Resultaten voor moeilijk woord van de dag

 
 
moeilijk woord van de dag
Moeilijke woorden abc Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.
De dokter die kinderen opereert als dat nodig is. De chirurg komt ook elke dag kijken bij de kinderen die hij heeft geopereerd. Als de verpleegkundige de controles komt doen, betekent dit dat ze je temperatuur opneemt, jouw bloeddruk meet, je hartslag telt en soms nog meer. Zo weet ze hoe het met je gaat. De verpleegkundige bespreekt al die controles weer met de dokter. Zo houden ze jou met elkaar goed in de gaten. Een wiegje van glas, waarin het heel lekker warm is. Hierin liggen babys die te klein zijn of die te vroeg geboren zijn of die heel ziek zijn. Die babys kunnen zich vaak nog niet zelf warm houden en daarom liggen ze in een warm bedje. Door het glas zijn ze wel goed te zien. Bij dit onderzoek worden er heel veel fotos van je lichaam gemaakt. De dokter kan dan op de fotos zien hoe het in jouw lichaam gaat. Je moet voor dit onderzoek op een bed gaan liggen en ook heel stil blijven liggen. Je wordt met bed en al in een heel groot fototoestel geschoven. Een afkorting van defecatie. Een moeilijk woord voor ontlasting, oftewel poep.
OverlegHoofdpagina: WikiWoordenboek.
is het meer I" thought he had left for a vacation" en wordt het moeilijk woord voor woord te vertalen. Russisch heeft maar dat toch niet precies hetzelfde. Nog erger is zoiets als Ach toch! Is zoiets als Oh, tu pauvre! Jcwf 8 jan 2010 0003: CET. U hebt wel gelijk, maar is het niet beter om ook doch" in de vertalingen te hebben, naast trotzdem? Woord van de dag bewerken.
Synoniemen van dag; ander woord voor dag synoniemen.net.
aan de dag leggen, aan den dag leggen, aanbreken van de dag, dag en nacht, dag worden, elke dag, het krieken van de dag, iedere dag, krieken van de dag, op een dag, op een goede dag, op een zekere dag, op zekere dag, per dag, vandaag de dag, voor de dag halen, voor de dag komen, voor de dag komen met, voor de dag treden.
Moeilijkewoorden.org. Moeilijkewoorden.org.
Wij van Moeilijkewoorden.org hebben via ons Adsense-account beperkt zicht op de informatie die via Adsense over het gebruik van onze site wordt verzameld. We kunnen bijvoorbeeld zien hoeveel paginaweergaven de site op een dag heeft en hoe vaak er op advertenties wordt geklikt.
Woord van de dag Taalbank.
door Ton den Boon geplaatst in: Woord van de dag 0. Een jaar geleden, eind 2019, maakte het woord tikkieterreur zijn mediadebuut. Het werd gebruikt ter aanduiding van het fenomeen dat mensen voor allerlei kleinigheden die ze hebben betaald of waarvoor ze kosten hebben gemaakt een tikkie sturen aan de personen Lees verder.
Moeilijke woorden Franciscus4kids.
Iedere dag zitten de verpleegkundigen, dokters en pedagogisch medewerkers in visite. Dit betekent dat ze met elkaar bespreken hoe het met je gaat. Als je een afspraak bij de dokter hebt, dan is de kans groot, dat je even op hem moet wachten. Dit kan in de wachtruimte. zo dat is een moeilijk woord! Maar dit zijn gewoon neusdruppels. Die krijg je als je verkouden bent of last hebt van oorpijn.
Top 100 moeilijke woorden Taaladvies.nl.
Een overzicht van woorden met een lastige spelling. 35 distantiëren zich. 74 per se. 90 te allen tijde. 91 ten minste op zn minst. 92 ten slotte aan het slot. 96 van tevoren. 2020 Taaladviesbureau Van de Pol. All Rights Reserved.
Top 100 moeilijke woorden voor het Galgje Galgje.
Wij hebben een lijst samengesteld met honderd woorden die tot op vandaag het minste aantal keren goed geraden zijn. De oude lijst uit 2012 is hier te bekijken. Minst geraden woorden op Galgje.com tot 1 januari 2017. Klik op het woord voor de betekenis.
Freudentaumel: de grappigste Duitse woorden Duitsland Instituut.
Achtergrond 10 april 2014 Auteur: Redactie Duitslandweb. Het was een Freudentaumel om te zien hoeveel grappige, mooie en opmerkelijke Duitse woorden op twitter circuleerden op deze derde Dag van de Duitse taal. Duitslandweb maakt weer een selectie, die een aanvulling vormt op de woorden van 2012 en 2013. Dank aan wordle.net. Aha-Erlebnis gevoel dat je iets al eerder hebt meegemaakt / nieuw inzicht. Angehaucht tenderend naar. Anschlusstreffer het doelpunt vóór de gelijkmaker. Bananenflanke effectbal bij voetbal. Betonklotz betonblok, gebruikt voor lelijke betonnen gebouwen zie: Elefantenklo. Dingsbums dinges, voor als je niet op een woord komt.
Ik wil moeilijke woorden leren! Ouders Online.
Zelf durf ik trouwens zelden te vragen wat het woord dan betekent, doet iemand hier dat wel? En zou je het raar vinden als iemand je onderbrak en vroeg wat betekent connotatie bijv. vr, 18/01/2013 1056.: Hangt van de setting af, denk ik. Ik zou er geen vergadering voor onderbreken, als de betekenis niet onmisbaar is voor de inhoud, maar in een gewoon gesprek zou ik het wel vragen, volgens mij. vr, 18/01/2013 1437.: Van bijna 100% van deze woorden is dat ze uit het Latijns via het Frans afkomstig zijn. Niet moeilijk voor mij dus Verder heb ik niet de illusie om zo veel slimmer te zijn maar de betekenissen van moeilijke woorden weet ik dus bijna altijd.
Woord van de dag: paroxysme Michel Vuijlsteke's' weblog.
En toen naderde de hectiek op mijn vorig werk haar paroxysme. Ik vind dat er veel te weinig moeilijke woorden gebruikt worden in de dagelijkse omgang. Vandaar: het Woord Van De Dag. Tot ik het beu ben, elke dag één.

Contacteer ons