Resultaten voor activiteit van de dag

 
 
activiteit van de dag
Gedichtendag Poëzieweek.
Bekijk de tips om aan de slag te gaan met Gedichtendag. Met Gedichtendag gaat op de laatste donderdag van januari traditiegetrouw de Poëzieweek van start. Gedichtendag, sinds 2000 georganiseerd door Poetry International Rotterdam, is hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen. Poëzieliefhebbers in Nederland en Vlaanderen organiseren die dag een grote diversiteit aan eigen poëzieactiviteiten en ook de media klinken die dag een stuk poëtischer.
Activiteiten 12 Kinderen 12 Jeugddienst Izegem.
Zoek je een leuke activiteit voor je kind jonger dan 12 jaar, snuister dan eens door onze aanbod. Pretateljee de verzamelnaam voor alle workshops, kookactiviteiten en knutselactiviteiten die de jeugddienst organiseert doorheen het schooljaar. Dag van het Kind een dag waar kinderen kunnen proeven van verschillende beroepen en hobby's.
Volledige dag Activiteit The Outsider Club.
Volledige dag Activiteit. Sorteer op populariteit. Sorteer op gemiddelde waardering. Sort by latest. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Zoeken op naam. Zoeken naar: Zoeken Leeftijd. 12 Jaar 1. Met de steun van. The Outsider Club.
Activiteiten.
Wat is KLJ. You are at: Home Activiteiten. Kies maand: januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december. Kies jaar: 2014 2015 2016 2017 2018. Bezoek hier de site van onze kampplaats. Het weer bij KLJ.
Eigen activiteiten Jocomo-Parc.
Dagmenu á 750, p.p. Pool biljart vanaf 16 jaar. Jeu de Boules. Jeu de Boulesbaan. Brunch aan de visvijver met optreden van Benny Shallow. Wandeling met Ranger 11u tot 13u. Dag menu á 1750, p.p. Pool biljart vanaf 16 jaar.
Clubs: Organiseer of kom naar een activiteit op Dag van de Trage Weg.
23/08/2018 Algemeen Clubs. Clubs: Organiseer of kom naar een activiteit op Dag van de Trage Weg. Elk jaar zetten duizenden wandelaars, fietsers en ruiters in heel Vlaanderen trage wegen in de kijker tijdens het campagneweekend Dag van de Trage Weg.
Ik zoek een zinvolle activiteit tijdens de dag.
Ik zoek een zinvolle activiteit tijdens de dag. Mariska De Roo. 32 51 230 611. mariska dot deroo at dominiek-savio dot be body: Stel%20uw%20vraag. Kan jij aansluiten bij onze activiteiten? Zowel voor volwassenen die thuis wonen als in Dominiek Savio, stellen we een activiteitenprogramma samen. We houden telkens rekening met jouw interesses en mogelijkheden. Het aanbod wordt georganiseerd vanuit ons dagcentrum of een ander deel van de werking.
10-10 De Dag van de Duurzaamheid Een initiatief van Urgenda.
Samen met Interface organiseert MVO Nederland/De Groene Zaak sinds 2011 op de Dag van de Duurzaamheid de Ray Andersonlezing als eerbetoon aan de oprichter van Interface Ray Anderson, MVO-pionier, die al in 1994 startte met Mission Zero. De lezing vindt plaats in het Awarehouse van Interface en wordt bezocht door ca. Pagina 1 van 4. Bekijk alle activiteiten op kaart. Voeg jouw activiteit toe!
Dag van de veiligheid Prebes vzw.
Samen met de hoge school Vives organiseert Prebes jaarlijks een dag van de veiligheid. Op die dag maken de studenten van enkele richtingen kennis met veiligheid op het werk. Uit de lezingen van de avond kiezen we enkele thema's' uit waarvan we overtuigd zijn dat ze je als Prebes-lid kunnen boeien. 18.00 Introductie Frederik Hanssens regio voorzitter, Prebes West-Vlaanderen regio zuid. 18.10 Voorstelling programma maatschappelijke veiligheid. 18.40 Crisiscommunicatie psychosociale hulp na schokkende gebeurtenissen door Nils Vandenbroucke, trauma psycholoog. 19.30 Pauze met een broodje en een drankje. 20.00 Verlichting en verluchting Steven Verpaele, arbeidshygiënist Mensura. Doorniksesteenweg 145, 8500 Kortrijk. Deze activiteit is volzet.
de leukste activiteiten op 1 mei.
Ongeacht je politieke voorkeur is 1 mei een dag om te feesten, dat spreekt. In heel wat gemeenten staat de kermis uit en kan je je ongegeneerd laten gaan in het schietkraam of in de botsautootjes. Al gehoord van de meiboomplanting?
Vier de Dag van de Aarde Maandag 22 april 2019.
De Dag van de Aarde is een mooie gelegenheid voor allerlei activiteiten in het kader van een beter milieu en respect voor de Aarde. In 2019 valt de dag samen met Tweede Paasdag. Te zijner tijd zullen we op deze plek activiteiten aankondigen zodra die bekend worden. Ieder die een activiteit organiseert kan dit melden in De Aktie Agenda.

Contacteer ons