Resultaten voor activiteit van de dag

 
 
activiteit van de dag
Voeg een activiteit toe Dag van de stilte.
Naam van de activiteit. Omschrijving van de activiteit. Selecteer de startdatum van de activiteit. Leeg laten bij een dagactiviteit. Selecteer de einddatum van de activiteit. Leeg laten bij een dagactiviteit. Vul 0 in voor activiteiten die gratis zijn. Afbeelding 1440 512px.
Activiteiten Dag van de wetenschap Wetenschap boeit heel Vlaanderen.
Je hebt een UiTID nodig om in te loggen voor de Dag van de Wetenschap. Hiermee kan je je favorieten bewaren, je profiel beheren en veel meer. Registreren is makkelijk en je kan ook op andere plekken gebruikmaken van je UiTID.
De activiteit van de dag: krulbollen VTM.
Met Vier in Bed. De activiteit van de dag: krulbollen. De gasten spelen een spelletje, een oude Vlaamse volkssport: krulbollen. Bekijk de Facebook comments. Ontdek meer over Met Vier in Bed. Meer video's' van Met Vier in Bed. Eerst tandjes poetsen of eerst douchen?
Koken op drukke weekdagen met Koken voor elke dag activiteit Femma.
Contacteer de verantwoordelijke van deze activiteit via dit formulier. Dit is een praktische school. Heb je nog vragen? Je kan ze rechtstreeks aan de vrijwilligers van deze groep stellen! Andere activiteiten van Brugge Sint-Andries. Handlettering, creatief en sierlijk met letters woensdag 24 januari 2018. Handlettering, creatief en sierlijk met letters woensdag 7 februari 2018. Maak tijd voor een brunch en ontbijt met Koken voor elke dag dinsdag 20 februari 2018.
Activiteit op de Dag van de ambachten Kortemark Wattedoen.be.
Activiteit op de Dag van de ambachten. Wandeling door de tuin met kunsttentoonstelling en demonstratie in de ateljee 13u 17u. het" vervaardigen van een kunstvoorwerp. Mogelijkheid tot inschrijven verschillende datums, en uw eigen kunstwerk te maken! Pateljee Bescheewegestraat 38 8610 Kortemark Telefoonnummer.:
Dagactiviteiten Antwerpen Events.
Een leuke rondleiding en een spannende teambuilding activiteit door de historische stad Antwerpen. In deze workshop start u met de zoektocht naar de eau de parfum die perfect bij u past! Jacht naar de Macht. Het spelen van de Maffia Game Jacht naar de Macht is de modernste en populairste manier om Maastricht te leren kennen.

Contacteer ons