Op zoek naar moeilijk woord van de dag?

 
 
moeilijk woord van de dag
Woord van de dag: paroxysme Michel Vuijlsteke's' weblog.
En toen naderde de hectiek op mijn vorig werk haar paroxysme. Ik vind dat er veel te weinig moeilijke woorden gebruikt worden in de dagelijkse omgang. Vandaar: het Woord Van De Dag. Tot ik het beu ben, elke dag één.
Woordenschat.
Wat is de betekenis van het woord Vruchten? Wat is de betekenis van het woord Huis? Wat is de betekenis van het woord Boeken? Wat is de betekenis van het woord Beroepen? Wat is de betekenis van het woord Planten?
Freudentaumel: de grappigste Duitse woorden Duitsland Instituut.
Achtergrond 10 april 2014 Auteur: Redactie Duitslandweb. Het was een Freudentaumel om te zien hoeveel grappige, mooie en opmerkelijke Duitse woorden op twitter circuleerden op deze derde Dag van de Duitse taal. Duitslandweb maakt weer een selectie, die een aanvulling vormt op de woorden van 2012 en 2013. Dank aan wordle.net. Aha-Erlebnis gevoel dat je iets al eerder hebt meegemaakt / nieuw inzicht. Angehaucht tenderend naar. Anschlusstreffer het doelpunt vóór de gelijkmaker. Bananenflanke effectbal bij voetbal. Betonklotz betonblok, gebruikt voor lelijke betonnen gebouwen zie: Elefantenklo. Dingsbums dinges, voor als je niet op een woord komt.
Top 100 moeilijke woorden voor het Galgje Galgje.
Top 100 moeilijke woorden voor het Galgje. Wij hebben een lijst samengesteld met honderd woorden die tot op vandaag het minste aantal keren goed geraden zijn. De oude lijst uit 2012 is hier te bekijken. Minst geraden woorden op Galgje.com tot 1 januari 2017. Klik op het woord voor de betekenis.
Dagelijks een nieuw woord Leren iPhone/Mail.
Vandale woord van de dag Is een URL maar via mail is toffer of via nen APP elke morgend /.: Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place.
Hoe je de woordenschat van je kind verbetert.
Als je kind een goede reden kan geven waarom een woord er niet bijhoort, heeft het een punt. Laat je kind ook zelf woordrijtjes bedenken. In andere rijtjes kunnen bijvoorbeeld 3 woorden staan die 2 betekenissen hebben, en eentje met maar één betekenis. Of 3 woorden die rijmen en de vierde niet. Je zult merken dat je steeds creatiever wordt in het bedenken. Het is ook leuk om de originele gedachten van je kind te ontdekken. Kinderen leggen vaak heel andere verbanden. Laat je kind vooral ook zelf rijtjes bedenken, en laat het daarbij een kinderwoordenboek gebruiken bijvoorbeeld Mijn Derde van Dale, zie hieronder.Met dit spelletje leert je kind niet alleen nieuwe woorden, maar het leert ook logischdenken, redeneren, verbanden leggen enzovoorts. Dit zijn allemaal belangrijke voorwaarden voor het begrijpend lezen! Speel dit spelletje iedere dag een minuut of 10, tijdens het eten, in de auto of op de fiets.
Synoniemen van dag; ander woord voor dag synoniemen.net.
aan de dag leggen, aan den dag leggen, aanbreken van de dag, dag en nacht, dag worden, elke dag, het krieken van de dag, iedere dag, krieken van de dag, op een dag, op een goede dag, op een zekere dag, op zekere dag, per dag, vandaag de dag, voor de dag halen, voor de dag komen, voor de dag komen met, voor de dag treden.
Deze 31 Duitse woorden betekenen iets heel anders dan u zou denken Quote.
De Betuwelijn is tot de dag van vandaag niet doorgetrokken. Maar in het Duits onderhandelen kan best moeilijk zijn. Neem iets simpels als de zee, iets waar Duitse toeristen dol op zijn. Zee is in de Duitse taal Meer, met hoofdletter.
Tips voor woordjes leren Educatie en School: Studievaardigheden.
Achtergrondkennis: Vooral voor nieuwsberichten is het handig als je weet wat er zich voorheen heeft afgespeeld. Nieuwe woorden zijn dan te raden, omdat je een idee hebt van de gebeurtenissen. Grammaticale context: Wat voor soort woord is het? Je kunt een woord beter raden als je weet of het een zelfstandig naamwoord, werkwoord, bijvoeglijk naamwoord, etc. In de zin Johannes ist sehr aberglaubig kun je bijvoorbeeld zien dat aberglaubig een bijvoeglijk naamwoord is. Directe context: Vaak genoeg maken de woorden rondom of voorgaande zinnen duidelijk wat het nieuwe woord betekent. Als je bijvoorbeeld in een kookboek leest When the soup is ready, ladle it into six warmed bowls, is het niet moeilijk om te raden wat ladle betekent.
Dit zijn de tien moeilijkst uitspreekbare woorden in de Nederlandse taal wetenschap De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Het haalde eenderde van de stemmen 35 procent. Het woord werd op de voet gevolgd door defibrilleren 32 procent van de stemmen en op ruime afstand door bavarois 11 procent. Over het algemeen blijken vooral lange woorden met veel korte klanken door de gemiddelde taalgebruiker als moeilijk te worden beschouwd.
OverlegHoofdpagina: WikiWoordenboek.
is het meer I" thought he had left for a vacation" en wordt het moeilijk woord voor woord te vertalen. Russisch heeft maar dat toch niet precies hetzelfde. Nog erger is zoiets als Ach toch! Is zoiets als Oh, tu pauvre! Jcwf 8 jan 2010 0003: CET. U hebt wel gelijk, maar is het niet beter om ook doch" in de vertalingen te hebben, naast trotzdem? Woord van de dag bewerken.

Contacteer ons