Zoeken naar dag van de

 
 
dag van de
Dag van de Wetenschap Agenda Thomas More.
Op de Dag van de Wetenschap laat je jouw nieuwsgierigheid de vrije loop en doe je je tegoed aan straffe demos, spannende experimenten en leuke workshops. Iedereen is welkom op Campus De Nayer 13 17 uur of op Campus Geel 10 17 uur.
Dag of week van Kalender KlasCement. vlaanderen-logo.
Internationale Dag van de ouderen. Internationale Dag van de Koffie. Week van het Nederlands. Dag van de leerkracht. Saved by the bell Goed onderwijs voor iedereen. Dag van de geestelijke gezondheid. Internationale Dag van de Witte Stok. Dag van de Verenigde Naties.
Dag van de Dans 2019 dag van de dans.
Presentatieplekken, gezelschappen, dansers, choreografen, kunstenaars, musea, filmzalen, dansscholen en andere organisaties kunnen zich vanaf nu aanmelden voor Dag van de Dans 2021. Organiseer een activiteit op zaterdag 24 april 2021 en maak deel uit van het programma van onze 6e editie.
UCLL op Dag Van De Wetenschap UCLL.
UCLL op Dag Van De Wetenschap. Opgelet, deze activiteit is reeds afgelopen. Nog geen plannen op 25 november? Op de Dag van de Wetenschap kan je op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel weer deelnemen aan diverse activiteiten rond wetenschap en techniek.
Vandaag is het de Dag van de Onnozele Kinderen: wat wordt er precies gevierd op die dag? Binnenland Nieuws HLN.
Op 28 december herdenken christenen het martelaarschap van de onschuldige jongetjes van Bethlehem of onnozele in oud-Nederlands, omdat zij voor Christus gestorven waren. In de loop van de tijd werd de Dag van de Onnozele Kinderen een folkloristisch gebeuren. De dag is, net als Driekoningen en Sinterklaas, een kinderfeestdag geworden.
Dag van de Trainer 05/12/2020 Sport Vlaanderen.
Programma Dag van de Trainer. Schrijf je in voor de Dag van de Trainer. Waar vindt de Dag van de Trainer plaats? Bekijk de presentaties van de vorige edities. Dag van de Trainer 05/12/2020. Wat is de Dag van de Trainer?
Alle activiteiten op de Dag van de Dans.
Kom binnenkort nog eens terug om te zien wat er in 2020 te doen is. Verschillende gezelschappen en danshuizen zetten hun schouders onder de Dag van de Dans een feestdag waarop je kan kennismaken met dans in al zijn diverse vormen: van minimalistisch tot exuberant, van dans voor kinderen tot inclusiedans, van dans door professionals tot de gedreven vibes van amateurdansers.
Programma Dag van de Trainer Sport Vlaanderen.
Dag van de Trainer. Dag van de Trainer. Dag van de Trainer 05/12/2020. Programma Dag van de Trainer. Schrijf je in voor de Dag van de Trainer. Waar vindt de Dag van de Trainer plaats? Bekijk de presentaties van de vorige edities.
Dag van de wetenschap 2020.
Wistjedatjes Weetjes over Mobiliteit. IN DE KIJKER. UHASSELT OP DIGITALE TOUR TIJDENS DAG VAN DE WETENSCHAP ZONDAG 22 NOVEMBER! UHasselt onderzoekers zijn niet bij de pakken blijven zitten en bieden een enorm boeiend en innovatief programma aan vol wetenschap technologie.
Internationale Dag van de Witte Stok Acties en campagne Over ons Brailleliga.
Door het maken van een veegbeweging vóór hen, worden hindernissen opgespoord. Ter gelegenheid van deze dag, organiseert de Brailleliga jaarlijks rond half oktober de BrailleTech, een niet te missen beurs van technologische nieuwigheden ten behoeve van blinde en slechtziende personen.
Dag van de Jeugdbeweging Stad Brugge.
Dag van de Jeugdbeweging. Ieder jaar in oktober zet de jeugddienst alle jeugdleiders van de jeugdbewegingen in de bloemetjes. Op vrijdag 19 oktober maken we s ochtends van 6u30 tot 8u15 een leuk feestje en verwennen we jullie met een lekker ontbijt.

Contacteer ons