Op zoek naar bijbelwoord van de dag?

 
 
bijbelwoord van de dag
Bijbeltekst van de dag DailyVerses.net.
Of Schrijf je Gratis in en ontvang dagelijks een inspirerende bijbeltekst! Bijbeltekst van de dag. Want er staat geschreven: Zo waar ik leef zegt de Heer, voor mij zal elke knie zich buigen, en elke tong zal God loven. Romeinen 1411: NBV 22-12-2017.
Dagelijks Woord De Bijbel via e-mail en smartphone.
Een bijbeltekst voor de dag, het juiste geestelijk voedsel om iedere dag mee te openen. Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox. Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling. Bijbel in Gewone Taal. Helpt u Stichting Dagelijks Woord met een kleine bijdrage? 21-12-2016 Fout in de incasso-opdracht van maart/april.
bijbelwoord voor iedere dag.
Het verhaal speelt zich af op sabbat. Het zou een dag van gelukzaligheid kunnen zijn, maar blijkbaar is het een dag van doffe ellende en uitzichtloosheid. Mc 228, De Mensenzoon is heer van de sabbat. In Mc 210, lezen we dat de Mensenzoon macht heeft om zonden te vergeven.
Dagelijks Woord Elke dag een bijbeltekst Startpagina Facebook.
De enige God, die de macht heeft u voor struikelen te behoeden en u onberispelijk en juichend van vreugde voor zijn majesteit te laten verschijnen, die ons redt door Jezus Christus, onze Heer, hem behoort de luister, de majesteit, de kracht en de macht, vóór alle eeuwigheid, nu en tot in alle eeuw. Dagelijks Woord Elke dag een bijbeltekst.

Lezingen van de dag vrijdag 22 december 2017. Lezingen van de dag donderdag 21 december 2017. Lezingen van de dag woensdag 20 december 2017. Lezingen van de dag dinsdag 19 december 2017. Lezingen van de dag maandag 18 december 2017.
Bijbeltekst van de Dag ontvangen of bekijken? DagelijkseBroodkruimels.
Als je bijvoorbeeld de tekst van de dag van Hour of Power neemt of de Bijbeltekst van de dag Taize dan wordt dit gedaan uit naam van deze organisaties. Daarnaast is onze Bijbeltekst van de dag altijd voorzien van een inspirerende afbeelding.
DagelijkseBroodkruimels Christelijke Community Webshop.
We bieden jou dan ook de mogelijkheid zélf je geloof te delen met de mensen om je heen zodat de wereld kan proeven van het Brood dat leven geeft. In de basis plaatsen we dagelijks rond de klok van 0630: uur een Bijbeltekst van de dag met een afbeelding.
Bijbelteksten voor elke dag Taizé.
Een kleine gelijkenis over de universaliteit van Gods liefde. Overweging van broeder Alois: Laten we vredestichters zijn daar waar we leven. Bijbelteksten voor elke dag. Deze dagelijkse bijbelteksten worden tijdens het middaggebed in Taizé gelezen. De verwijzing geeft een wat langere tekst aan.

Contacteer ons