Resultaten voor 10 oktober dag van de duurzaamheid

 
 
10 oktober dag van de duurzaamheid
10-10 De Dag van de Duurzaamheid Een initiatief van Urgenda.
Prinses Laurentien leest voor op Kasteel Groeneveld Op 10 oktober 2017, de Dag van de Duurzaamheid, lezen duizenden basisscholen in heel Nederland voor uit het nieuwe boek De wereld van Voedsel. Op Kasteel Groeneveld vindt het centrale leesmoment plaats met prinses Laurentien, meteoroloog Helga van Leur en DJ Gregor Salto.
Dag van de Duurzaamheid 10 oktober 2017 Van Scherpenzeel.
Dag van de Duurzaamheid 10 oktober 2017. 10 oktober 2017. De Dag van de Duurzaamheid is een initiatief van Urgenda. De organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland sneller duurzaam wil maken. Dit gaat hand in hand met de missie van Van Scherpenzeel: wij regisseren grondstofstromen en ontwikkelen optimale circulaire modellen.
Dag van de Duurzaamheid Bouwen aan de beweging Urgenda Samen Sneller Duurzaam.
Dit jaar neemt Urgenda wederom het initiatief voor de Dag van de Duurzaamheid, deze vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2017. Voor het negende achtereenvolgende jaar roept Urgenda particulieren, bedrijven, overheden, scholen en organisaties op om zich op deze speciale dag van hun groenste kant te laten zien.
Dag van de Duurzaamheid Startpagina Facebook.
Reageer voor 10 december op deze baan, waar je wordt opgeleid to t projectleider in de energieneutrale verduurzaming. En wie weet start jij het nieuwe jaar als een echte ThuisBaas. Kijk op thuisbaas.nl/vacatures/ elektrotechniek installatietechniek werktuigbouw mts hts. Dag van de Duurzaamheid heeft de video van Nationale Duurzame Huizen Route gedeeld.
Dag van de Duurzaamheid 10 oktober 2017 Radboud duurzaamheid.
Dag van de Duurzaamheid 10 oktober 2017. Dinsdag 10 oktober 2017 is het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Ook dit jaar organiseerde de Radboud Universiteit samen met het Radboudumc een eigen Dag van de Duurzaamheid. Deze dag stond in het teken van duurzame initiatieven op de Raboudcampus.
10 oktober: Dag van de Duurzaamheid: Duurzaamnieuws.
Van: redactie op 8 oktober 2016. Tijdens de landelijke Dag van de Duurzaamheid, op maandag 10 oktober, vinden door heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats. Op initiatief van duurzaamheidsorganisatie Urgenda laten bedrijven, burgers, overheden, scholen en maatschappelijke organisaties samen zien dat duurzaamheid niet alleen noodzakelijk is, maar ook inspirerend, innovatief en winstgevend.
Dag van de Duurzaamheid 2018.
Feestdagen per land. Dag van de Duurzaamheid. jaarlijks op 10 oktober. Dag van de Duurzaamheid. Datum: woensdag 10 oktober 2018. Land / gebied: Nederland. 10-10 is de Dag van de Duurzaamheid. Georganiseerd door Urgenda, een onafhankelijke stichting die Nederland samen met anderen sneller duurzaam wil maken.

Contacteer ons