Meer resultaten voor 10 oktober dag van de duurzaamheid

 
 
10 oktober dag van de duurzaamheid
10 oktober is de dag van de duurzaamheid. Oerol Terschelling Facebook.
10 oktober is de dag van de duurzaamheid en ook de dag van de handtas. Laten we bij Oerol die twee feestelijke dagen nou eens perfect kunnen combineren! Al onze oude banners, die tijdens het festival over heel Terschelling te bewonderen waren, ondergaan binnenkort een duurzame transformatie tot handige shopper tassen!
Dag van de Duurzaamheid Urgenda.
Toch mooi om te zien hoe deze Dag van de Duurzaamheid een plekje op de agenda heeft veroverd. Op woensdag 10 oktober 2018 nam Urgenda voor de tiende en laatste keer het initiatief voor de Dag van de Duurzaamheid. Voor deze jubileumeditie hebben duizenden particulieren, bedrijven, overheden, scholen en organisaties zich op deze speciale dag van hun groenste kant laten zien.
10 oktober Dag van de Duurzaamheid.
Wethouder Rob van Otterdijk en vrijwilligers van het Platform Duurzaam Geldrop-Mierlo gaan voorlezen bij de Regenboog, de Dommeldalschool, de Ganzebloem en de Sint Jozefschool. Zij gaan met de kinderen in gesprek over duurzame energie en de grote en kleine veranderingen die we zelf kunnen maken. Op de website Dag van de Duurzaamheid kunt u zien welke activiteiten nog meer plaatsvinden op 10 oktober.
Volop aandacht voor Dag van de Duurzaamheid.
Volop aandacht voor Dag van de Duurzaamheid. di 9 okt 2018, 1616.: Op woensdag 10 oktober is er in Arnhem veel aandacht voor de Dag van de Duurzaamheid. De gemeente is bij verschillende initiatieven betrokken. Niet zo verwonderlijk aangezien Arnhem graag koploper wil zijn als het gaat om duurzaamheid.
Dag van de Duurzaamheid Issuekalender.
ISSUES Dag van de Duurzaamheid. 10-10-2018 Milieu en duurzaamheid. Met de Dag van de Duurzaamheid wil Urgenda Nederlanders duidelijk maken hoeveel goede duurzame initiatieven er al zijn en dat al die initiatieven samen een krachtige duurzaamheidsbeweging vormen, waarbij iedereen kan aanhaken.
Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober 2017 Puur Hoorn.
Geplaatst op 9 oktober 2017. deel dit artikel. De landelijke Dag van de Duurzaamheid wordt dinsdag 10 oktober voor het negende achtereenvolgende jaar georganiseerd. Op initiatief van duurzaamheidsorganisatie Urgenda worden er duizenden duurzame activiteiten georganiseerd door heel Nederland door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.
Morgen is de Dag van de Duurzaamheid: Het" is tijd dat we in actie komen" Service Management Nieuws.
Op 10 oktober vindt de tiende editie plaats van de Dag van de Duurzaamheid, een initiatief van Stiching Urgenda om Nederland bewust te maken van duurzame initiatieven. Heyday Facility Management roept organisaties op om deze dag de handen uit de mouwen te steken: Het is tijd dat we in actie komen, aldus Erik van der Eik, directeur Business Development Innovatie bij HeydayFacility Management.
Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn.
Woensdag 10 oktober 2018. Grote manifestatie op de Zwitsal op de Dag van de Duurzaamheid. De dag van de duurzaamheid Apeldoorn viert dit jaar zijn 5-jarig jubileum Reden om opnieuw een manifestatie op het Zwitsal terrein te organiseren. Activiteiten op de Zwitsal.
Volgende Energiecafé op 10 oktober, Dag van de Duurzaamheid Endura.
door Wim Sederel sep 12, 2018 Nieuws 2 reacties. Het volgende energiecafé van Endura wordt gehouden op 10 oktober 2018. Op deze dag is heel Nederland in de ban van Duurzaamheid en ook in Harderwijk worden er meerdere activiteiten rond dit thema georganiseerd.
van.de bijbelwoord van de dag 10 oktober dag van de duurzaamheid.
Tijdens de jubileumeditie van de Dag van de Duurzaamheid is ELKE Dag uitgeroepen tot Dag van de Duurzaamheid. Op woensdag 10 oktober 2018 nam Urgenda voor de tiende en laatste keer het initiatief voor de Dag van de Duurzaamheid. 10 oktober Dag van de Duurzaamheid.
Duurzaam Doen. Hogeschool Utrecht. Toon zoekformulier. Zoeken. Sluit zoekformulier. Hogeschool Utrecht. Zoeken.

Contacteer ons