Zoeken naar moeilijk woord van de dag

 
 
moeilijk woord van de dag
De Dikke Van Dale 15 app: schatkamer van de Nederlandse taal.
Woordspelletjes: er zitten verschillende leuke spelletjes in de app zoals old school galgje verslavend, raad het woord en raad het plaatje. Dat raad het plaatje is ongelofelijk moeilijk en ook het niveau van raad het woord is behoorlijk hoog, maar ik houd wel van dit soort spelletjes want je leert er écht iets van. Elke dag een woord: iedere dag word je getrakteerd op een woord van de dag om dagelijks je kennis een beetje bij te spijkeren.
Máxima: suiker is een moeilijk woord De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Kopiëer de link van het artikel. Máxima: suiker is een moeilijk woord. Hoe hebt u Nederlands geleerd? vraagt Mohammed uit Syrië aan koningin Máxima. Dat ging in verschillende fasen, vertelt de geboren Argentijnse vrijdagochtend in een klaslokaal van Taal aan Zee. De Haagse stichting verzorgt lessen Nederlands voor asielzoekers, vluchtelingen en geïsoleerde buitenlandse vrouwen. Máxima is er op werkbezoek. Ze leerde eerst een keer per week Nederlands toen ze nog in New York woonde en volgde daarna een intensieve cursus van tien dagen, van de ochtend tot de avond. Maar, zegt ze met een zucht, het was niet genoeg. Remco Meijer 10 juni 2016, 1515: Koningin Máxima tijdens haar werkbezoek aan Taal aan Zee in Den Haag. Ja, beaamt Ali, ook uit Syrië. Nederlands is een moeilijke taal. Dus in het jaar voor haar verloving met koning Willem-Alexander, toen ze inmiddels in Brussel woonde, deed Máxima de hele dag niets anders dan artikelen in Nederlandse kranten lezen en naar de Nederlandse televisie kijken.
Post een moeilijk woord.en leer elke dag een nieuw woord: Nationaal Computer Forum.
Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring. Post een moeilijk woord.en leer elke dag een nieuw woord.: Onderwerp starter Maaikie. Startdatum 18 aug 2006. 1 van 2. Ga naar pagina. altijd in de wolkjes!
Onderwijskiezer.
Op het einde van de rit wordt net hetzelfde diploma verworven als na het dagonderwijs. In Onderwijskiezer gebruiken we dit woord om aan te geven dat het onderwijs aanbod niet is aangepast aan de nood van de leerling. Een opleiding kan verschillende afstudeerrichtingen hebben.
Top 100 Bijbelse uitdrukkingen, gezegden en woorden.
als een dief in de nacht. ongemerkt, volslagen onverwacht 1 Tessalonicenzen 52: Want gij weet zelven zeer wel, dat de dag des Heeren alzo zal komen, gelijk een dief in den nacht. laat uw linkerhand niet weten wat uw rechterhand doet. loop niet te koop met je goedheid Mattheüs 63: Maar als gij aalmoes doet, zo laat uw linker hand niet weten, wat uw rechter doet. Jona en de walvis Pieter Lastman Nummer 31 t/m 40. ander woord voor homoseksualiteit Genesis 195: En zij riepen Lot toe, en zeiden tot hem: Waar zijn die mannen, die deze nacht tot u gekomen zijn?
Moeilijkewoorden.org. Moeilijkewoorden.org.
Wij van Moeilijkewoorden.org hebben via ons Adsense-account beperkt zicht op de informatie die via Adsense over het gebruik van onze site wordt verzameld. We kunnen bijvoorbeeld zien hoeveel paginaweergaven de site op een dag heeft en hoe vaak er op advertenties wordt geklikt.
Top 100 moeilijke woorden Taaladvies.nl.
Een overzicht van woorden met een lastige spelling. 35 distantiëren zich. 74 per se. 90 te allen tijde. 91 ten minste op zn minst. 92 ten slotte aan het slot. 96 van tevoren. 2020 Taaladviesbureau Van de Pol. All Rights Reserved.
Moeilijke woordenkoffer Spierziekten Vlaanderen.
Normaliseert de consistentie van de darminhoud, bevordert ontlediging van de darm. De gebieden in de hersenen waar verlies van myeline rondom de zenuwvezels heeft opgetreden, worden ook wel laesies of plaques genoemd. Myeline is een vettige stof en zorgt voor een goede informatieoverdracht tussen de zenuwcellen.
Tips voor woordjes leren Educatie en School: Studievaardigheden.
Achtergrondkennis: Vooral voor nieuwsberichten is het handig als je weet wat er zich voorheen heeft afgespeeld. Nieuwe woorden zijn dan te raden, omdat je een idee hebt van de gebeurtenissen. Grammaticale context: Wat voor soort woord is het? Je kunt een woord beter raden als je weet of het een zelfstandig naamwoord, werkwoord, bijvoeglijk naamwoord, etc. In de zin Johannes ist sehr aberglaubig kun je bijvoorbeeld zien dat aberglaubig een bijvoeglijk naamwoord is. Directe context: Vaak genoeg maken de woorden rondom of voorgaande zinnen duidelijk wat het nieuwe woord betekent. Als je bijvoorbeeld in een kookboek leest When the soup is ready, ladle it into six warmed bowls, is het niet moeilijk om te raden wat ladle betekent.
Dit zijn de tien moeilijkst uitspreekbare woorden in de Nederlandse taal wetenschap De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Het haalde eenderde van de stemmen 35 procent. Het woord werd op de voet gevolgd door defibrilleren 32 procent van de stemmen en op ruime afstand door bavarois 11 procent. Over het algemeen blijken vooral lange woorden met veel korte klanken door de gemiddelde taalgebruiker als moeilijk te worden beschouwd.
NT2 en alfa woordenschat NT2 en Alfa.
Ook met deze oefenvorm kan je goed differentiëren. De sterkste cursisten geef je een moeilijk woord, de zwakkere cursisten geef je dan weer een makkelijk woord. Deze oefening is een logisch vervolg op de vorige oefening, maar wordt pas aangeboden wanneer alle woorden min of meer gekend zijn in de laatste fase van het vastleggen, zeg maar.

Contacteer ons