Meer resultaten voor dag van de

 
 
dag van de
Dag van de Jeugdbeweging Stad Brugge.
Dag van de Jeugdbeweging. Op 17 oktober 2014 zet de jeugddienst samen met Studio Brussel alle jeugdleiders van jeugdbewegingen in de bloemetjes. We maken er s ochtends een leuk feestje van op t Zand en verwennen jullie met een lekker ontbijt.
Dag van de Nieuws Thomas More.
Advocaat Jan Tuerlinckx laat zijn licht schijnen over de nieuwe antiwitwaswetgeving. De studenten van de Geelse campus en een reeks gasten uit het werkveld krijgen donderdag niet minder dan zes Dagen van. voor de prijs van één: een Dag van de Accountant, een Dag van de Jonge ondernemer, een Dag van de Logistiek.
La Fête des Voisins Dag van de Buren.
DAG VAN DE BUREN IN BELGIË. Dag van de Buren is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en met je wijk op de laatste vrijdag van mei. In 2018 wordt Dag van de Buren op 25 mei gevierd.
Dag van de Ondernemer UNIZO.
Op vrijdag 16 november 2018 is het de Dag van de Ondernemer. Elke derde vrijdag van november wil UNIZO alle ondernemers een hart onder de riem steken. Met de Dag van de Ondernemer tonen we aan dat ondernemerschap écht overal rondom ons aanwezig is.
Dag van de Projectmanager Wolters Kluwer.
Onder een stralende en warme voorjaarszon zakten op 8 juni 2018 niet minder dan 257 projectmanagers af naar Technopolis in Mechelen voor de 10 e editie van de Dag van de Projectmanager. Bernard Dewamme, mental coach van onder andere Olympisch kampioene Namfi Thiam, was de geknipte openingsspreker van het congres.
dag van de dans.
Dag van de Dans is een jaarlijks evenement dat plaatsvindt op de zaterdag vóór International Dance Day op 29 april. In 2019 vindt Dag van de Dans plaats op zaterdag 27 april 2019. Dans, kijk, geniet mee en zet Dag van de Dans 2019 in je agenda.
Alle activiteiten op de Dag van de Dans 2018.
Dag van de Dans. Verschillende gezelschappen en danshuizen zetten hun schouders onder de Dag van de Dans een feestdag waarop je kan kennismaken met dans in al zijn diverse vormen: van minimalistisch tot exuberant, van dans voor kinderen tot inclusiedans, van dans door professionals tot de gedreven vibes van amateurdansers.
Dag van de Landbouw.
Dag van de Landbouw wil iedereen de kans geven om een kijkje te nemen achter de schermen van de hedendaadse land en tuinbouw. Zo kan je je een beeld vormen van de verschillende productieprocessen, de manier van leven, de hedendaagse methoden op de boerderijen.
Dag van de Ouder 2018 onderwijsnetwerk antwerpen.
Op de dag van de ouder bedanken we beide ouders voor hun inzet om met de school samen te werken om de schoolloopbaan van het kind tot een succes te maken. Als school bouw je je eigen dag van de ouder.
Dag van de nabestaanden Zelfmoord 1813.
Bekijk het verslag van de afgelopen Dagen van de Nabestaanden. Dag van de Nabestaanden 2016. Dag van de Nabestaanden 2015. Dag van de Nabestaanden 2014. Dag van de Nabestaanden 2013. Dag van de Nabestaanden 2012. Dag van de Nabestaanden 2011.
Dag van de architectuur D/a Festival van de architectuur.
Omdat hedendaagse architectuur en monumentaal erfgoed dikwijls hand in hand gaan, ontdek je op een 20-tal plekken in Vlaanderen de geslaagde combinatie tussen oude en nieuwe architectuur. De locaties die tijdens de Dag van de architectuur én Open Monumentendag hun deuren openen zijn bekend.:

Contacteer ons