Resultaten voor 10 oktober dag van de duurzaamheid

 
 
10 oktober dag van de duurzaamheid
10 oktober: Dag van de duurzaamheid.
De Toren Bedrijvennieuws 10 oktober: Dag van de duurzaamheid. 10 oktober: Dag van de duurzaamheid. Op de nationale dag van de duurzaamheid worden er in het hele land activiteiten georganiseerd. In Gramsbergen organiseert INTUhome de informatieavond: Ervaar duurzaam wonen. Op deze avond ontdekt u de mogelijkheden voor een duurzaam huis.
10 oktober is het weer zover: de Dag van de Duurzaamheid.
10 oktober: de Dag van de Duurzaamheid. Maandag 10 oktober is het weer zo ver: de Dag van de Duurzaamheid. Voor het achtste jaar op rij worden er door heel Nederland duizenden duurzame activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten worden georganiseerd door Urgenda, de landelijke organisatie op het gebied van duurzaamheid in Nederland.
10-10 De Dag van de Duurzaamheid Een initiatief van Urgenda.
Op 10-10 bruist het van de activiteiten! Hieronder zie je welke activiteiten er allemaal op en rondom 10 oktober 2018 plaatsvinden. Haak aan bij een van deze gezamenlijke activiteiten. Laat je duurzaam verrassen bij een van de voor jouw bekende winkels of lees voor op de basisschool van je kinderen met de landelijke Voorleesactie. En twitter en Instagram vooral mee DvdD18 of plaats een post op Facebook. Doe vooral idee├źn op of bedenk wat je zelf kunt doen op 10-10 en meld jouw activiteit hier! Toon activiteiten uit: alle provincies. en alle categorien. Laat je duurzaam verrassen. Elke dag weer! Duurzaam winkelen wie wil dat nou niet? LAAT JE DUURZAAM VERRASSEN. Elke dag weer! Speciaal voor de 10e editie van de Dag van de Duurzaamheid hebben veel bekende winkelketens hun handen in elkaar geslagen en hun duurzamere producten in de etalage gezet om het voor jou makkelijk te maken een duurzame keus te maken.
10-10 De Dag van de Duurzaamheid Een initiatief van Urgenda.
Daar hebben we een pop-up store voor, maar ook een speciale stempelactie en kids-activiteiten. Voorleesactie door heel Nederland Duizenden basisscholen in heel Nederland lezen op woensdag 10 oktober 2018, de Dag van de Duurzaamheid, voor uit het nieuwe boek De kracht van nieuwe energie.
Vier de Dag van de Duurzaamheid op en rond 10 oktober! Eigenwijs Blij.
Meer focus op duurzaamheid is niet alleen noodzakelijk, maar ook inspirerend en bovendien van winstgevend. Met die visie organiseert Urgenda op dinsdag 10 oktober 2017 voor de negende keer een Dag van de Duurzaamheid. Door heel Nederland vinden, voor het negende jaar, duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.
Dag van de Duurzaamheid Issuekalender.
ISSUES Dag van de Duurzaamheid. 10-10-2018 Milieu en duurzaamheid. Met de Dag van de Duurzaamheid wil Urgenda Nederlanders duidelijk maken hoeveel goede duurzame initiatieven er al zijn en dat al die initiatieven samen een krachtige duurzaamheidsbeweging vormen, waarbij iedereen kan aanhaken.
10 oktober: Dag van de Duurzaamheid: Duurzaamnieuws.
Van: redactie op 8 oktober 2016. Tijdens de landelijke Dag van de Duurzaamheid, op maandag 10 oktober, vinden door heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats. Op initiatief van duurzaamheidsorganisatie Urgenda laten bedrijven, burgers, overheden, scholen en maatschappelijke organisaties samen zien dat duurzaamheid niet alleen noodzakelijk is, maar ook inspirerend, innovatief en winstgevend.
10 oktober Dag van de Duurzaamheid Internationale Dag van de Geestelijke Gezondheidszorg Werelddag tegen de Doodstraf Wereld Daklozendag.
Officieel staat 10 oktober sinds 2010 in de boeken als Wereld Daklozendag. Deel dit bericht. Oktober Daklozen, Doodstraf, Duurzaamheid, Europese Commissie, Gezondheidszorg. 9 oktober Nationale Krokettendag Wereld Post Dag UPU Nationale Donorweek Week van de Veiligheid Nationale Energie Week Europese Week van de Lokale Democratie.
Dag van de Duurzaamheid Urgenda.
De dag van de duurzaamheid. De landelijke Dag van de Duurzaamheid vindt plaats sinds 2009. Door heel Nederland vinden duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Voor de tiende keer neemt Urgenda het initiatief voor de Dag van de Duurzaamheid, deze vindt plaats op woensdag 10 oktober 2018.
Dag van de Duurzaamheid 2018.
Dag van de Duurzaamheid. jaarlijks op 10 oktober. Dag van de Duurzaamheid. Datum: woensdag 10 oktober 2018. Land / gebied: Nederland. 10-10 is de Dag van de Duurzaamheid. Georganiseerd door Urgenda, een onafhankelijke stichting die Nederland samen met anderen sneller duurzaam wil maken.

Contacteer ons