Zoeken naar dag van de

 
 
dag van de
Object moved.
FijneDagVan Elke dag een Dag!
Dat is zo'n' beetje het enige dat we van de website van de Dag van de Ambtelijke Fusie begrijpen, maar wat een ambtelijke fusie nu precies is en waarom het een eigen Dag verdient blijft vaag. Vraag van de Dag.
Themadagen Weliswaar.
Europese dag van de rechten van de patiƫnt. Week van de valpreventie. Internationale dag van de blindengeleidehond. Internationale dag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Week van de Kraamzorg. Internationale dag van de verpleegkunde. Internationale dag van het gezin.
Dag van de animator Speelplein.Net.
Waarom een Dag van de Animator? Het gebeurt dat ouders op het einde van de zomer of een speelpleinweek met een doosje pralines komen aanzetten, de verantwoordelijke een mailtje sturen met warme woorden voor de ploeg of danku zeggen maar het is eerder uitzondering dan regel.
Dag van de Duurzaamheid.
Met het oog op de Fair Trade Dag nodigen we u en uw leerlingen graag uit op de Dag van de Duurzaamheid op donderdag 26 april 2018. Tijdens deze dag laten we u zien hoe bedrijven kunnen bijdragen tot het behalen van de Sustainable Development Goals SDGs.
Dag van de Webshop 2018 9, 10 en 11 november.
Schrap je afspraken op 9, 10 en 11 november 2018 en haal je spaarcenten boven: Dag van de Webshop komt er weer aan! Voor de achtste keer op rij zullen de meest geweldige Belgische webshops jou verrassen met ongelooflijke voordelen. Dag van de Webshop, dat zijn de drie hoogdagen van de Belgische e-commerce.
Dag van de Projectmanager 2018 PMDAGNB Wolters Kluwer.
Op de Dag van de Projectmanager vindt u zeker uw gading! Wij zetten voor u ook twee sterke plenaire sessies op het programma die u kunnen inspireren in uw rol als projectmanager. U krijgt er bijvoorbeeld meer inzicht in de impact van de VUCA-context op uzelf en uw projecten.
Dag van de Landbouw.
Dag van de Landbouw wil iedereen de kans geven om een kijkje te nemen achter de schermen van de hedendaadse land en tuinbouw. Zo kan je je een beeld vormen van de verschillende productieprocessen, de manier van leven, de hedendaagse methoden op de boerderijen.
dag van de dans.
Zet de vierde editie van Dag van de Dans in je agenda! Sociaal-artistieke projecten op Dag van de Dans. Op Dag van de Dans zijn er verschillende initiatieven van organisaties en choreografen/makers die werken met de thematiek van sociale integratie en maatschappelijke participatie.

Contacteer ons