Zoeken naar dag van de

 
 
dag van de
FijneDagVan Elke dag een Dag!
De Dag van de Democratie. Sla de krant maar open en het is wel een Dag-van-het-één-of-Ander. Dag van de Aarde, de Internationale Dag ter voorkoming van Schade aan de Natuur tijdens Oorlog en Gewapende Conflicten, er is zelfs een Wereld Toiletdag!
Themadagen Weliswaar.
Europese dag van de rechten van de patiënt. Week van de valpreventie. Internationale dag van de blindengeleidehond. Internationale dag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Week van de Kraamzorg. Internationale dag van de verpleegkunde. Internationale dag van het gezin.
Dag van de Landbouw.
Dag van de Landbouw wil iedereen de kans geven om een kijkje te nemen achter de schermen van de hedendaadse land en tuinbouw. Zo kan je je een beeld vormen van de verschillende productieprocessen, de manier van leven, de hedendaagse methoden op de boerderijen.
Zondag 26 november: Dag van de Wetenschap Universiteit Gent.
Er is voor elk wat wils! Op de Dag van de Wetenschap kun je ontdekken hoe wetenschappelijk onderzoek en technologische innovaties hun plaats veroverd hebben in elk aspect van ons dagelijks leven, en hoe het belangrijke troeven zijn voor onze toekomst.
Dag van de wetenschap Wetenschap boeit heel Vlaanderen.
Voor de Dag van de Wetenschap proberen we in Technopolis de allergrootste schuimfontein ever te maken! Fact check: Kan je filmen in een microgolfoven? maandag 13 november 2017. Vanaf vandaag is Technopolis in het kader van de Dag van de Wetenschap twee weken lang te gast bij luisteraars van MNM.
Dag van de Webshop 2017.
Schrap je afspraken op 9, 10 en 11 november 2018 en haal je spaarcenten boven: Dag van de Webshop komt er weer aan! Voor de achtste keer op rij zullen de meest geweldige Belgische webshops jou verrassen met ongelooflijke voordelen. Dag van de Webshop, dat zijn de drie hoogdagen van de Belgische e-commerce.
Home Dag van de Buren.
De Dag van de buren is een denkwijze, een andere manier om zijn woonplaats te beleven. De Dag van de buren is ook, zich betrokken voelen bij jouw eigen leefomgeving, openstaan voor anderen en een actieve bijdrage leveren tot jouw eigen wijk.
dag van de dans.
De meerjarige projectsubsidie van de Kanaries in actie, de vzw achter Dag van de Dans, werd goedgekeurd door de Vlaamse Gemeenschap. We kunnen met zekerheid doorgaan tot 2020! Wij kijken alvast uit naar 5 jaar Dag van de Dans in 2020.

Contacteer ons