Resultaten voor dag van de

 
 
dag van de
Dag van de Trainer 15.12.2018 Sport Vlaanderen.
Zo veel mogelijk trainers zo goed mogelijk opleiden, dat willen we met de Vlaamse Trainersschool bereiken. Naast de vele opleidingen en bijscholingen die we het ganse jaar door organiseren en ondersteunen, organiseren we tweejaarlijks ook de Dag van de Trainer.
De dag van de doden Standaard Boekhandel.
In de literaire thriller De dag van de doden gaat ze voor het laatst de confrontatie met hem aan. De Frieda Klein-reeks van Nicci French is een van de bestverkochte thrillerseries van Nederland. Dit boek is ook verkrijgbaar als hardcover en als dwarsligger.
Dag van de stilte.
Voeg een activiteit toe. Dag van de stilte is een jaarlijkse sensibiliseringscampagne die de waarde van vertragen, verstillen en kwaliteitsvolle aandacht in Vlaanderen, Brussel en Nederland maatschappelijk aan de orde stelt. Op zondag 28 oktober 2018 gaat in heel Europa de wintertijd in.
Dag van de Webshop 2019 18, 19 en 20 oktober.
Kleine, gespecialiseerde én grote webshops, we zetten ze allemaal even veel in de spotlight. De verschillende webshops verwennen de klanten van Dag van de Webshop met exclusieve aanbiedingen of toffe extraatjes. Al deelgenomen aan Dag van de Webshop of een nieuwe deelnemer?
Dag van de Digitale Communicatie congres 18 september Vlaams Parlement, Leuvenseweg 86 in Brussel.
Kansen die we volop grijpen om beter te communiceren, nu en in de toekomst. Kortom en V-ICT-OR slaan opnieuw de handen in elkaar voor een nieuwe editie van de Dag van de Digitale Communicatie. Verwacht boeiende lezingen, workshops, turbotalks en gesprekstafels vol praktische tips van collegas en experts.
De Dag van de Wetenschap voor kinderen UiTmetVlieg.be.
En wie weet overkomt jouw kind dat ook, na deze Dag van de Wetenschap. Bekijk alle activiteiten voor kinderen hier of surf naar de website van de Dag van de Wetenschap of volg hun facebookpagina. Wetenschap en technologie voor kinderen het hele jaar door.
Programma Dag van de Trainer Sport Vlaanderen.
Dag van de Trainer. Dag van de Trainer 15.12.2018. Programma Dag van de Trainer. Schrijf je in voor de Dag van de Trainer. Waar vindt de Dag van de Trainer plaats? Bekijk de presentaties van de vorige edities. Sfeerbeelden editie 2018.
Vandaag is het de Dag van de Onnozele Kinderen: wat wordt er precies gevierd op die dag? Binnenland Nieuws HLN.
In de loop van de tijd werd de Dag van de Onnozele Kinderen een folkloristisch gebeuren. De dag is, net als Driekoningen en Sinterklaas, een kinderfeestdag geworden. Op deze dag hadden de kinderen een aantal privileges: ze hadden het thuis voor het zeggen en op school moest de leraar hen bedienen.
Dag van de Wetenschap Antwerpen Dag van de Wetenschap Antwerpen.
Dag van de Sportclubbestuurder Dynamo Project.
Het doelpubliek van de Dag van de Sportclubbestuurder zijn uiteraard Vlaamse sportclubbestuurders, maar ook medewerkers van sportdiensten en sportfederaties of andere geïnteresseerden zijn meer dan welkom. Het programma van de Dag van de Sportclubbestuurder 2018 ziet er als volgt uit.:
Dag van de Buren Stad Gent.
Haal dus alvast tuinmeubelen en picknickmand van onder het stof en reserveer vrijdag 25 mei om gezellig te keuvelen en tafelen met de buren! Laat uw buren weten dat u meedoet aan de Dag van de Buren en hang de.

Contacteer ons