Op zoek naar bijbelwoord van de dag?

 
 
bijbelwoord van de dag
Tien apps voor iedere christen EO Visie. Icon-npo. Icon-twitter. Icon-facebook. Icon-instagram. Icon-mail. Icon-search. Icon-video. Icon-image. Icon-audio. Icon-EO. Icon-whatsapp. Icon-linkedin. Icon-
Dagelijks Woord gratis voor iPhone, iPad en Android App Store / Google Play. Met de app van Dagelijks Woord begin je iedere dag met een nieuwe Bijbeltekst. De gewenste vertaling is zelf te kiezen, net als de dagen en de tijdstippen waarop een tekst wordt verstuurd.
DagelijkseBroodkruimels Elke dag een Bijbeltekst met afbeelding.
Als je bijvoorbeeld de tekst van de dag van Hour of Power neemt of de Bijbeltekst van de dag Taize dan wordt dit gedaan uit naam van deze organisaties. Daarnaast is onze Bijbeltekst van de dag altijd voorzien van een inspirerende afbeelding.
Dagelijks Woord De Bijbel via e-mail en smartphone.
Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk. Zaterdag 24 maart 2018. Dit zegt de HEER: De wijze moet zich niet beroemen op zijn wijsheid, de sterke niet op zijn kracht, de rijke niet op zijn rijkdom. Wil iemand zich op iets beroemen, laat hij zich erop beroemen dat hij mij kent, inziet dat ik, de HEER, dit land liefde schenk, rechtvaardig en recht, want daar schep ik behagen in spreekt de HEER. Vrijdag 23 maart 2018. Genade zij u en vrede van hem die is, die was en die komt, en van de zeven geesten voor zijn troon, en van Jezus Christus, de betrouwbare getuige, de eerstgeborene van de doden, de heerser over de vorsten van de aarde.

Lezingen van de dag zaterdag 7 april 2018. Lezingen van de dag vrijdag 6 april 2018. Lezingen van de dag donderdag 5 april 2018. Lezingen van de dag woensdag 4 april 2018. Lezingen van de dag dinsdag 3 april 2018.
bijbelwoord van de dag.
bijbelwoord van de dag. DagelijkseBroodkruimels Elke dag een Bijbeltekst met afbeelding. Als je bijvoorbeeld de tekst van de dag van Hour of Power neemt of de Bijbeltekst van de dag Taize dan wordt dit gedaan uit naam van deze organisaties.
Bijbelteksten voor elke dag Taizé.
Een kleine gelijkenis over de universaliteit van Gods liefde. Overweging van broeder Alois: Laten we vredestichters zijn daar waar we leven. Bijbelteksten voor elke dag. Deze dagelijkse bijbelteksten worden tijdens het middaggebed in Taizé gelezen. De verwijzing geeft een wat langere tekst aan.
Welkom bij het Bijbels Dagboek.
Welkom op de website bijbelsdagboek.nl. Elke dag geeft een bijbelgedeelte met een bijbehorende overdenking weer. De bijbeltekst bovenaan geeft een korte samenvatting van het gelezene. Pasen 2018 Indien u bijbelsdagboek.nl waardeert en ons wilt steunen, dan stellen we een bijdrage voor ons werk erg op prijs.
Dagelijks Woord Elke dag een bijbeltekst Startpagina Facebook.
Genade zij u en vrede van hem die is, die was en die komt, en van de zeven geesten voor zijn troon, en van Jezus Christus, de betrouwbare getuige, de eerstgeborene van de doden, de heerser over de vorsten van de aarde. Aan hem die ons liefheeft en ons van onze zonden heeft bevrijd door zijn bloed., Dagelijks Woord Elke dag een bijbeltekst.
Bijbeltekst van de dag DailyVerses.net.
Bijbeltekst van de dag. God heeft alles wat er is de goede plaats in de tijd gegeven, en ook heeft hij de mens inzicht in de tijd gegeven. Toch kan de mens het werk van God niet van begin tot eind doorgronden.

Contacteer ons