Op zoek naar dag van de?

 
 
dag van de
Programma Dag van de Trainer Sport Vlaanderen.
Logo's' en downloads. Dag van de Trainer. Dag van de Trainer. Dag van de Trainer. Programma Dag van de Trainer. Waar vindt de Dag van de Trainer plaats? Bekijk de presentaties van de vorige edities. Programma Dag van de Trainer.
Dag Van De Wetenschap VITO.
De inschrijvingen voor de shows van Lieven Scheire zijn afgesloten. Voor een algemeen bezoek tijdens Dag van de Wetenschap hoef je je niet in te schrijven. Er wordt veel over gezegd, maar hoe is het nu eigenlijk gesteld met de luchtkwaliteit in jouw straat of wijk?
Dag van de stilte.
Voeg een activiteit toe. Dag van de stilte is een jaarlijkse sensibiliseringscampagne die de waarde van vertragen, verstillen en kwaliteitsvolle aandacht in Vlaanderen, Brussel en Nederland maatschappelijk aan de orde stelt. Op zondag 28 oktober 2018 gaat in heel Europa de wintertijd in.
Home Dag van de Wetenschap. Logo.
Overslaan en naar de inhoud gaan Google Tag Manager. Dag van de Wetenschap 2020 komt eraan! Wil je als bedrijf of organisatie meedoen? Schrijf je nu in! Activiteiten in de kijker. Energiestromen in een woning. Energiestromen in een woning. Aanbodgestuurd versus vraaggestuurd managen.
Dag van de Digitale Communicatie congres 17 september Vlaams Parlement, Leuvenseweg 86 in Brussel.
Lene Ector case. De campagne van schattenvanvlieg, de verborgen parels van UiTinVlaanderen, de vlogs van @Billdeelt en de lancering van museumpassmusees. Lene Ector publiq vertelt aan de hand van enkele publiq-cases welke meerwaarde sociale media bieden om over hun producten, evenementen en acties te communiceren. Dag van de Digitale Communicatie op maandag 17 september van 10 u.
Dag van de Zorg 2020 Zondag 15 maart 2020.
Zet zondag 15 maart 2020 alvast in de agenda! De voorbije jaren is Dag van de Zorg uitgegroeid tot het grootste eendaagse event voor de zorgsector. Na het grote succes en de massale mediabelangstelling van de voorbije editie zijn we trots de nieuwe editie van Dag van de Zorg aan te kondigen.
Dag van de Diversiteit 2018 Jeugd. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Na elk halfuur werd een performance neergezet door de mensen van Violencia, in de vorm van slam poetry, muziek of rap met aangrijpende teksten en heel wat talent. Lees de infobrochure Dag van de Diversiteit: wereldmarkt van goede praktijken PDF.
Dag van de Sportclubbestuurder Dynamo Project.
Dag van de Sportclubbestuurder. In 2018 vindt in elke Vlaamse provincie de 9e editie van de Dag van de Sportclubbestuurder plaats! Het Dynamo Project organiseert de Dag van de Sportclubbestuurder jaarlijks in de vijf Vlaamse provincies. De Dag van de Sportclubbestuurder is dé ontmoetings en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders!
Dag van de wetenschap 2019.
IN DE KIJKER. EEN TERUGBLIK OP DAG VAN DE WETENSCHAP VAN UHASSELT AAN LABIOMISTA 2019. UHasselt, LABIOMISTA en Stad Genk ontvingen tijdens Dag van de Wetenschap 3800 wetenschapsliefhebbers voor een dag vol leuke wetenschappelijke experimenten. Campus Hasselt Martelarenlaan 42 BE3500 Hasselt.
Dag van de animator Speelplein.Net.
Waarom een Dag van de Animator? Het gebeurt dat ouders op het einde van de zomer of een speelpleinweek met een doosje pralines komen aanzetten, de verantwoordelijke een mailtje sturen met warme woorden voor de ploeg of danku zeggen maar het is eerder uitzondering dan regel.
Dag van de Jeugdbeweging KSA Nationaal.
We komen ook letterlijk naar buiten, in de publieke ruimte, in uniform, om jeugdbewegingen en iedereen die lid is in de kijker te zetten. Dag van de jeugdbeweging gaat altijd door vrijdag de week voordat de herfstvakantie begint dus niet de laatste vrijdag voor de herfstvakantie.

Contacteer ons