Zoeken naar bijbelwoord van de dag

 
 
bijbelwoord van de dag
DagelijkseBroodkruimels Elke dag een Bijbeltekst met afbeelding.
Als je bijvoorbeeld de tekst van de dag van Hour of Power neemt of de Bijbeltekst van de dag Taize dan wordt dit gedaan uit naam van deze organisaties. Daarnaast is onze Bijbeltekst van de dag altijd voorzien van een inspirerende afbeelding.
Dagelijks Woord De Bijbel via e-mail en smartphone.
Ik zal op hem de naam schrijven van mijn God en van de stad van mijn God, het nieuwe Jeruzalem dat bij mijn God vandaan uit de hemel zal neerdalen, en ook mijn eigen nieuwe naam. Met DagelijksWoord.nl begint iedere dag goed.

Lezingen van de dag donderdag 14 juni 2018. Lezingen van de dag woensdag 13 juni 2018. Lezingen van de dag dinsdag 12 juni 2018. Lezingen van de dag maandag 11 juni 2018. Lezingen van de dag zondag 10 juni 2018.
Bijbeltekst voor iedere dag van 2018 Vlaams Bijbelgenootschap. Bijbeltekst voor iedere dag van 2018 Vlaams Bijbelgenootschap.
Lees, doorzoek en vergelijk de Bijbeltekst van de dag online op debijbel.be. Ontvang iedere ochtend de tekst van de dag in uw mailbox. U kunt zich abonneren op het digitale leesplan op debijbel.be. Of vraag een papieren exemplaar van het Bijbelleesrooster 2018 aan via debijbel.be.
Bijbelteksten voor elke dag Taizé.
De opgestane Jezus zei tot zijn leerlingen: Wanneer de heilige Geest over jullie komt, zullen jullie kracht ontvangen en van mij getuigen tot aan de uiteinden van de aarde. Jezus zegt: Het is met het koninkrijk van God als met een mens die zaad uitstrooit op de aarde: hij slaapt en staat weer op, dag in dag uit, terwijl het zaad ontkiemt en opschiet, ook al weet hij niet hoe.
Veiligheidscontrole nodig.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook.
Evangelische Broedergemeente Zeist Dagteksten.
De predikant kan het gebruiken op huis en ziekenbezoek en de teksten aan allerlei toespraken ten grondslag leggen. Wij moeten deze schriftwoorden niet te zeer aan een bepaalde dag vastprikken. Een passend woord voor vandaag kan voor morgen ook goed zijn. Reeds Zinzendorf legde soms verband tussen de teksten van een reeks dagen.
Bijbeltekst van de dag DailyVerses.net.
Bijbelteksten per Bijbelboek, een overzicht van alle bijbelboeken. Een Willekeurige inspirerende Bijbeltekst, elke keer dat de pagina wordt herladen! Een Willekeurige inspirerende Bijbeltekst met Plaatje. Of Schrijf je Gratis in en ontvang dagelijks een inspirerende bijbeltekst! Bijbeltekst van de dag.

Contacteer ons