Meer resultaten voor bijbelwoord van de dag

 
 
bijbelwoord van de dag
Iedere dag vers: bijbelse dagboeken apps Creatov.nl.
De Dagelijks Woord-app brengt de Bijbel naar je iPhone, iPod touch en iPad. Elke dag ontvang je via een pushbericht de bijbeltekst van de dag. Je kunt per dag van de week aangeven of je de tekst wilt ontvangen, en hoe laat.
Bijbeltekst voor elke dag.
Taizé is een oecumenisch klooster in Frankrijk. De teksten zijn kort genoeg om verschillende keren per dag herlezen te worden, voor een tijd van persoonlijk of gemeenschappelijk gebed. Zo is men door dit rooster te gebruiken verbonden met de wereldoecumene.
De dag van de Heer EO.nl/Bijbel. Icon-npoLogo. Icon-close. Icon-search. Icon-sort-alpha-asc. Icon-book. Icon-bullseye. Icon-info. Icon-eye. Icon-filter. Icon-bars. Icon-caret-down. Icon-caret-up. Icon
En ook daar wordt met verlangen uitgekeken naar die dag. Je komt in de bijbel verschillende benamingen tegen: de dag van de Heer, de grote stralende dag van de Heer, de grote dag, de dagen van de Mensenzoon, de laatste dag en de dag van het oordeel.
Nieuwe app Mijn Bijbel gelanceerd Katholiek.nl.
De app onderscheidt zich door de verschillende vertalingen die het te bieden heeft. In vergelijking met andere Bijbel apps missen er nog aantal functies, zoals het opslaan van teksten en notificaties die je kunt instellen om je te herinneren iedere dag de Bijbel te lezen.
Dagelijkse overdenking Joyce Meyer Ministries Nederlands. Dagelijkse overdenking: Begrijp Gods visie van overwinning voor jouw leven! Deuteronomium 2813: NBV Joyce Meyer Ministries Nederland.
Leef je leven niet zonder de sensatie van groei en verandering want dan zul je de goede dingen, die God door je heen kan, doen mislopen. Neem vandaag wat tijd om te bedenken wat voor een persoon je wilt zijn en begin met het nastreven van Gods vrijheid. Doe alles één dag tegelijk, dan is niets onmogelijk voor jou en God!

Lezingen van de dag vrijdag 29 maart 2019. Lezingen van de dag donderdag 28 maart 2019. Lezingen van de dag woensdag 27 maart 2019. Lezingen van de dag dinsdag 26 maart 2019. Lezingen van de dag maandag 25 maart 2019.
Bijbeltekst van de Dag Apps op Google Play.
Elke dag een inspirerende Bijbeltekst! De app toont de dagelijkse Bijbeltekst van https//dailyverses.net: voor het geval er geen internetverbinding is staan er ook teksten in de app zelf opgeslagen. De Bijbelteksten zijn beschikbaar in de volgende nederlandse vertalingen.: Nieuwe Bijbelvertaling NBV.
Preken die Spreken Zoeken op bijbeltekst.
Inleiding op de prekenserie De geloofsbeleving in de psalmen. Preekbegeleider en Leesrooster: God kiest zich een volk. Samenleven tot Gods eer Bijbelse antwoorden op vragen rond relatievorming. Inleiding op de prekenserie Er is redding van Gods toorn, die losbreekt op Zijn dag.
Dagelijks Woord Elke dag een bijbeltekst Startpagina Facebook.
Mijn zoon, een berisping van de HEER mag je nooit terzijde schuiven, zijn bestraffing moet je zonder afschuw ondergaan, want de HEER straft wie hij liefheeft, zoals een vader die houdt van zijn zoon. Dagelijks Woord Elke dag een bijbeltekst.
Bijbeltekst Jesus Insite.
Dan zult u met alle heiligen de lengte en de breedte, de hoogte en de diepte kunnen begrijpen, ja de liefde van Christus kennen die alle kennis te boven gaat, opdat u zult volstromen met Gods volkomenheid. Wat zou het fantastisch zijn om Gods liefde ten volle te kunnen begrijpen. Ik denk dat ons leven er dan heel anders zou gaan uitzien als we volledig zouden begrijpen hoe lief God ons heeft. Ik hoop en bid dat jullie, en ook ik, iedere dag meer mogen begrijpen van Gods liefde.
Memoriseren en mediteren.
David was bij uitstek een man die veel mediteerde. Hoe" lief heb ik uw wet, heel de dag is hij in mijn gedachten" Psalm 11997, NBV2004. Ook Jozua werd aangespoord om voortdurend het Woord van God te overdenken in zijn hart.:

Contacteer ons