Resultaten voor moeilijk woord van de dag

 
 
moeilijk woord van de dag
Post een moeilijk woord.en leer elke dag een nieuw woord: Nationaal Computer Forum.
Schrijf een moeilijk of niet gebruikelijk woord op.degene die het goede en mooi omschreven antwoord geeft mag een nieuw moeilijk woord opschrijven.: Onder het mom leer elke dag een nieuw woord leek me dit wel leuk.ik leer graag iedere dag iets nieuws. Aangezien Ikki het woord olfactorisch geraden had mag hij een nieuwe posten maar omdat het een nieuw topic is.mag de eerste die dit leest een leuk woord posten.ikki.komen zat woorden die geraden worden en gepost kunnen worden.:
Taalschrift Reportage Met moeilijke woorden discrimineer je mensen!
Vandaag telt SeniorenNet 20.000 informatiepaginas en 76, miljoen hits per dag. Een honderdtal vrijwilligers werkt de paginas bij. Ik wil vooral senioren doen internetten zonder hulp van hun kleinkinderen. De Wablieftprijs is voor mij een grote erkenning voor wat ik doe, zegt Pascal Vyncke. Op SeniorenNet.be gebruik ik duidelijke en toegankelijke taal. Op de universiteit beleef ik het tegenovergestelde. Daar leggen ze elk moeilijk woord uit met vijf andere moeilijke termen.
Top 100 Bijbelse uitdrukkingen, gezegden en woorden.
als een dief in de nacht. ongemerkt, volslagen onverwacht 1 Tessalonicenzen 52: Want gij weet zelven zeer wel, dat de dag des Heeren alzo zal komen, gelijk een dief in den nacht. laat uw linkerhand niet weten wat uw rechterhand doet. loop niet te koop met je goedheid Mattheüs 63: Maar als gij aalmoes doet, zo laat uw linker hand niet weten, wat uw rechter doet. Jona en de walvis Pieter Lastman Nummer 31 t/m 40. ander woord voor homoseksualiteit Genesis 195: En zij riepen Lot toe, en zeiden tot hem: Waar zijn die mannen, die deze nacht tot u gekomen zijn?
Moeilijkewoorden.org. Moeilijkewoorden.org.
Wij van Moeilijkewoorden.org hebben via ons Adsense-account beperkt zicht op de informatie die via Adsense over het gebruik van onze site wordt verzameld. We kunnen bijvoorbeeld zien hoeveel paginaweergaven de site op een dag heeft en hoe vaak er op advertenties wordt geklikt.
Top 100 moeilijke woorden Taaladvies.nl.
Woorden die het vaakst fout worden gespeld. Wat is goed, wat is fout? Een overzicht van woorden met een lastige spelling. 35 distantiëren zich. 74 per se. 90 te allen tijde. 91 ten minste op zn minst. 92 ten slotte aan het slot. 96 van tevoren. 2019 Taaladviesbureau Van de Pol.
Boetes voor journalisten die te moeilijke woorden gebruiken Het Nieuwsblad.
Er zijn voorbeelden van journalisten die per dag tot tien woorden gebruiken die onbegrijpelijk zijn voor de regelmatige lezers, kijkers of luisteraars, zo liet Gavkhar Sharifzoda, het hoofd van de Tadzjiekse taalcommissie weten op een persconferentie. Op die manier doen ze de normen van de officiële taal geweld aan. We moeten ons houden aan de regels voor het schrijven van teksten, aldus Sharifzoda. Journalisten die zich bezondigen aan te moeilijk taalgebruik, riskeren geldboetes van 65 tot 90 euro, bedrijven 130 tot 180 euro.
Tips voor woordjes leren Educatie en School: Studievaardigheden.
Achtergrondkennis: Vooral voor nieuwsberichten is het handig als je weet wat er zich voorheen heeft afgespeeld. Nieuwe woorden zijn dan te raden, omdat je een idee hebt van de gebeurtenissen. Grammaticale context: Wat voor soort woord is het? Je kunt een woord beter raden als je weet of het een zelfstandig naamwoord, werkwoord, bijvoeglijk naamwoord, etc. In de zin Johannes ist sehr aberglaubig kun je bijvoorbeeld zien dat aberglaubig een bijvoeglijk naamwoord is. Directe context: Vaak genoeg maken de woorden rondom of voorgaande zinnen duidelijk wat het nieuwe woord betekent. Als je bijvoorbeeld in een kookboek leest When the soup is ready, ladle it into six warmed bowls, is het niet moeilijk om te raden wat ladle betekent.
Dit zijn de tien moeilijkst uitspreekbare woorden in de Nederlandse taal wetenschap De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Het haalde eenderde van de stemmen 35 procent. Het woord werd op de voet gevolgd door defibrilleren 32 procent van de stemmen en op ruime afstand door bavarois 11 procent. Over het algemeen blijken vooral lange woorden met veel korte klanken door de gemiddelde taalgebruiker als moeilijk te worden beschouwd.
NT2 en alfa woordenschat NT2 en Alfa.
Ook met deze oefenvorm kan je goed differentiëren. De sterkste cursisten geef je een moeilijk woord, de zwakkere cursisten geef je dan weer een makkelijk woord. Deze oefening is een logisch vervolg op de vorige oefening, maar wordt pas aangeboden wanneer alle woorden min of meer gekend zijn in de laatste fase van het vastleggen, zeg maar.
Woordenschat.
Wat is de betekenis van het woord Vruchten? Wat is de betekenis van het woord Huis? Wat is de betekenis van het woord Boeken? Wat is de betekenis van het woord Beroepen? Wat is de betekenis van het woord Planten?
Moeilijke woorden Kinderwebsite Alrijne Ziekenhuis.
Wanneer de chirurg dat doet, word je eerst onder narcose gebracht. Bij het woord narcose kun je hierover meer lezen. Opname: Als je opgenomen wordt in het ziekenhuis, betekent dat dat je in het ziekenhuis komt logeren. Organen: Je hart, je lever, je darmen, je nieren en je longen noemen we je organen. Je organen zijn heel belangrijk. Ze zorgen er allemaal voor dat je lichaam goed werkt. Pedagogisch medewerker: Dit zijn medewerkers die ervoor zorgen dat je naast de minder prettige dingen ook gewone en leuke dingen kunt doen. Ze helpen je met het bedenken van wat je de hele dag zou kunnen doen, bijvoorbeeld samen activiteiten doen op je kamer of spelen in de speelkamer.

Contacteer ons