Meer resultaten voor dag van de

 
 
dag van de
Dag van de Jeugdbeweging Stad Brugge.
Dag van de Jeugdbeweging. Ieder jaar in oktober zet de jeugddienst alle jeugdleiders van de jeugdbewegingen in de bloemetjes. Op vrijdag 19 oktober maken we s ochtends van 6u30 tot 8u15 een leuk feestje en verwennen we jullie met een lekker ontbijt.
Dag van de Dans 2019 dag van de dans.
Dag van de Dans 2019 schiet uit de startblokken. Wij zetten met veel enthousiasme ook dit jaar onze schouders onder de, ondertussen, vierde editie van de Dag van de Dans die plaatsvindt op zaterdag 27 april 2019 in heel Vlaanderen en Brussel.
Vandaag is het de Dag van de Onnozele Kinderen: wat wordt er precies gevierd op die dag? Binnenland Nieuws HLN.
In de loop van de tijd werd de Dag van de Onnozele Kinderen een folkloristisch gebeuren. De dag is, net als Driekoningen en Sinterklaas, een kinderfeestdag geworden. Op deze dag hadden de kinderen een aantal privileges: ze hadden het thuis voor het zeggen en op school moest de leraar hen bedienen.
Dag van de Zorg 2020 Zondag 15 maart 2020.
Zet zondag 15 maart 2020 alvast in de agenda! De voorbije jaren is Dag van de Zorg uitgegroeid tot het grootste eendaagse event voor de zorgsector. Na het grote succes en de massale mediabelangstelling van de voorbije editie zijn we trots de nieuwe editie van Dag van de Zorg aan te kondigen.
Dag van De Wijers De Wijers Land van 1001 vijvers.
Deel jouw mooiste of meest originele foto van de Dag van De Wijers op Instagram of Facebook met dewijers en maak kans op een weekendje in vakantiewoning t Reigersnest voor 6 personen! De prijs bestaat uit een weekend voor 6 personen in t Reigersnest.
Dag van de Coöperatie coopdag 2018 Coopkracht.
Het was een dag die niet enkel voor food for thought zorgde, maar ook voor food for fun! Hieronder kun je toch een beetje nagenieten van enkele inzichten van Ed Mayo over hoe we de coöperatieve economie in Vlaanderen kunnen steunen, sterken en stuwen.
Dag van de stilte.
Voeg een activiteit toe. Dag van de stilte is een jaarlijkse sensibiliseringscampagne die de waarde van vertragen, verstillen en kwaliteitsvolle aandacht in Vlaanderen, Brussel en Nederland maatschappelijk aan de orde stelt. Op zondag 28 oktober 2018 gaat in heel Europa de wintertijd in.
Dag van de Webshop 2019 18, 19 en 20 oktober.
Kleine, gespecialiseerde én grote webshops, we zetten ze allemaal even veel in de spotlight. De verschillende webshops verwennen de klanten van Dag van de Webshop met exclusieve aanbiedingen of toffe extraatjes. Al deelgenomen aan Dag van de Webshop of een nieuwe deelnemer?
De dag van de doden Standaard Boekhandel.
In de literaire thriller De dag van de doden gaat ze voor het laatst de confrontatie met hem aan. De Frieda Klein-reeks van Nicci French is een van de bestverkochte thrillerseries van Nederland. Dit boek is ook verkrijgbaar als hardcover en als dwarsligger.
De Dag van de Wetenschap voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Excuus voor de opsomming, maar Vlieg geraakt maar niet uitgepraat over de vele aspecten van wetenschap en technologie. En wie weet overkomt jouw kind dat ook, na deze Dag van de Wetenschap. Bekijk alle activiteiten voor kinderen hier of surf naar de website van de Dag van de Wetenschap of volg hun facebookpagina.
Dag van de Trainer 15.12.2018 Sport Vlaanderen.
Zo veel mogelijk trainers zo goed mogelijk opleiden, dat willen we met de Vlaamse Trainersschool bereiken. Naast de vele opleidingen en bijscholingen die we het ganse jaar door organiseren en ondersteunen, organiseren we tweejaarlijks ook de Dag van de Trainer.

Contacteer ons