Meer resultaten voor activiteit van de dag

 
 
activiteit van de dag
De activiteit van de dag: krulbollen VTM.
De activiteit van de dag: krulbollen. De gasten spelen een spelletje, een oude Vlaamse volkssport: krulbollen. Bekijk de Facebook comments. Ontdek meer over Met Vier in Bed. Meer video's' van Met Vier in Bed. Eerst tandjes poetsen of eerst douchen?
Activiteiten Dag van de wetenschap Wetenschap boeit heel Vlaanderen.
Je hebt een UiTID nodig om in te loggen voor de Dag van de Wetenschap. Hiermee kan je je favorieten bewaren, je profiel beheren en veel meer. Registreren is makkelijk en je kan ook op andere plekken gebruikmaken van je UiTID.
Een sportieve dag vol sportieve activiteiten.
Spreek gerust van een geslaagde sportieve dag! Zin in één van de sportieve activiteiten op het water? Huur dan eens een kajak of waterfiets en verken de grote vijver! Met deze waterattracties zal je op het einde van je sportieve dag je armen en benen voelen, als je een beetje vaart hebt gemaakt!
Organiseer ook een activiteit op de 10de Dag van de Trage Weg Bond Beter Leefmilieu.
Inspiratieboek: de toekomst in lokale handen. U bent hier. Home Voor lokale besturen Organiseer ook een activiteit op de 10de Dag van de Trage Weg. Organiseer ook een activiteit op de 10de Dag van de Trage Weg. 15 en 16 oktober 2016.
Volledige dag Activiteit The Outsider Club.
Volledige dag Activiteit. Sorteer op populariteit. Sorteer op gemiddelde waardering. Sorteer op nieuwheid. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Zoeken op naam. Zoeken naar: Zoeken Leeftijd. 12 Jaar 1. Met de steun van. The Outsider Club.
Activiteit: Dag van de Conflixers Vlaams netwerk kies.
Deze dag staat helemaal in het teken van peer support conflixen. Je kan je laten inspireren door de conflixersprojecten op andere scholen en met andere Conflixers in gesprek gaan. Je schaaft je skills bij in de keuzeworkshops, zodat je vol vers enthousiasme, nuttige tips en verbeterde vaardigheden terugkeert naar je school.
ACTIVITEIT: 16 november, Dag van het muzikaal erfgoed Volksmuziek Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei.
Home Prikbord ACTIVITEIT: 16 november, Dag van het muzikaal erfgoed Volksmuziek. ACTIVITEIT: 16 november, Dag van het muzikaal erfgoed Volksmuziek. Resonant, Centrum voor muzikaal erfgoed organiseert op vrijdag 16 november een nieuwe Dag van het muzikaal erfgoed. Centraal thema dit jaar is het erfgoed van de volksmuziek.
Voeg een activiteit toe Dag van de stilte.
Naam van de activiteit. Omschrijving van de activiteit. Selecteer de startdatum van de activiteit. Leeg laten bij een dagactiviteit. Selecteer de einddatum van de activiteit. Leeg laten bij een dagactiviteit. Vul 0 in voor activiteiten die gratis zijn. Afbeelding 1440 512px.

Contacteer ons