Op zoek naar dag van de romantische muziek?

 
 
dag van de romantische muziek
Dag van de Romantische muziek Food For Thought.
De Dag van de Romantische Muziek is het grootste, jaarlijks terugkerend klassieke muziek festival van Nederland en wordt georganiseerd in Rotterdam. Horeca invulling op De Dag van de Romantische muziek. DE DAG VAN DE ROMANTISCHE MUZIEK IS HET GROOTSTE, JAARLIJKS TERUGKEREND KLASSIEKE MUZIEK FESTIVAL VAN NEDERLAND EN WORDT GEORGANISEERD IN ROTTERDAM.
Dag van de Romantische Muziek Stichting Cultuurbrigade.
Stichting Buitengoed organiseerde in 1986 de eerste Dag van de Romantische Muziek, het startte heel klein met een ensemble in de rozentuin van Het Park. Door de jaren heen groeide deze dag uit tot een volwaardig muziekevenement waar zon 35.000 bezoekers op af komen.
Veiligheidscontrole nodig.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook.
De Dag van de Romantische Muziek 2018 Rotterdam nieuws.
De Dag van de Romantische Muziek Beleef het mee. Je bent hier: Home Festiviteiten De Dag van de Romantische Muziek 2018. De Dag van de Romantische Muziek. De Dag van de Romantische Muziek is een jaarlijks evenement waarbij klassieke en romantische muziek centraal staat.
Dag van de Romantische Muziek Rotterdam Festivals. Rotterdam Festivals logo.
Terugkeren naar vorige pagina. Terugkeren naar homepage Genres. Dag van de Romantische Muziek. zo 19 augustus Het Park bij de Euromast. Foto: Bas Czerwinski. Waan je in de tijd van de Romantiek en flaneer in je mooiste outfit door het park.
Dag van de Romantische Muziek 2018.
Land / gebied: Nederland Rotterdam. De Dag van de Romantische Muziek is een gratis openluchtfestival in Rotterdam, gericht op klassieke muziek. De dag wordt al 28 jaar volgens beproefd recept georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met landelijke allure.

Contacteer ons