Zoeken naar activiteit van de dag

 
 
activiteit van de dag
Activiteiten.
Wat is KLJ. You are at: Home Activiteiten. Kies maand: januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december. Kies jaar: 2014 2015 2016 2017 2018. Bezoek hier de site van onze kampplaats. Het weer bij KLJ.
Eigen activiteiten Jocomo-Parc.
Dagmenu á 750, p.p. Pool biljart vanaf 16 jaar. Jeu de Boules. Jeu de Boulesbaan. Brunch aan de visvijver met optreden van Benny Shallow. Wandeling met Ranger 11u tot 13u. Dag menu á 1750, p.p. Pool biljart vanaf 16 jaar.
de leukste activiteiten op 1 mei.
Ongeacht je politieke voorkeur is 1 mei een dag om te feesten, dat spreekt. In heel wat gemeenten staat de kermis uit en kan je je ongegeneerd laten gaan in het schietkraam of in de botsautootjes. Al gehoord van de meiboomplanting?
AQUA ADVENTURE DAG Outside Adventure.
We nemen je mee voor een spannende Aqua Adventure dag! We starten met een schitterende tocht met de kanos door de Ijzervallei. Na de middag gaan we klimmen in het avonturenparcours en beleven we een ultieme sensatie: quadrijden! Plaats van afsrpaak: Bergenstraat 1, 8972 Roesbrugge. aantal deelnemers: 10. Ideale periode: mei oktober. Prijs: 50 euro. Opmerking: met minder deelnemers kan de activiteit doorgaan, maar moet 500 euro forfait betaald worden.
Wereldwaterdag: agenda Protos.
Acties in de 8 scholen van Project W in Roeselare en Kortrijk Protos ondersteunt bij de voorbereiding van de acties in overleg met het kernteam op school. Secundaire school 3-Hofsteden in Kortrijk Protos helpt bij de inhoudelijke invulling en voorbereiding van de waterwandeling die de school organiseert. Walk for water in Merelbeke op 21 maart Protos voorziet een stand met korte activiteit 15 min.
Activiteiten Dagje uit, kinderactiviteiten, vakantie.
Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit. Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes! Verfijn je zoekopdracht. Totaal 2959 uitjes gevonden. Meer info Direct naar de site.
Dag van de veiligheid Prebes vzw.
Samen met de hoge school Vives organiseert Prebes jaarlijks een dag van de veiligheid. Op die dag maken de studenten van enkele richtingen kennis met veiligheid op het werk. Uit de lezingen van de avond kiezen we enkele thema's' uit waarvan we overtuigd zijn dat ze je als Prebes-lid kunnen boeien. 18.00 Introductie Frederik Hanssens regio voorzitter, Prebes West-Vlaanderen regio zuid. 18.10 Voorstelling programma maatschappelijke veiligheid. 18.40 Crisiscommunicatie psychosociale hulp na schokkende gebeurtenissen door Nils Vandenbroucke, trauma psycholoog. 19.30 Pauze met een broodje en een drankje. 20.00 Verlichting en verluchting Steven Verpaele, arbeidshygiënist Mensura. Doorniksesteenweg 145, 8500 Kortrijk. Deze activiteit is volzet.
10-10 De Dag van de Duurzaamheid Een initiatief van Urgenda.
Samen met Interface organiseert MVO Nederland/De Groene Zaak sinds 2011 op de Dag van de Duurzaamheid de Ray Andersonlezing als eerbetoon aan de oprichter van Interface Ray Anderson, MVO-pionier, die al in 1994 startte met Mission Zero. De lezing vindt plaats in het Awarehouse van Interface en wordt bezocht door ca. Pagina 1 van 4. Bekijk alle activiteiten op kaart. Voeg jouw activiteit toe!
Activiteiten Alles over kanker.
Waldenström, ziekte van. Verfijn op activiteit Alle activiteiten. Congres of symposium. Lezing, voordracht, infosessie. Vakantie en ontspanning. Workshop of cursus. Specifiek voor Elk publiek. Mensen met een migratieachtergrond. Partners, ouders, kinderen, van mensen met kanker. Muziek in het moment. Waar woorden tekortschieten spreekt de muziek Hans Christian AndersenDe sessie is moeilijk in woorden te. A touch of Rose. Dag tegen Kanker Open Huis.
Cadeaubon Dagje Uit cadeautips Specials Bongo.
Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop. De leukste dagen zijn de vrije dagen, wanneer je tijd hebt voor een uitstapje. De Bongo Dagje Uit biedt kindvriendelijke activiteiten, een snuifje cultuur, sportieve uitdagingen, Het aantal personen dat kan deelnemen, is afhankelijk van de activiteit.
Activiteiten Ice Mountain.
Stel je avontuurlijke dag samen. Geniet optimaal van je dag met onze voordelige dagpas. Kies je pakket en probeer zo de verschillende activiteiten van Ice Mountain Adventure Park uit. Ice Mountain Adventure Park is dé plek voor bedrijfsactiviteiten of groepen.

Contacteer ons