Zoeken naar dag van de romantische muziek

 
 
dag van de romantische muziek
Dag van de Romantische Muziek Rotterdam Festivals. Rotterdam Festivals logo. Rotterdam Festivals logo.
Foto: Bas Czerwinski. Terwijl je je ogen uit kijkt genieten je oren van de romantische en klassieke muziek die op de verschillende podia wordt gespeeld. Divers programma op drie podia. Op het Parkpodium openen musici van het nieuwe muziekcentrum Batavierhuis de dag.
Dag van de Romantische Muziek Villa d'Arte.'
Al meer dan dertig jaar wordt in het Park bij de Euromast in Rotterdam één keer per jaar de romantiek gevierd. De 32ste editie van de Dag van de Romantische Muziek vindt dit jaar plaats op zondag 19 augustus 2018.
De Dag van de Romantische Muziek 2018 Rotterdam nieuws.
De Dag van de Romantische Muziek Beleef het mee. Je bent hier: Home Festiviteiten De Dag van de Romantische Muziek 2018. De Dag van de Romantische Muziek. De Dag van de Romantische Muziek is een jaarlijks evenement waarbij klassieke en romantische muziek centraal staat.
Dag van de Romantische Muziek 2018.
De dag wordt al 32 jaar volgens beproefd recept georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met landelijke allure. Aanvankelijk was het doel om Rotterdammers kennis te laten maken met romantische klassieke muziek. De Dag van de Romantische Muziek start op zondag om 1200: uur.

Contacteer ons