Resultaten voor activiteit van de dag

 
 
activiteit van de dag
De activiteit van de dag: krulbollen VTM.
Ook dit jaar verblijven vier duos soms ook een enkele uitbater een dag en een nacht in elkaars BB. Na afloop evalueren ze met een vakkundig oog de kamer, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Hun appreciatie in de verschillende categorieën vertalen ze in bedjes. De BB die op het einde van de week het hoogste aantal bedjes heeft verzameld, wordt uitgeroepen tot weekwinnaar en mag de Met Vier in Bed-trofee in ontvangst nemen.
Activiteiten Dag van de Wetenschap. logo.
Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Zien wat er zoal te beleven valt? Of doe je mee en wil je graag je eigen ervaring met ons delen? Volg ons op facebook, bekijk filmpjes op youtube of tweet je eigen bijdrage met de hashtag dvdw2018.
Activiteit op de Dag van de ambachten Kortemark Wattedoen.be.
Activiteit op de Dag van de ambachten. Wandeling door de tuin met kunsttentoonstelling en demonstratie in de ateljee 13u 17u. het" vervaardigen van een kunstvoorwerp. Mogelijkheid tot inschrijven verschillende datums, en uw eigen kunstwerk te maken! Pateljee Bescheewegestraat 38 8610 Kortemark Telefoonnummer.:
Voor elke gelegenheid een activiteit in België!
Maak van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag! Ideeën voor zowel vrouwen als voor mannen. Bekijk de vrijgezellenfeesten! Ga je elk jaar met de familie op stap? Wij helpen jou bij het vinden van een originele en leuke uitstap! Bekijk de familiedagjes! Bekijk hier de mogelijken voor een onvergetelijk vriendenuitstap of vriendinnenuitstap in België! Bekijk de vrienden uitstappen! Groepsuitstap 50 pers. Ga je opstap met een groep van meer dan 50 personen? Dan bieden wij jou hier volop mogelijkheden! Bekijk de groepsuitstappen! Activiteiten in Nederland. Zoek je een activiteit in Nederland?

Contacteer ons