aarde, veel mensen steken ook de handen uit de mouwen.
Internationale Dag van de Aarde 22 april.
De Internationale Dag van de Aarde op 22 april dient ter erkenning van het feit dat de Aarde en haar ecosystemen in de levens en bestaansmiddelen van al haar bewoners voorziet. Deze dag staat ook bekend als Dag van de Aarde en stelt de collectieve verantwoordelijkheid vast, zoals bepaald in de Rio-verklaring van 1992, om harmonie met de natuur en de Aarde te bevorderen.
Vier de Dag van de Aarde Zaterdag 22 april 2017.
De oproep luidde: Maak" een afbeelding, affiche, ansichtkaart, tekening voor de Dag van de Aarde en stuur die naar Omslag, zodat die verder verspreid kan worden om te in gebruiken het kader van publiciteit rond de Dag van de Aarde."
Dag van de aarde 22 april 2017 We're' Smart World.
In 2009 werd 22 april op initiatief van de Boliviaanse president Evo Morales door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Dag van Moeder Aarde. De resolutie spreekt van de Aarde en haar ecosystemen ons thuis en harmonie met de natuur en de Aarde als opgave is voor de mensheid.
Dag van de Aarde Earth Day Mens en Samenleving: Internationaal.
De dag staat bol van de activiteiten die de aardbewoners bewust wil maken van de bijzonderheid van de aardbol en het unieke van het leven daarop. Op de Dag van de Aarde zijn er tal van activiteiten waar mensen aan mee kunnen doen en van kunnen genieten, met altijd de Aarde in het middelpunt.
Alle artikels over Dag" van de Aarde" Knack.be.
Aan de vooravond van de Dag van de Aarde gidsen we toekomstige ontdekkingsreizigers naar de meest mysterieuze plekjes op aarde. Dag van de Aarde: De greatest hits van de Aarde Video. Naar aanleiding van de Dag van de Aarde op 22 april heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA een video vrijgegeven met de meest spectaculaire beelden van de Aarde van 2012.

Contacteer ons